3 znaka koji će imati VELIKIH LJUBAVNIH PROBLEMA i LJUBAVNU KRIZU tijekom mjesečevog sekstila Urana od 20. Septembra.

3 znaka koji će imati VELIKIH LJUBAVNIH PROBLEMA i LJUBAVNU KRIZU tijekom mjesečevog sekstila Urana od 20. Septembra.

19 rujna, 2022 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Mogli biste se naći kako kažete: “Rekao sam ti” osobi s kojom ste, a to će biti u odnosu na to kakvi ste i kako je on trebao znati da ćete biti takvi. Vi ste originalni…ali ponekad ste uvijek prilično sebični i nepromišljeni; davno ste to rekli svom partneru.

Upozorila si ga da se ne povlačiš kad želiš nešto za sebe i da je njegov najbolji način da te podrži u tome, da se povuče i dopusti da budeš ti.

S ovim tranzitom dolazi i prilika da ponovno slijedite jedan od svojih snova…za ovo morate biti sami. A to znači da svom partneru morate reći da mu nije dopušteno ući.

Već vam je rekao kako mrzi biti izostavljen, ali ako još nije shvatio bit, onda ga ne namjeravate voditi kroz male korake da vas razumije. Vaša je veza izgrađena na klimavim nogama.

 

 

3. Ovan

Kao što već znate, vi ste davatelj. Dajete i dajete sve dok ne iscrpite sve što imate, a naredni period vam daje do znanja da si ozbiljan i da si potpuno ISTROŠEN. Nemate više ništa za dati, a kada je u pitanju vaša romantična veza, zapravo to ostavljate njemu da popravi.

Čak ćeš mu to i reći jer se osjećaš jako napeto zbog svega što se nedavno dogodilo.

Bit će vam vrlo teško iznenada probuditi nešto što nalikuje nadi, i možda jednostavno odbacite ručnik, da tako kažem.

Uglavnom, imali ste to, i osim ako vaš partner ne može smisliti neki čudesni lijek koji bi pomogao da se veza nastavi na dobar način, tada ste spremni prekinuti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jednostavno nemate energije da popravite ono što je bilo pokvareno, a u svom umu, tijekom ovog tranzita, možete cijeli prekid vidjeti kao neizbježan. Šteta je možda previše zaboravljena.

Stranice: 1 2