Blago onima koji su rođeni u OVA 3 znaka! Ispred njih je SJAJNIH 7 DANA i ODLIČAN HOROSKOP. Evo što će se događati…

Kako to uopće može biti išta drugo osim nevjerojatno sjajnog tjedna kada imamo niz tranzita kakav imamo tijekom 19. – 25. rujna 2022.?

Čeka nas to, ljudi, stoga držite se jer će ovaj tjedan biti jedan od ‘boljih’. Gledamo neke vrlo korisne i blagotvorne astrološke tranzite koji će nas podići i učiniti da se osjećamo samouvjereno.

Ovaj tjedan donosi nam Mjesečev sekstil Veneru, Mjesec u Lavu, Jupiter u Ovnu, Sunce u Vagi i jesenski ekvinocij za početak.

Sve ovdje u ovoj postavi predstavlja osobni razvoj, širokogrudno razmišljanje i sreću u ljubavi i romantici.

Ako budemo pametni, možemo ovaj tjedan odigrati svu njegovu vrijednost i nastaviti tako, ali to zapravo ovisi o tome kako ćemo raditi s prilikama koje nam se ukažu.

Od nas se može tražiti da riskiramo ili radimo stvari koje nikada prije nismo radili.

Možda ćemo također saznati da je jedini način na koji možemo napredovati u našim životima taj da preuzmemo te rizike i samo uskočimo prije nego što osjetimo koliko su te vode tople ili hladne.

Dok se probijamo prema Vagi, skloni smo osjetiti da neke od Vaginih osobina prodiru u naš osobni život. Možda ćemo se tijekom ovog vremena osjećati malo mirnije i jasnije, što će nam dati vrstu samopouzdanja koje ne možete glumiti.

Svi naši potezi ovog tjedna bit će napravljeni inteligentno i bez drame. Možemo imati koristi i u zdravstvenom i u emocionalnom stanju.

Za neke znakove zodijaka ovo će biti nevjerojatno osvježenje jer je ovo najbolji tjedan za ozdravljenje od emocionalnog napora. Ovaj tjedan donosi sposobnost otpuštanja, kretanja naprijed i vjere u pozitivno.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom, 19. – 25. septembra 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kao netko tko je rođen usred godine, pozitivno reagirate na sezonske promjene jer se čini da vas vraćaju na pravi put.

Tijekom jesenskog ekvinocija koji koincidira sa Suncem u Vagi, osjećat ćete se stopostotno dovršeni kako u donošenju odluka tako iu viziji koju imate o sebi u budućnosti. Znaš kamo ideš prvi put nakon dugo vremena, Blizanci, i bolji je nego dobar osjećaj slijediti ovaj put.

Ništa vas ovaj tjedan ne dovodi u pitanje jer se čini da vas utjecaj Vaga jako dobro uravnotežuje. Početak tjedna mogao bi biti posvećen dubokim razgovorima koji će dovesti do velikih otkrića, dok će druga polovica tjedna biti isključivo poslovna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan vas ne odvraćaju ljubavni problemi, no mogli biste primijetiti napredak u određenim prijateljstvima. Sve u svemu, ovaj tjedan čini da se osjećate hladnokrvno i samouvjereno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Blago onima koji su rođeni u OVA 3 znaka! Ispred njih je SJAJNIH 7 DANA i ODLIČAN HOROSKOP. Evo što će se događati…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top