7 znakova da će se vaš BIVŠI ipak na kraju VRATITI!

7 znakova da će se vaš BIVŠI ipak na kraju VRATITI!

19 rujna, 2022 0 By Admin

Neizbježno je da će nakon prekida s nekim koga volite doći trenutak kada ćete se zapitati je li veza doista gotova ili postoji šansa da se vaš bivši zapravo samo pretvara da je prebolio vas. I ako je tako, da biste se vas dvoje jednog dana mogli ponovno spojiti.

Kako znati je li vaš raskid zauvijek? Ne znaš. U ovoj fazi možete se izluditi tražeći skrivene dobre znakove da će se vaš bivši na kraju vratiti, početi provoditi vrijeme s vama i tražiti da opet bude s vama.

Kada razgovarate s njim, vjerojatno niste sigurni gdje se točno nalazite. Stvari koje on čini i govori ostavljaju vas zbunjenijim nego ikad.

Potrebna vam je 100 posto jasnoća da je krenuo dalje ako ćete ga moći sami preboljeti i vratiti svoj život na pravi put.

Nažalost, dečki mogu biti odlični u slanju mješovitih signala. Neki bi mogli reći da je to zbog načina na koji muškarci i žene različito rješavaju prekide, čak i ako ga završite u dobrim odnosima.

U procesu preboljevanja bivšeg nakon prekida, žena će si općenito dopustiti da osjeti sve svoje bolne emocije, razgovara sa svojim bliskim prijateljima, provodi vrijeme analizirajući što se dogodilo u vezi i prisjećajući se dobrih trenutaka. Proces je iznimno težak, ali pomaže ženama da steknu i emocionalnu jasnoću i zatvorenost.

Muškarci će, s druge strane, najvjerojatnije zakopati svoje osjećaje i očito “krenuti dalje”.

Na primjer, muškarci se mogu namjerno potruditi da odmah počnu izlaziti. Kao takvi, odugovlačit će s obradom prekida i veze. Iskreno rečeno, vaš dečko također možda neće znati je li doista spreman krenuti dalje ili ne.

“Žene”, pokazalo je istraživanje, “proživljavaju više emocionalne boli nakon prekida, ali se također potpunije oporavljaju.”

Studija je uključivala traženje “5.705 sudionika u 96 zemalja da ocijene emocionalnu i fizičku bol zbog prekida na ljestvici od jedan (nijedno) do 10 (nepodnošljivo). Otkrili su da žene imaju tendenciju da budu negativno pogođene prekidima, prijavljujući više razine fizičke i emocionalne boli. Žene su u prosjeku imale 6,84 u smislu emocionalne boli naspram 6,58 u muškaraca. Što se tiče fizičke boli, žene su imale prosjek 4,21 naspram muškaraca 3,75.”

“Dok prekidi najteže pogađaju žene emocionalno i fizički, žene imaju tendenciju da se potpunije oporave i izađu emocionalno jače. Muškarci se, s druge strane, nikada u potpunosti ne oporave – jednostavno idu dalje.”

Naše društvo uči žene da se osjećaju ugodno doživljavajući i izražavajući osjećaje tuge. Od žene se očekuje da plače, podijeli svoje slomljeno srce s prijateljima, pa čak i ide na terapiju kako bi riješila bol svog slomljenog srca.

Muškarci se od djetinjstva poučavaju “muškarcu gore”.

Od muškarca se, čak i kada je povrijeđen, očekuje da djeluje snažno i kontrolirano, kao i da zadrži svoju neovisnost bez traženja pomoći. To je razlog zašto muškarcima ne samo da će trebati više vremena da se izliječe od slomljenog srca, već će također vjerojatnije da će se usput upustiti u destruktivno ponašanje.

Znači li sve to da će se vaš bivši dečko na kraju vratiti? Nije nužno.

Ali ako vam nedostaje i želite ponovo biti zajedno, evo 7 znakova da će se vaš bivši na kraju vratiti.

1. Već je u novoj (rebound) vezi.

Saznali ste da je vaš bivši dečko već u drugoj vezi. Kako je ovo moguće? Je li doista mogao tako brzo krenuti dalje?

Stručnjaci ukazuju da su povratne veze uobičajene nakon prekida. Cijeli smisao povratnog odnosa je popuniti prazninu koja je ostala nakon bolnog prekida.

Veza dolazi s osjećajem intimnosti, sigurnosti i bliskosti. Mnogi ljudi žale zbog gubitka tih osjećaja nakon prekida i nadoknađuju ih uskakanjem u vezu s drugom osobom. Rebound odnos je emocionalni “zavoj”.

Kao takav, vaš bivši može ući u povratnu vezu čak i kada je još uvijek zaljubljen u vas. Postoje brojni savjeti koji će vam pomoći da shvatite je li nova veza vašeg dečka iskrena ili ponovno.

Je li nakon prekida počeo izlaziti jako brzo? Ako ste vas dvoje prekinuli tek nekoliko tjedana, a on se već ponovno zabavlja, velika je vjerojatnost da je na povratku i da je još uvijek zaljubljen u vas.

 

2. Izlazi s nekim tko je tvoja polarna suprotnost.

Stručnjaci ukazuju da ponekad bivši pokušavaju prekomjerno nadoknaditi bol zbog prekida tako što pronađu nekoga tko nije nimalo nalik njihovom bivšem.

Ako nova dama vašeg bivšeg dečka nije nimalo nalik vama, velike su šanse da je to veliki znak da je još uvijek zaljubljen u vas, ali pokušava upotrijebiti novu djevojku da vas preboli.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2