Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 18. septembra

Postoji nekoliko puta u godini kada osjećamo da bismo se trebali dobro zabavljati sa svojim ljubavnim životom, a sredina septembra je definitivno jedno od tih vremena.

Kad god sezona počne pokazivati ​​promjene, ne možemo a da se ne osjećamo kao da se želimo zaključati s ljubavlju.

Drugim riječima, kad se vrijeme promijeni, želimo znati da su naši ljubavni životi netaknuti kako bismo se mogli osjećati sigurno dok se mijenjaju godišnja doba.

Imamo sreće na današnji dan jer postoji mnogo razloga za veselje, što se tiče romantične ljubavi.

Od tranzita koji su na našoj strani, imamo Mjesečev sekstil Jupiter, što automatski daje osjećaj nade u pogledu toga kamo idemo u našim odnosima. A taj tranzit je podržan Mjesečevim kvadratom Venerom.

Zajedno, ti kozmički događaji čine da se osjećamo kao da možemo sanjati veliko i ostvariti sve što smo zamislili. U ljubavi, bili s nekim posebnim ili ne, osjećamo se kao da možemo rasti. Odnosno kao da nema ničega što bi zaustavilo protok pozitivne energije.

Ako se možemo otvoriti za suzbijanje dijela pozitivne energije, možemo preokrenuti svoje živote. Možemo ući u jesen znajući da smo u sadašnjoj vezi dobro. Ili možemo biti vrlo optimistični u pogledu pronalaska prave osobe s kojom ćemo podijeliti posljednje mjesece.

Bilo da tražimo dugoročnu obvezu ili jednostavno ‘probno’ razdoblje romantične ljubavi, imat ćemo sreće. Određeni znakovi će imati više koristi od drugih, ali svi ćemo dobiti pristojnu priliku u ovo vrijeme.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 18. septembra su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Prolazite kroz pokrete osjećaja nezadovoljstva svojim ljubavnim životom, ali dugoročno gledano, stvarno volite osobu s kojom ste i nemate namjeru biti ni s kim osim s njom.

Tijekom Mjeseca u kvadratu s Venerom, ponovno ćete voljeti ovu osobu, iako ste skloni razbacivati ​​je kao da vam malo znači. Razmazili su vas, a budući da vam dopušta da se loše ponašate prema njemu, došli ste preispitati vlastito ponašanje: zašto se prema njemu ponašate loše?

To je zato što se bojite da će se prvo loše ponašati prema vama i zato ste ga pobijedili. To je vaš način ispoljavanja moći, ali kako se jesen približava, osjećate se manje sklonima započinjati svađe. A više ste zainteresirani da znate da je vaš ljubavni život siguran i da ne idete nigdje što nije predvidljivo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Gledajte, ovo je vaš život i živjet ćete ga kako želite. Dobro je što ste u raspoloženju ‘njegujte partnera’ jer on vas sigurno voli.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 18. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top