Sreća će im okrenuti leđa! Ispred OVA 3 znaka su izrazito teških 7 dana, a evo i zašto…

Tu i tamo osoba mora proći kroz nekoliko stvari za koje smatra da su i potrebne i užasne.

To obećava ovaj tjedan — okvirni tjedni horoskopi — za tri horoskopska znaka od 19. do 25. septembra 2022.

Nazivamo ih ‘nužnim zlima’ i svi moramo s vremena na vrijeme težiti toj nužnosti. Ovaj tjedan donosi nužna zla na vidjelo, a dobro, moramo se pobrinuti za njih.

Što je nužno zlo? Na primjer, morati nekome reći da želiš razvod jedna je od velikih stvari. Sve vrste sukoba nužno su zlo; znamo da to moramo učiniti i znamo da će što god da učinimo požnjeti posljedice, ali sada je ili nikad, pa maknimo ovu stvar s puta.

Nužna zla nisu toliko loša; možda ćemo morati dirnuti svoje korijene ili započeti s onim planom vježbanja koji smo sami sebi zacrtali. Ako izaziva strah, a ipak, moramo to ‘učiniti’ onda je to na svoj način nužno zlo.

Otplata velikog duga definitivno je nužno zlo i mnogi od nas će se s tim morati pozabaviti ovaj tjedan. Naša tranzitna linija pokazuje otpor, nestrpljivost i apsolutno užasne komunikacijske vještine.

Ovaj tjedan donosi nam Merkur nasuprot Jupitera, koji započinje naš tjedan božanstveno groznim razgovorima.

Dok lutamo kroz Mjesečev sekstil Uran, Mjesečevu opoziciju s Plutonom, Mjesečevu opoziciju sa Saturnom i Merkurom u Djevici, trebali bismo biti na dobrom putu da iskusimo strah, nedostatak interesa, neprijateljstvo u obiteljskim situacijama i konačno ‘shvaćanje stvari na pogrešan način. ‘

Već viđeno i napravljeno. Hajdemo samo staviti ovu predstavu na putokaze.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom za 19. do 25. septembra 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaše nužno zlo, ovog teškog tjedna, dolazi u obliku toga što morate nešto tražiti na poslu. Iako ne želite da vas se iskorištava, također ste neodlučni kada treba zaoštriti stvari između vas i vašeg šefa, ali također ste shvatili da ako ne tražite, nećete dobiti to.

Jeste li ovog tjedna možda previše puta razmišljali o razgovoru koji ćete voditi sa svojim šefom? Sada je očito da ili činite korak ili sjedite i kuhate se u vlastitoj negativnosti, dok prihvaćate ono što više ne želite prihvatiti.

Potrebna vam je promjena na radnom mjestu, ali više od toga, potrebni su vam živci da iskoračite i ostvarite tu promjenu. To se neće dogoditi ako šutite i znate to.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dakle, ovotjedna grubost dolazi u obliku vašeg suočavanja s vlastitim kukavičlukom, međutim, imate priliku to pretvoriti u hrabrost. Iskoristi priliku.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sreća će im okrenuti leđa! Ispred OVA 3 znaka su izrazito teških 7 dana, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top