LJUBAVNI HOROSKOP 18. septembar: Za OVOG znaka istina je NAJBOLJE RIJEŠENJE, sve ako će time i SLOMITI SRCE!

LJUBAVNI HOROSKOP 18. septembar: Za OVOG znaka istina je NAJBOLJE RIJEŠENJE, sve ako će time i SLOMITI SRCE!

17 rujna, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Potrebna vam je samoća da se priberete i razmislite o svemu. Burni događaji u zadnje vrijeme nisu dobroga donijeli u vašu ljubavnu vezu. Iskoristite današnji dan da vidite gdje ste i da li možete dalje zajedno.

 

 

ŠKORPIJA

Danas postoje velike šanse da vam karma uzvrati udarac. Vi ste u prošlosti slomili nečije srce i iznevjerili nečiju ljubav. Zvijezde govore da bi vam se istom mjerom stvari mogle obiti o glavu, da bi mogli biti i vi slomljenog srca, i to već danas.

 

 

STRIJELAC

Sve je sada i više nego dobro. Odlično se osjećate uz voljenu osobu i željeli bi da to i dalje traje. Zvijezde kažu da će vaša ljubav i dalje trajati, a da će vam današnji dan ostati u prekrasnom sjećanju. Opustite se i uživajte uz svoga partnera i pružite mu sve što želi.

 

 

JARAC

Vaši poslovni problemi počinju biti i problemi u vašoj vezi. Ostavite posao na poslu, a kod kuće se baviite svojim partnerom. Njegujte vašu ljubav i ne stvarajte probleme na mjestu gdje ih ne bi trebalo biti. Tako će vaša veza ostati onakva kakvu i želite.

 

 

VODOLIJA

Ljubomora vašeg partnera počinje vam jako smetati. Koliko god ga uvjeravate da nema razloga za ljubomoru, vaš partner i dalje tjera po svome. Vrijeme je da ozbiljno porazgovarate i da stvari stavite na svoje mjesto. Sve drugo vodi vas u kolaps vaše veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubomora će vas mućiti i u toku današnjeg dana. Iako dajete sve od sebe da se riješite ljubomore jer u podsvjesti znate da nema razloga za nju, to vam ne polazi za rukom. Morat ćete se jako potruditi da vam vaša bezrazložna ljubomora ne uništi ljubavnu vezu.

Stranice: 1 2