Horoskop do 25. Septembra: Jedan znak će imati vrlo burnu sedmicu i svaki dan neka nova iznenađenja, a OVAJ znak će postići FINANCIJSKI RAST…

OVAN

Ovaj će tjedan vjerojatno donijeti mnoge pozitivne promjene u vaš život. Vaši ljubavni izgledi mogu se povećati zbog povoljnog planetarnog tranzita. Ako ste slobodni, možda ćete dobiti iznenadni prijedlog za vezu. Ako ste u braku, pokušajte provesti više vremena sa svojim supružnikom. Ovaj je tjedan povoljan i u smislu financijske dobiti. U vašem poslu može postojati više izvora prihoda.

Međutim, postoje šanse za izdvajanje za visoko obrazovanje. Financijske izdatke možete ostvariti zbog inozemnih ili vjerskih putovanja. Ovaj bi se tjedan mogao pokazati kao zauzet zbog povećanih radnih obaveza na radnom mjestu. Možda ćete dobiti novi projekt ili zadatak. Postoje šanse za susret s različitim ljudima na radnom mjestu. Ako se bavite prodajom, ovaj tjedan ćete možda postići željeni uspjeh. Velike su šanse za kratka putovanja povezana s poslom.

Može doći do promjene u poslu. Možda ćete postići uspjeh u umjetnosti i kreativnom radu. Učenici mogu dobiti dobru podršku od svog mentora i oca. Možete upisati željene fakultete i tečajeve na daljinu. Ovaj će tjedan vjerojatno biti prosječan što se tiče zdravlja. Pokušajte slijediti zdravu prehranu. Vaše se zdravlje može poboljšati ako se pridržavate odgovarajućih mjera opreza. Nemojte isprobavati bilo koju novu vježbu bez vodstva.

 

 

BIK

Ovaj tjedan na kartama su mnoga iznenađenja i promjene. Možda ćete se osjećati pod stresom i imati negativne misli koje vam mogu poremetiti radnu rutinu. Savjetujemo vam da budete s pozitivnim ljudima i da ne ulazite u pogrešno društvo. Što se tiče odnosa, trebali biste biti oprezni i pokušati izbjeći svađu. Budite uz svoje riječi i pokušajte ispuniti svoja obećanja.

Možda ćete ući u tajnu vezu koja možda neće dugo trajati. Ovaj tjedan možda nećete moći uštedjeti novac, a možda će doći i do neplaniranih financijskih izdataka. Osim toga, možda nećete postići očekivani dobitak u smislu obiteljske imovine ili poslovanja. Opterećenje može izazvati stres pa prioritetno dovršite posao bez ikakvih problema. Na radno mjesto mogu se pridružiti novi ljudi.

Možda će vam se dodijeliti nova radna odgovornost. Promjena ili promjena posla predviđena je ovaj tjedan. Zdrava prehrana i redovita tjelovježba mogu vam pomoći u očuvanju zdravlja. Morate voditi računa o prehrambenim navikama i ne ići na tešku i masnu hranu jer to može dovesti do debljanja i problema s visokim krvnim tlakom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan može predstaviti neke prosvjetljujuće mogućnosti da se dobro prepoznate na području svoje specijalizacije. Planirate li se specijalizirati za područje menadžmenta, tada ćete vjerojatno dobiti najbolju priliku za učenje od dobrih škola i fakulteta. Osim toga, ako planirate nadograditi svoje vještine, možda ćete se planirati upisati u neke online škole za osposobljavanje koje će vam olakšati poboljšanje bogatstva. Međutim, ovaj tjedan može zahtijevati malo opreza u smislu rasta karijere. Nemojte žuriti dok donosite važne odluke. Važne poslovne odluke morate donositi vrlo mudro. Stoga, budite za petama i posavjetujte se s nekim prije donošenja bilo koje odluke. Ako planirate ulagati u vozila, tjedan bi mogao biti povoljan za vas i možda ćete dobiti mnogo dobrih opcija za isto. Vjerojatno će vam svi napori ovaj tjedan uspjeti, ali pazite da niste previše sigurni u svoje postupke.

 

 

RAK

Ovaj tjedan može vam pomoći da učvrstite svoju poziciju usred nekih krutih izazova. Postoje šanse da vas neki složeni problemi mogu stalno mučiti i možda vam neće dopustiti da lako postignete željeni uspjeh. Međutim, postupno će otvoriti nove putove za pronalaženje veće visine u vašoj karijeri. Morate biti posebno oprezni pri donošenju važnih odluka.

Savjetuje se da ne poduzimate ambiciozne korake jer vaše ishitrene ili nepromišljene odluke mogu uzrokovati nepotrebne probleme i utjecati na vaše financijsko stanje. Osim toga, budite oprezni prilikom davanja obveza o nedovršenim radovima. Kako tjedan odmiče, mogu postojati pozitivne kozmičke moći i blagoslovi. Možda je to period sreće u vašem ljubavnom životu.

Postupno, ovaj tjedan može vas odvesti do pozitivnih učinaka i vjerojatno ćete poboljšati svoje odnose. Ovog tjedna planete će vas možda natjerati da u svoj život unesete više discipline kako biste izgradili snagu i izdržljivost. Možda ćete moći lako shvatiti nove ideje, stoga može doći do dobrog napretka u studijama.

 

LAV

Ovaj tjedan izgleda progresivno i također vam može dati snagu da se čvrsto oduprijete šansama i preprekama. Sve odluke koje donesete u ovoj fazi mogu imati značajan utjecaj na vašu karijeru. Tjedan može donijeti neke pozitivne nagrade za vaš naporan rad, a to može povećati vaše samopouzdanje. Može doći do zabune u vezi s nekim važnim financijskim pitanjima, ali učinkovito financijsko planiranje može vam pomoći da ojačate svoje financijsko stanje. Možda ćete ovaj tjedan provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojim životnim partnerom. Ovo je idealno vrijeme za pronalaženje realnog razumijevanja vašeg odnosa. Uspjeh studenata na studiju mogao bi ostati odličan ovaj tjedan. Također možete postići uspjeh u svojim projektima i zadacima koji su u tijeku. Veći dio ovog tjedna može ostati povoljan za vaše zdravlje i kondiciju. Zadržite entuzijazam i duševni mir baveći se nekim fizičkim aktivnostima ili vježbama.

 

 

DJEVICA

Možda ćete ovaj tjedan ostati zauzeti. No to može biti više iz prisile nego iz motivacije. Postupno ćete vjerojatno ući u aktivni način rada. Možda ćete naići na mnoge mogućnosti za novčane dobitke. Ovo vam može podići raspoloženje. Pod utjecajem povoljnih planetarnih sila možete poduzeti inicijativu za rješavanje razlika sa važnom osobom u svom životu. To može biti osobno ili profesionalno udruženje. Oženjeni parovi možda će se bolje provesti ovaj tjedan. Pojačana prijemljivost partnera može vas učiniti veselim. Možda ćete uspjeti održati sklad u svom odnosu. Studenti će možda moći dobro učiti i završiti svoje projekte na vrijeme. Dakle, vaš napredak može biti dobar ovaj tjedan. Iako možda nema većih zdravstvenih problema, možda ćete se tijekom ovog tjedna osjećati nisko s razinom energije.

Nastavak na idućoj stranici…

Horoskop do 25. Septembra: Jedan znak će imati vrlo burnu sedmicu i svaki dan neka nova iznenađenja, a OVAJ znak će postići FINANCIJSKI RAST…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top