LJUBAV do 25. Septembra: Netko će biti UHVAĆEN u LAŽI s kojom će se saznati TAJNA VEZA, a netko će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Oslonite se na sve svoje osjećaje ovog tjedna i promatrajte kako se sve odvija. Možda se ne događa na način na koji ste zamislili da će se dogoditi, ali to ne znači da se ne događa kako je zamišljeno. Neki važniji odnosi možda će biti na pregledu ovog tjedna. Bolje je prihvatiti informacije nego ih pokušavati zanemariti jer je ovo početak nekih velikih životnih promjena koje će vam doći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Nema načina da se pripremite za nezamislivo pa je besmisleno pokušavati. Neka vaše srce bude vaš vodič ovog tjedna. Dopustite da se vaš osjećaj sigurnosti temelji na onome što je vaša istina. Vježbajte svoju sposobnost da vjerujete situacijama dok se one odvijaju umjesto da se osjećate kao da im moramo diktirati ili ih prisiljavati da budu na određeni način. Prihvatite sve što se pojavi tijekom ovog tjedna. Jer vam je to samo informacija kako biste bolje mogli ići naprijed i razumjeti sve što se događa.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je prilika da zaista vidite stvari kakve jesu, što uključuje i sebe. Koliko god bilo primamljivo usredotočiti se na vanjske situacije. Zapravo nam dugoročno ne služi kada smo možda zajednički nazivnik u svim našim odnosima.

Pobrinite se da su riječi koje govorite u skladu s vašim djelima tako da jasno predstavljate sebe i svoje potrebe. Nema ništa loše u tome da znamo da prije ulaska u vezu prvo moramo poraditi na sebi.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom tjedna koji je pred vama od vas će se tražiti da se suočite sa svim onim emocijama u vezi sa ozbiljnom vezi koju ste odgađali. Iako je ponekad zastrašujuće vidjeti istinu o tome što smo osjećali i zašto, ovaj put će vam omogućiti samo da vježbate glumu iz svoje autentičnosti.

Ne brinite da ćete povrijediti osjećaje drugih ili čak poremetiti status quo kod kuće. Došlo je vrijeme da prigrlite svoje pravo ja i ovaj sljedeći dio svog putovanja. Vjerujte da vas svemir podržava na svakom koraku.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Odvojite vrijeme da ovaj tjedan duboko zakopate u ono što vam je uistinu važno. Pod energijom od vas će se tražiti da zapravo date prioritet onima u vašem životu koji vam imaju veliku vrijednost. To ne znači da bi neki ljudi trebali doći prije drugih. Ali oni koji nam daju najviše energije također bi trebali dobiti najviše energije od nas.

Vjerojatno će to značiti neke promjene u vašem fizičkom životu i rutini kako biste mogli dati više određenoj vezi. Zapamtite da da bismo dobili više, uvijek moramo stvoriti i više prostora.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Pokušajte razmisliti o tome gdje se još uvijek držite ideala vezanih uz veze koje zapravo nisu vaše. Bilo da se radi o uvjetovanju ili čak uvjerenjima koja su upravljala vašim postupcima u prošlosti, ovo je vrijeme da zapravo pogledate što trebate i želite od partnera i veze; ne ono što vam je rečeno da biste trebali željeti. Budite voljni ovog tjedna donijeti svoja vlastita pravila. A ako vam se čini da nešto uistinu zadovoljava vaše potrebe, odlučite i jednostavno uživati ​​u tome.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV do 25. Septembra: Netko će biti UHVAĆEN u LAŽI s kojom će se saznati TAJNA VEZA, a netko će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top