DNEVNI HOROSKOP ZA 17. Decembar: Bit će to SRETAN dan za OVOG zodijaka jer će dobiti pomoć od jedne osobe…

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. Decembar: Bit će to SRETAN dan za OVOG zodijaka jer će dobiti pomoć od jedne osobe…

16 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Kod kuće će danas zavladati atmosfera spokoja, a napetosti će se povući. Zato se okupite sa svojim dragima i širite radost. Morate pronaći nove načine suočavanja s frustracijom u životu, koja se zbog raznih razloga postupno povećava. Vaš uvid će vam pomoći da pronađete izlaz.

 

 

BIK

Morate biti skromni da biste se svidjeli svojim prijateljima. Možda ste zauzeli arogantan stav, a da toga niste bili ni svjesni. Dakle, ovo je najbolje vrijeme da počnete analizirati svoje prošle aktivnosti umjesto da kritizirate druge. Za vas je to rijetka prilika za introspekciju i trebali biste u potpunosti iskoristiti ovo reflektivno raspoloženje da se približite sebi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

 

 

RAK

Dnevni horoskop: Vaša neodlučnost i kolebljivost stvorili su nepotreban kaos i svi će ti problemi sada vjerojatno doći na vrh. Obiteljske stvari i one koje se tiču ​​nekretnina sada dolaze do izražaja i dobit ćete dopise o tim pitanjima. Stari i neriješeni poslovi sada će zahtijevati vašu pažnju i ne možete krenuti naprijed dok ne zatvorite ova stara poglavlja.

 

 

LAV

Ovo je sjajan dan za vas! Bit će puno ljudi koji će vam pružiti ruke da vas izvuku iz jadne situacije u kojoj ste trenutno zaglavljeni! Tamo ste sletjeli zbog tuđe krivnje; samo sljedeći put izbjegavaj takve opasne ljude! Upravo sada morate slaviti svoju pobjedu kao nikada prije.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

VAGA

Postoji povjerenje u zrak. Pokrenut ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se pojavljuju prepreke, ali one vam neće blokirati put. Bliski prijatelj će doći da vas spasi. Važna veza na poslu otvorit će vam vrata mogućnosti za razbijanje mašte. Ne okreći se da kopaš po prošlosti.

 

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop:   Vaši instinkti su danas u preopterećenju i trebali biste im vjerovati i raditi točno ono što kažu. Čak i ako se svi oko vas ne slažu i slijede drugačiji put, trebali biste se držati svog puta. Vjerojatno će biti teška odluka, ali uskoro ćete požnjeti plodove. Morate držati oči i uši otvorene i djelovati brzo kako biste iskoristili prilike koje vam se sada mogu pojaviti.

 

 

STRIJELAC

Sada možete jednostavno sve skupiti i učiniti svoj život većim. Zadržite fokus i svu svoju energiju preusmjerite na to. Samo nemojte govoriti ništa što bi vas moglo dovesti u emocionalni nered. Oni koji posluju možda ga mogu proširiti ili obnoviti već uspostavljena prodajna mjesta.

 

 

JARAC

Ovaj dan je sve o promjenama. Možda ćete doći u kontakt s nekim tko će donijeti bitne promjene u vašem životu ili vas dovesti u kontakt s drugim ljudima koji mogu uzrokovati promjenu. Međutim, nisu sve promjene dobre za vas. Morat ćete analizirati hoće li promjena biti dobra za vas na duge staze prije nego što odlučite krenuti s tijekom.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop:   Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite bilo kakvu prošlu povredu. Možete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme da nadoknadite razlike, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati neka druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.