LJUBAV do 17. Septembra: Netko će biti UHVAĆEN u LAŽI s kojom će se saznati TAJNA VEZA, a netko će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU…

LJUBAV do 17. Septembra: Netko će biti UHVAĆEN u LAŽI s kojom će se saznati TAJNA VEZA, a netko će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU…

10 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Oslonite se na sve svoje osjećaje ovog tjedna i promatrajte kako se sve odvija. Možda se ne događa na način na koji ste zamislili da će se dogoditi, ali to ne znači da se ne događa kako je zamišljeno. Neki važniji odnosi možda će biti na pregledu ovog tjedna. Bolje je prihvatiti informacije nego ih pokušavati zanemariti jer je ovo početak nekih velikih životnih promjena koje će vam doći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Nema načina da se pripremite za nezamislivo pa je besmisleno pokušavati. Neka vaše srce bude vaš vodič ovog tjedna. Dopustite da se vaš osjećaj sigurnosti temelji na onome što je vaša istina. Vježbajte svoju sposobnost da vjerujete situacijama dok se one odvijaju umjesto da se osjećate kao da im moramo diktirati ili ih prisiljavati da budu na određeni način. Prihvatite sve što se pojavi tijekom ovog tjedna. Jer vam je to samo informacija kako biste bolje mogli ići naprijed i razumjeti sve što se događa.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je prilika da zaista vidite stvari kakve jesu, što uključuje i sebe. Koliko god bilo primamljivo usredotočiti se na vanjske situacije. Zapravo nam dugoročno ne služi kada smo možda zajednički nazivnik u svim našim odnosima.

Pobrinite se da su riječi koje govorite u skladu s vašim djelima tako da jasno predstavljate sebe i svoje potrebe. Nema ništa loše u tome da znamo da prije ulaska u vezu prvo moramo poraditi na sebi.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom tjedna koji je pred vama od vas će se tražiti da se suočite sa svim onim emocijama u vezi sa ozbiljnom vezi koju ste odgađali. Iako je ponekad zastrašujuće vidjeti istinu o tome što smo osjećali i zašto, ovaj put će vam omogućiti samo da vježbate glumu iz svoje autentičnosti.

Ne brinite da ćete povrijediti osjećaje drugih ili čak poremetiti status quo kod kuće. Došlo je vrijeme da prigrlite svoje pravo ja i ovaj sljedeći dio svog putovanja. Vjerujte da vas svemir podržava na svakom koraku.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Odvojite vrijeme da ovaj tjedan duboko zakopate u ono što vam je uistinu važno. Pod energijom od vas će se tražiti da zapravo date prioritet onima u vašem životu koji vam imaju veliku vrijednost. To ne znači da bi neki ljudi trebali doći prije drugih. Ali oni koji nam daju najviše energije također bi trebali dobiti najviše energije od nas.

Vjerojatno će to značiti neke promjene u vašem fizičkom životu i rutini kako biste mogli dati više određenoj vezi. Zapamtite da da bismo dobili više, uvijek moramo stvoriti i više prostora.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Pokušajte razmisliti o tome gdje se još uvijek držite ideala vezanih uz veze koje zapravo nisu vaše. Bilo da se radi o uvjetovanju ili čak uvjerenjima koja su upravljala vašim postupcima u prošlosti, ovo je vrijeme da zapravo pogledate što trebate i želite od partnera i veze; ne ono što vam je rečeno da biste trebali željeti. Budite voljni ovog tjedna donijeti svoja vlastita pravila. A ako vam se čini da nešto uistinu zadovoljava vaše potrebe, odlučite i jednostavno uživati ​​u tome.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan trebao bi biti bolji od prošlih jer se konačno udomljavate u prostor rasta koji ste nedavno stvorili. S ovim pomakom, trebali biste se osjećati lakše usmjeravajući svoju energiju na ono što želite stvoriti i izgraditi za budućnost, umjesto da želite da ste mogli promijeniti prošlost.

To također znači da biste mogli biti na rubu pozivanja nove energije u svoj život u smislu upoznavanja nekog novog ili napredovanja trenutne veze. Pobrinite se da kada ono što želite konačno stigne, i vi odlučite da to dobijete.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Promjena iza svakog ugla dešavat će se ovaj tjedan. Ovaj je posebno dublji od većine i natjerat će vas da ponovno pogledate teme iz prošlog.

Ovaj tjedan odvojite vrijeme za razmišljanje o tome što se dogodilo u prošloj godini i također potražite teme ili lekcije koje se ponavljaju jer su one predstavljene kao šanse da još dublje uđete u vlastito ozdravljenje. Život je u tome da vidimo ono za što smo prije bili slijepi kako bismo mogli početi donositi različite odluke, a sada je vrijeme da to učinite.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Trenutno ste možda tiši nego inače dok prolazite kroz neko unutarnje ozdravljenje nakon nekih promjena u vašem romantičnom životu. To ne znači da ste slomljenog srca, ali samo da kada shvatimo da se slika koju smo imali u glavi neće manifestirati, trebamo vremena da razmislimo i ponovno se usredotočimo.

Za to vrijeme samo zapamtite da kada stvari ne funkcioniraju kako smo očekivali, to znači da je to zato što je nešto bolje na djelu. Dopustite sebi da se izliječite, ali i dopustite sebi da sanjate o onome što slijedi.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ovo može biti tjedan koji izaziva stare obrasce i cikluse više nego što ste nedavno doživjeli. Važno je početi sa bilježenjem onoga što se sada treba promijeniti kako biste bili bolje pripremljeni.

Rad prema ciljevima važna je kvaliteta, ali samo ako se ti ciljevi na kraju isplate i ne radimo to samo zato što je ugodno. Pokušajte stvarno razjasniti razloge koji stoje iza odluka koje donosite, jer će vam to dati jasnoću kako stvari učiniti drugačije.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

S toliko promjena za vas u posljednje vrijeme, lijepo je imati vremena samo doći do daha. Možda ste u razdoblju u kojem se čini da čekate da zakoračite u to novo poglavlje, ali to ne mora biti uzaludno.

Iskoristite ovo vrijeme sada da se odmorite i napunite za novi put koji je pred vama, tako da ćete se, kada istupite na njega, osjećati spremnim za izazove i avanture koje su pred vama. U vašoj vezi, pobrinite se da odlučite vidjeti svog partnera onakvim kakav uistinu jest, a ne kroz leću onih s kojima ste prije izlazili jer će to učiniti sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Kada se čini da ništa ne ide kako treba, to znači da rastemo. Ponekad se čak i najbolji odnosi usporavaju na neko vrijeme. Ponekad se čini da su utihnuli ili da postoji neki drugi prostor, ali to nije loše.

Iako su vaše emocije razlog zašto vas vaš partner tako duboko voli, oni također mogu uzrokovati da ponekad imate nerealno očekivanje ljubavi. Pokušajte samo zadržati prostor za svog partnera i svoju vezu ovaj tjedan dok se krećete ovim trenutnim putem i zapamtite da ljubav nije samo kada su stvari nevjerojatne, već možete biti jaki čak i kada nisu.