Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 19. septembra

Današnji dan ljubavnicima donosi novu vrstu sreće, a to je ona koja ovisi o nadi i odlučnosti.

Budući da tranziti nisu potpuno ‘ljubavni’ tijekom ovog dana, morat ćemo se osloniti na tranzit koji može ići u oba smjera, a to je, naravno, Mjesečeva četvrtina u Blizancima.

Ovdje imamo uvjet: sve u svojoj vezi možete učiniti što boljim AKO doslovno vjerujete da postoji.

U redu, iako to zvuči vrlo woo-woo, također je istina-istina.

Dakle, danas je dan kada ćemo mi koji želimo imati dobar ljubavni život povjerovati u Zakon privlačnosti.

Mi to želimo, stoga ćemo to i manifestirati. Tako je jednostavno. Što najbolje uništava Zakon privlačnosti? Sumnjati. Dovoljan je samo jedan maleni komadić sumnje da slomi nečiju odlučnost i uništi nadu.

Dakle, moramo gurnuti Mjesečevu četvrtinu u Blizancima preko ruba, što znači da moramo preokrenuti vagu prema pozitivnom, mogućem i očitom.

Zakon privlačnosti je u osnovi jednosmjerna koncentracija na jednostavan ishod. Dovoljno mentalne energije pogađa mjesto i nalazimo se kako živimo ideju o kojoj smo samo razmišljali.

Zakon privlačnosti je način na koji ćemo ovaj dan proći s najboljim bojama, jer on u suštini implicira da će danas određeni horoskopski znakovi vjerovati u vlastite veze toliko i do te mjere da će vaša nepokolebljiva vjera to vratiti na njegov najbolji oblik.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 19. septembra 2022. su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Moraš biti dovoljno jak da vjeruješ bez trzanja, u vezi s ovom temom ili bilo kojom drugom temom, a Ovan, ti si uvijek bio vjernik. Kad se fokusirate, svijet se okreće — izazivate revolucije svojim umom i uvijek ste uspješni.

Ako ste trenutno u vezi punoj ljubavi, tada ćete željeti da se to nastavi, jer ste shvatili da je ovaj svijet hladno, surovo mjesto ako nemate partnera pored sebe otjerati hladnoću.

Danas ste ispunjeni zahvalnošću dok brojite blagoslove svog života, bez obzira kroz što ste prošli, ali postoji jedna stvar od koje nećete pokleknuti; tvoj ljubavni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan vam donosi sreću jer ste spremni gurnuti Blizance na drugu stranu, što je simbolika četvrtog Mjeseca koji raste prema punom. Vi i vaš partner ćete iskoristiti ovu energiju da ‘rastete do pune’ i osjećat ćete se iznimno sigurnim da će ono što imate trajati.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 19. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top