7 znakova da će se vaš BIVŠI ipak na kraju VRATITI!

7 znakova da će se vaš BIVŠI ipak na kraju VRATITI!

19 rujna, 2022 0 By Admin

3. Njegova aktivnost na društvenim mrežama je zauzeta.

Uhodi li on vaše društvene mreže? Ako vaš bivši dečko pročešlja vaše komentare na društvenim mrežama, dijeli stvari koje objavljujete i lajkate svoje objave, to su znakovi da možda još uvijek gaji osjećaje prema vama.

On ne bi nadzirao vaš sadržaj na društvenim mrežama da nije. Dečki ne ulažu svoje vrijeme i energiju u stvari koje im ne znače puno.

Objavljuje li preveliku količinu stranačkih slika? Osjeća da mora snimiti sve “zabavne” događaje i diže u zrak svoje račune na društvenim mrežama jer nije krenuo dalje. Vaš bivši vas pokušava bombardirati fotografskim dokazima da je “nastavio” i da je “preko vas”, iako njegovi postupci jasno ukazuju na suprotno.

No, ako je vaš bivši prestao pratiti vaše račune na društvenim mrežama i oslobodio ih prijatelja, to znači da pokušava nastaviti dalje i ne želi vas u svom životu slijedeći pravilo bez kontakta.

Mnogo puta bi ostanak povezan na društvenim mrežama mogao biti nezdrav jer ostavlja otvorena vrata za komunikaciju i otežava objema bivšima da pronađu zatvaranje. Također, ako nema promjene u njegovoj aktivnosti na društvenim mrežama, to bi moglo ukazivati ​​na to da se s prekidom nosi na zreo način i očito nastavlja sa svojim životom; samo je pitanje vremena.

 

4. Nije vratio tvoje stvari.

Mnogi darovi i predmeti vjerojatno su razmijenjeni u svrhu veze. Imate li još puno stvari bivšeg dečka? Je li se uvukao u sve aspekte vašeg života? Vuče li noge vezujući labave krajeve?

Ako vaš bivši nije u potpunosti nad vama, odlučit će ne vraćati svoje stvari kako bi mogao imati izgovor da dođe po njih u neko drugo vrijeme. Sve dok u vašoj kući postoje predmeti koji mu pripadaju, ovo je snažan znak da ćete vas dvoje uvijek imati nedovršenih poslova.
On je također vratio vaše stvari i zamolio vas da vratite njegove. Ako vam je bivši dečko vratio sve vaše stvari, i vratio poklone nakon prekida, i pokupio svoje stvari, ovo je njegov način da vam kaže da je ozbiljan u namjeri da krene dalje.

Ako je sve vraćeno pravim vlasnicima, nijedan posao nije ostao nedovršen i on je spreman krenuti dalje.

 

5. On ostaje isti.

Ako obratite pažnju i shvatite da vaš bivši dečko pokušava nove stvari i doživljava nova iskustva, morate priznati da nastavlja sa svojim životom.

Uči li novi jezik? Putujete više? Idete na planinarske izlete? Idete na kampiranje? To vam jasno govori da vaš dečko ide dalje. Želi život koji ga gura iz zone udobnosti i svakodnevne rutine. Kakav je bolji način da krenete dalje!

On se također čini drugačijim. Je li dobio novu frizuru ili farbao kosu? Odijeva li se drugačije? On namjerno gradi novi život i bolje vjerujte da ide dalje.

 

6. Ne ide dalje.

Kretanje dalje ne mora uvijek biti simbolično. Ponekad ljudi mogu doslovno krenuti dalje nakon prekida, pogotovo ako su bivši parovi radili na istom mjestu ili imaju zajedničke prijatelje.

Ako se odseli, ovo je velika stvar. Duga udaljenost znači da ne planira ponovno biti zajedno jer vas ne vidi u svojoj budućnosti.

 

7. Još uvijek je u kontaktu.

Šaljete li i dalje poruke i zovete jedni druge kao u stara vremena? Nazove li te da provjeri kako si prošao dan? Ovo je jedan od najvećih znakova da mu vjerojatno nedostajete i da nije nad vama.

Ali ako je prekinuo svaki kontakt, uopće ne želi ostati u kontaktu. Gotovo je. Ako izbjegava ići na mjesta na kojima biste mogli biti, čak i na mjesta na koja bi obično želio otići, trudi se osigurati da vas dvoje nemate razloga za ponovno povezivanje.

Sada kada znate ima li vaš bivši dečko još osjećaje prema vama, važno je pitanje: želite li ga natrag?

Zapamtite, postoji razlog zašto stvari nisu uspjele. Je li razlog nešto na čemu vas dvoje možete poraditi, ili vas dvoje stvarno trebate nazvati otkazom?

Čak i ako vas bivši želi natrag, ovo je ključno vrijeme za donošenje najvažnije odluke: trebate li napraviti korak da ga vratite ili prekinuti vezu jednom zauvijek, ili vas strah od odbijanja sprečava da budete sretni vječno?

Stranice: 1 2