SEDMIČNI TAROT od 19. do 25. Septembra: Dolazi zlatno vrijeme OVOM znaku koji će ostvariti životne pobjede u poslovanju i financijama

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: mađioničar

Ovo je tjedan u kojem se suočavate i sa svojim strahovima i sa stagnacijom. Shvatili ste da više nema vremena i da ovaj život dolazi sa svojim granicama; ovo vas tjera da se krećete kao da se nikada prije niste kretali.

Ono što treba učiniti se i ostvaruje, jer, bez obzira na to što je, na vama je da napravite promjenu u svom životu. Ovo vas pogađa kao ciglu i stavlja vas u srce akcije; u potpunosti ste sposobni nositi se sa svime što vam se ovaj tjedan nađe na putu, bilo da je nemoguće teško ili bezveze.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Đavo

Zbog sila izvan vaše kontrole, bit ćete stavljeni u poziciju da se morate ili braniti ili napadati nekoga. Ovo nije fizički napad, tako da nema brige po tom pitanju, ali ovaj tjedan sa sobom nosi tešku situaciju u kojoj ćete biti dio.

Ne možete se izvući iz ove obveze i to će ozbiljno narušiti vaš životni stil. Međutim, to je privremeno, pa se ne morate brinuti. Ostanite u trenutku, nosite se s neredom koji zahtijeva vašu pažnju, a zatim se maknite s njega što je brže moguće.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Ovaj tjedan ćete se baviti poslovnim poslovima, a ono što ovo čini posebno dobrim je da ste dobri u tome. Ono što traži vašu pažnju može zastrašiti nižu osobu, ali vi niste ta manja osoba, dapače, vi ste prava osoba za pravi posao.

Vaše vrijeme ovog tjedna bit će besprijekorno; vjerojatno biste mogli igrati lutriju i nešto osvojiti jer vam sreća ide. Ipak, u svemu, najbolji trenuci će vam biti pobjede ostvarene u poslovanju i financijama. Na ovaj način pomažete svojoj obitelji.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Stranica šalica

Evo prilike da ugrabite dobar posao, jer će vam ga ovaj tjedan ponuditi. Vi ste vrijedni i pošteni, i to se vidi. Vaša sposobnost da se nosite s velikom odgovornošću nešto je u što su drugi povjerovali, a vaša pouzdanost je upravo ono što će vas odvesti tamo gdje želite biti ovog tjedna.

Iako se možda ne radi o novcu, svakako će biti riječ o kreativnoj energiji koju možete unijeti u situaciju. To što radite ima veliku vrijednost; vaš rad je na neki način neprocjenjiv.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Trojka Pentakla

Ovaj tjedan ne donosi puno više od uobičajenog, što u vašem slučaju znači posao. Ono što je dobro je to što se ništa neće uzrujati, a ono što je svjetovno je da se ništa zapravo ne nadograđuje; sve je samo status quo.

Ovo vam može malo dosaditi, ali imat ćete svoje ugodne smetnje koje će vam pomoći kroz tjedan. Bit ćete zahvalni na nedostatku događaja jer ćete na sve to gledati kao na stanke i priliku da nadoknadite stvari koje vam pomažu da se opustite, kao što su TV, telefonske aplikacije i videoigre. Kao što je spomenuto, to nije tjedan rada velikog mozga; to je samo još jedan tjedan u životu.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Vitez od štapova, obrnuto

Ono na što ste se navikli uskoro će se promijeniti. To bi moglo biti uznemirujuće ako to dopustite, ali promjena ima i pozitivnih strana.

Toliko ste navikli da stvari idu po planu da ste se odrekli ideje da postoji bilo koji drugi način – a ipak, ovaj tjedan otvara vrata spoznaji da ne samo da postoji drugi način, već i način koji vam koristi sada. Očekujte preusmjeravanje vaših postavljenih puteva; stvari će se promijeniti zauvijek. To je dobra stvar, a još bolje ako ovo prihvatite.

Nastavak na idućoj stranici…

SEDMIČNI TAROT od 19. do 25. Septembra: Dolazi zlatno vrijeme OVOM znaku koji će ostvariti životne pobjede u poslovanju i financijama

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top