Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 19. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Jučer je bio snažan dan na nebu s velikom kolekcijom planeta u zemljanim znakovima. Današnja posljednja mjesečeva četvrt pomaže vam da oslobodite nešto tako da možete stvoriti više prostora za ono što vam je istinska strast.

Čineći ovo, također uključujete lekcije šest retrogradnih planeta koji trenutno usporavaju kako bi vam dali vremena da razmislite i promijenite svoje mišljenje o određenim odlukama.

Često se na retrogradnost gleda kao na vrijeme za veće razmišljanje nego za akciju. Ali energija današnjeg dana, podržava one promjene koje se odnose na uključivanje onoga o čemu ste razmišljali.

Ovo nisu trenutni problemi ili situacije, već oni iz prošlosti kroz koje ste neprestano prolazili ili se čak opirali da upravo to učinite.

Ovo je prilika da intenzitet svojih osjećaja vidite kao dar, da bez imalo sumnje znate u kojem smjeru trebate ići, a zatim poslušate zov svoje duše.

Postoji neko važno znanje koje danas obiluje kozmosom dok se krećete kroz energiju otkrivajući ono što najviše trebate znati.

Možda se čini kao da ste samo u svojim osjećajima, ali vaši osjećaji su vaša istina.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u ponedeljak, 19. septembra 2022. su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da budete iskreni prema sebi i onima oko sebe. Samo zato što se čini da bi nešto dobro pristajalo ne znači da i hoće. Puno se toga promijenilo u vašem životu tijekom prošle godine. Vrijeme je da budete sigurni da je život koji stvarate onaj koji je usklađen s vašim istinskim ja, a ne samo nešto s čim se osjećate prisiljeni nastaviti.

Vjerojatno postoji tema između vašeg doma, odnosa i vaše vlastite istine koju se od vas traži da utjelovite, a koja će se danas pojačati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako retrogradnost nije lijepo vrijeme da krenete novim putevima, čini se da se od vas može tražiti da postojećem date drugu priliku. Samo zato što se osjećate kao da ste toliko izgubili u prošlosti ne znači da ne možete ili ne biste trebali dati novi pokušaj ovoj trenutnoj situaciji. Samo ostanite iskreni i pobrinite se da vas nikakva stara uvjerenja ne sputavaju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 19. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top