LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. Septembar: Netko mora shvatiti GRANICE VEZE i dopustiti partneru njegovu PRIVATNOST…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda imate čežnju za partnerom koji je udaljen od vas bilo fizički ili emocionalno. Fizičku udaljenost je teško pokriti, ali emocionalnu udaljenost može se prevladati s lakoćom. Samo držite svoj ego po strani i napravite prvi korak. Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da vam partner uzvraća osjećaje. Idi i razbij nevidljivi zid.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga nemojte očekivati ​​da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

 

RAK

Ljudi vam se mogu obratiti za suosjećanje, a vi to možete pogrešno smatrati pokušajem da privučete vašu pozornost! Za one koji su već u vezama duboko će se osjećati da provedu neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Želite biti sami s njima i razmjenjivati ​​misli s njima u tihoj komunikaciji.

 

 

LAV

Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte s njima sve svoje tajne i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvima. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete svoju energiju usmjeriti za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. Septembar: Netko mora shvatiti GRANICE VEZE i dopustiti partneru njegovu PRIVATNOST…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top