Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 20. septembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Kad smo na pragu značajne promjene, najvažniji aspekt je optimizam.

Morate moći vjerovati da će sve biti u redu, da će sve što radite biti bolje za vas i za sve uključene nakon što prijeđete na drugu stranu, a danas je to upravo ono što će energija postići. Optimizam stvara stav promjene.

Dok neke radnje, posebice one vezane uz potpuno nove odluke, nisu poželjne u razdoblju intenzivne retrogradnosti, poduzimanje radnji po pitanju stvari iz prošlosti ili nečega o čemu ste pozvani dublje razmisliti jeste.

To ne znači da će se sve shvatiti u ovim trenucima, ali znači da ste iskoristili ovu priliku iz svemira da stvarno napravite prilagodbe gdje je to potrebno.

Mjesec u Raku se poklapa s retrogradnim Jupiterom u Ovnu i Merkurom u Vagi bacajući nadu na strahove koji su vas spriječili da donesete odluke koje su doista u skladu s vašim snovima. Vrijeme je da prepoznate da su misli koje imate o svom životu ono što u konačnici oblikuje izbore koje donosite.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u utorak, 20. rujna 2022.

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Mjesec u vašem znaku vraća vas kući. Podsjeća vas da ste cjeloviti u svoj svojoj složenosti. Uzmite ovo kao priliku da ponovno udahnete, vjerujete da će se dogoditi najbolje i zastanete u ovom trenutku.

Mjesec u Raku poravnat će se s Jupiterom u Ovnu i Merkurom u Vagi, oba trenutno retrogradna i daju vam snažnu dozu razmišljanja u ovom razdoblju. Možda ćete danas shvatiti da su vas mnogi vaši osjećaji o vjerovanju u ono što je moguće zapravo kočili u stvaranju života iz snova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je važna spoznaja jer koliko god u posljednje vrijeme govorili svoju istinu, također se morate potpuno pouzdati u to da je to jedini temelj koji vam je potreban dok koračate u ovo novo poglavlje svog života. Danas se vratite u svoje srce i sjetite se zašto je to vrijedno toga.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 20. septembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top