CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 3 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE…

OVAN

Planetarno poravnanje moglo bi izvući ono najbolje u vama. Ako izlazite ili čak samo vas zanima određena posebna osoba, svakako odjenite svoju najlaskaviju odjeću. Ovo je jedan trenutak kada će se malo dodatnog truda u svoj izgled isplatiti i pomoći vam da imate više sreće u ljubavi. A kako si izvrstan ulov, kako možeš propasti?!

 

 

BIK

Kozmos vas ponovno poziva da se obučete u svoju najelegantniju odjeću i pripremite za večer zabave. Planetarna usklađenost daje vam dodatnu odlučnost i hrabrost da poduzmete izuzetno hrabar korak, od kojeg biste se inače klonili. Ali ovom prilikom ćete imati razuma shvatiti koliko je u pitanju ako umjesto toga odlučite ostati kod kuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost dodaje samo ono malo začina normalnoj vrlo slatkoj mješavini. Iako vas nitko nikada ne bi optužio da ste manipulativni, vi ste skloni postići ono što želite tako da se drugi osjećaju toliko krivim da vam to ionako jednostavno daju. Ali to nećete morati učiniti, kao romantično, možete jednostavno zaroniti i tražiti što želite.

 

 

RAK

Možda ćete otkriti da se određeni datum kojem ste se veselili neko vrijeme pokaže da nije strastveni susret za koji ste se nadali da će biti. Energija koja izvire iz planeta potiče pozitivan tijek osjećaja, ali to se može više pokazati u dubokom razgovoru, a ne u ljubavnim zagrljajima. Nemojte potpuno napustiti nadu; sutra je drugi dan, i mnoge stvari bi se do tada mogle promijeniti!

 

 

LAV

Ovo je idealno vrijeme za izlazak i druženje, organiziranje zabave ili organiziranje gotovo svega što okuplja ljude. Ako još uvijek tražite savršenu vezu, možda je nećete odmah prepoznati, ali ćete dobiti priliku flertovati do mile volje. Na taj način možete dobiti opću ideju prije nego što donesete određeni izbor.

 

 

DJEVICA

Ako želite da se vaša situacija u vezi poboljša, znajte da imate sve šanse napraviti onoliko promjena koliko želite. Energija koja izvire iz planeta potiče vas da se otresete svojih uobičajenih prekida i postanete malo ležerniji. Predivno je vrijeme za druženje, zato se stvarno uhvatite u koštac sa sobom i uklopite se u ozbiljnu zabavu!

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 3 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top