DNEVNI HOROSKOP ZA 18. septembar: Bit će ovo dan za pamćenje ako ste rođeni u OVA 2 znaka…

OVAN

Dnevni horoskop: Nemojte danas prihvatiti “ne” kao odgovor. Velike su šanse da nećete morati. Ljudi će imati više razumijevanja za vašu situaciju i imat će suosjećanja za vašu stvar. Vaša duboka unutarnja snaga pokazat će se jasno i glasno, a vi imate unutarnju želju učiniti sve što želite. Nad vama se smiješi sretna zvijezda koja vam pomaže da se uhvatite u koštac s bilo kojim projektom koji poduzmete

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Priuštite si nešto posebno, bilo da je to gurmanski obrok, nova odjeća ili najnoviji gadget na koji imate oko. Danas je tvoj dan i ne treba si ništa uskratiti. Otkrit ćete da postoji izuzetan sinkronicitet događaja koji će vas odvesti na točno pravo mjesto u pravo vrijeme. U zraku vlada posebna toplina i osjetljivost koja će smiriti vaš um i emocije.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Poput dobrog surfera koji želi jahati beskrajnim valom, prvo se morate pripremiti prije nego što skočite u ocean. Prije nego što skočite u pjenu s daskom u ruci, sjedite neko vrijeme na plaži i promatrajte plimu. Gledajte struje i vidite kako se drugi surferi snalaze u prevladavajućim uvjetima. Uvidjet ćete da što više pripremate, to ćete biti sigurniji kada udarite u vodu.

 

 

RAK

Danas je dobar dan za nastavak. Obično ste puno bolji u praćenju situacije ili jednostavno u praćenju toka situacije. Ovakav način rada pokazao se prilično učinkovit za vas u prošlosti – doista vas je odveo prilično daleko. Međutim, ono što sada imate pred sobom je drugačija situacija. Stvari koje ste započeli neće vam donijeti ništa dobro sve dok ih ne budete mogli aktivno progurati do kraja.

 

 

LAV

Vjerojatno danas nećete impresionirati ljude svojim brzim govorom i brzim činjenicama. Više nego vjerojatno ćete stići dalje kada izrazite emocije koje se kriju iza vaših riječi. Važnije je reći što osjećate, a ne ono što mislite. Iako se to može protiviti vašoj uobičajenoj prirodi, otkrit ćete da je to najbolja politika na ovakav dan.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Možda ćete se danas osjećati malo rastrojeno. Možda biste željeli držati svoj kalendar pri ruci kako ne biste zaboravili važne sastanke. Ili ćete možda morati zamoliti pomoćnika da vas podsjeti na vaše zaruke. Uzmite si vremena, jer što više žurite, više možete zaboraviti! Ako se možete kretati, moći ćete se bolje usredotočiti. Samo rješavajte jednu po jednu stvar.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. septembar: Bit će ovo dan za pamćenje ako ste rođeni u OVA 2 znaka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top