Jedan znak će dobiti priliku ZARADITI VELIK NOVAC i promijeniti svoj život iz korijena – horoskop za SVE znakove!

OVAN

Iako ćete možda morati raditi danas, ipak biste se trebali truditi da se stvari prilično olako slažu. Jednostavno niste spremni prihvatiti svoj posao s uobičajenom snagom. Svakako pojedite zdrav doručak i ručak, jer se vaše tijelo možda pobuni zbog nekih nedavnih uživanja. Za ručak preporuča se juha i salata, uz dosta vode. Do kraja dana osjetit ćete da vam se energija vraća.

 

 

BIK

Ne možete forsirati kreativnost. Čak ni Vi. Koliko god želite proizvesti nešto fantastično upravo ove minute, otkrit ćete da obični smrtnici poput nas trebaju pomoć kreativne muze. A jao, muza je prevrtljivo biće. Ne možete samo pucnuti prstom i prizvati ga. Morate to nagovoriti, polako, nježno. Za sve to treba vremena, ali krajnji rezultat čini trud vrijedan truda. Za sada morate sjediti i čekati, i vjerovati da će vam doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda se osjećate preopterećeno kombinacijom profesionalnih i društvenih obveza. Ako radite nešto zabavno, pogledajte možete li prikupiti dodatnu pomoć. Uslužite dio večere, ako je moguće, ili barem unajmite nekoga da vam pomogne oko posuđa. Dovoljno je teško zabaviti i razveseliti goste. Ne pokušavajte biti superheroj.

 

 

RAK

Ovih dana biste mogli osjećati povlačenje unutarnjih želja u odnosu na vanjske zahtjeve. Koliko god željeli ostati u krevetu, s pokrivačem čvrsto zategnutim uz bradu, svijet traži vašu pažnju. Vaš telefon zvoni bez slušalice, a kutija e-pošte se puni što je brže moguće. Samo želiš da svi odu. Jao, nema te sreće. Obećajte sebi da ćete se malo opustiti kada dođete kući. Nadamo se da nitko neće lupati po vratima!

 

 

LAV

Kada je u pitanju poboljšanje doma, postoji nešto što treba reći za trenutno zadovoljstvo. Ovih dana biste se mogli naći kako idete u neophodnu kupovinu. Pažljivo razmislite o tome što će uistinu dugoročno poboljšati vaš dom. Moda dolazi i odlazi, a njeno praćenje može biti skup pothvat. Bilo bi bolje da kupujete samo one artikle koji odgovaraju vašem pravom stilu. Možda nećete kupiti toliko, ali ono što kupite imat će trajnu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Zaista ne trebaš nikome ništa dokazivati. Možda se osjećate pod pritiskom da obavite puno posla. No s nekim projektima, posebice onima koji zahtijevaju kreativnost, jednostavno se ne može požuriti. Utvrdit ćete da ćete, ako odvojite vrijeme i dopustite svojoj muzi da radi svoju magiju, na kraju proizvesti nešto od stvarne zasluge. Ako, međutim, pokušate žuriti, vrijeme će vam vjerojatno biti uzaludno.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će dobiti priliku ZARADITI VELIK NOVAC i promijeniti svoj život iz korijena – horoskop za SVE znakove!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top