TOKOM NEDELJE: Blizanci će se boriti sa emocijama, Rak i Vodolija HITNO moraju neke stvari mijenjati, Vagu i Ribe će pratiti sreća, Djevica mora početi misliti na sebe

OVAN

Kada razmišljate o stvarnim sposobnostima ljudi oko sebe, mogli biste doći do zaključaka koji će vas potaknuti da krenete naprijed s nekim zahtjevnim projektima i planovima. Pobrinite se da vaše okruženje ne zahtijeva previše razgovora koji oduzima energiju, tako da se možete usredotočiti na timski rad i praktične strane bilo kojeg pitanja.

BIK

Ne vidite kako će određene stvari biti olakšane, ali spremni ste pokušati. Neka vaš kreativni duh zablista i prepozna energiju koju ste prikupili dok se vrtite u petljama uzoraka iz prošlosti kada ste činili vrlo male korake naprijed. Koliko god bio naporan, ostavio je potencijal širim nego što je nekad bio. Analizirajte i dajte svom mozgu priliku da pokaže svoju vrijednost, ali nemojte se zadržavati na mislima kad vam srce treba pažnju. Čini se da se sve dovodi u ravnotežu pa je najbolje zapitati se koji dio vaše osobnosti vam trenutno najviše nedostaje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjetljiva vremena su pred vama. Važno je imati s kim razgovarati ako emocije postanu snažne. Budite spremni za dijeljenje kako biste mogli izliječiti dijelove sebe koji do sada nisu imali priliku vidjeti. Možda je potrebno preispitati svoju zaštitu i sagledati je iz drugog kuta.
Uvijek možete učiniti više, ali moguće je da ne morate. Ne gurajte stvari koje bi mogle biti ostavljene po strani dok ne dođe pravo vrijeme za rješavanje. Pomičite se samo korak po korak.

 

 

RAK

U samo jedan zalogaj, plavi kit može unijeti onoliko kalorija koliko čovjek unese u 6 mjeseci. Postoji opasnost od pretjerivanja u stvarima i unosa više nego što možete sažvakati, stoga budite oprezni da shvatite svoja ograničenja i budite nježni prema svojoj fiziologiji i razinama energije.
Pritisak mora popustiti čak i ako imate na umu veliki uzrok. Ne mislite provesti svoj život i vrijeme u stanju stalnog stresa, koliko god određene stvari izgledale važne.

 

LAV

Nemate toliko toga za reći, čak i ako se osjećate kao da imate. Zadržite fokus i pokušajte izbjeći gadne dijaloge ili oštre riječi koje neće donijeti rezultate. Važno je odabrati svoje bitke i vidjeti koji odnosi imaju dovoljno ljubavi i intimnosti da se poboljšaju.
Ovaj trenutak nudi rješenja baš kao što može donijeti probleme i emocionalne terete s kojima ste mislili da ste završili. Promjene se ne mogu izbjeći i uskoro ćete pronaći ravnotežu kad počnete popuštati.

 

 

DJEVICA

Dok ispitujete svoj sustav vrijednosti, morate se zapitati, jeste li svoju energiju dali stvarima koje vas uistinu podržavaju ili ne. Ne govorite previše ako ne morate, kako se energija ne bi potrošila i prolila tamo gdje se ne cijeni niti vraća.
Morate misliti na sebe, svoje ciljeve, svoje unutarnje demone i sjene koje su bačene na vaš unutarnji svijet. Nema smisla skrivati ​​se od sebe pokušavajući zadržati nezdravu ravnotežu.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NEDELJE: Blizanci će se boriti sa emocijama, Rak i Vodolija HITNO moraju neke stvari mijenjati, Vagu i Ribe će pratiti sreća, Djevica mora početi misliti na sebe

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top