DNEVNI HOROSKOP ZA 16. Decembar: Bit će ovo dan za pamćenje ako ste rođeni u OVA 2 znaka…

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. Decembar: Bit će ovo dan za pamćenje ako ste rođeni u OVA 2 znaka…

15 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Nemojte danas prihvatiti “ne” kao odgovor. Velike su šanse da nećete morati. Ljudi će imati više razumijevanja za vašu situaciju i imat će suosjećanja za vašu stvar. Vaša duboka unutarnja snaga pokazat će se jasno i glasno, a vi imate unutarnju želju učiniti sve što želite. Nad vama se smiješi sretna zvijezda koja vam pomaže da se uhvatite u koštac s bilo kojim projektom koji poduzmete

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Priuštite si nešto posebno, bilo da je to gurmanski obrok, nova odjeća ili najnoviji gadget na koji imate oko. Danas je tvoj dan i ne treba si ništa uskratiti. Otkrit ćete da postoji izuzetan sinkronicitet događaja koji će vas odvesti na točno pravo mjesto u pravo vrijeme. U zraku vlada posebna toplina i osjetljivost koja će smiriti vaš um i emocije.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Poput dobrog surfera koji želi jahati beskrajnim valom, prvo se morate pripremiti prije nego što skočite u ocean. Prije nego što skočite u pjenu s daskom u ruci, sjedite neko vrijeme na plaži i promatrajte plimu. Gledajte struje i vidite kako se drugi surferi snalaze u prevladavajućim uvjetima. Uvidjet ćete da što više pripremate, to ćete biti sigurniji kada udarite u vodu.

 

 

RAK

Danas je dobar dan za nastavak. Obično ste puno bolji u praćenju situacije ili jednostavno u praćenju toka situacije. Ovakav način rada pokazao se prilično učinkovit za vas u prošlosti – doista vas je odveo prilično daleko. Međutim, ono što sada imate pred sobom je drugačija situacija. Stvari koje ste započeli neće vam donijeti ništa dobro sve dok ih ne budete mogli aktivno progurati do kraja.

 

 

LAV

Vjerojatno danas nećete impresionirati ljude svojim brzim govorom i brzim činjenicama. Više nego vjerojatno ćete stići dalje kada izrazite emocije koje se kriju iza vaših riječi. Važnije je reći što osjećate, a ne ono što mislite. Iako se to može protiviti vašoj uobičajenoj prirodi, otkrit ćete da je to najbolja politika na ovakav dan.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Možda ćete se danas osjećati malo rastrojeno. Možda biste željeli držati svoj kalendar pri ruci kako ne biste zaboravili važne sastanke. Ili ćete možda morati zamoliti pomoćnika da vas podsjeti na vaše zaruke. Uzmite si vremena, jer što više žurite, više možete zaboraviti! Ako se možete kretati, moći ćete se bolje usredotočiti. Samo rješavajte jednu po jednu stvar.

VAGA

Imate glazbeni duh, a danas bi vaše poštovanje prema glazbi moglo biti jako izraženo. Možda biste željeli slušati puno CD-a, diveći se glasovima pjevača i muziciranju svirača. Mogli biste biti inspirirani za stvaranje vlastitih glazbenih varijacija ako svirate gitaru ili klavir. Dobar je dan da dopustite svojoj kreativnoj strani da se izlije.

 

 

ŠKORPIJA

Umjetnička ili duhovna inspiracija danas bi vam mogla doći kroz snove i vizije. Lakše nego inače možete upasti u meditativno ili kontemplativno stanje, često približavajući se skorom gubitku svijesti. Zapišite sve uvide koje biste mogli dobiti – možda ćete ih htjeti iskoristiti kasnije. Prijateljica bi mogla podijeliti vaša iskustva. Ona bi također mogla htjeti posuditi nešto od vas što baš i ne želite posuditi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Mogli biste danas razmišljati o svom imidžu i procjenjivati ​​kako ćete se susresti s drugim ljudima. Ove misli mogu izazvati sastanak ili prezentacija koju napravite. Moglo bi biti korisno otići u dućan skupe muške odjeće i dobiti savjet od kvalificiranog garderobera o kroju vaših odijela i pravoj veličini koju ćete nositi. Možda biste željeli isprobati neke nove boje kako biste dodali više mladosti i sjaja.

 

 

JARAC

Danas biste mogli imati problem sa osobama koje će se htjeti upetljati u vaš privatan život nametanjem svojih mišljenja i pravila. To može biti voljena osoba ili netko iz obitelji. Kako god… Pokažite svakome njegovo mjesto i neka svatko sam sebi kroji pravila, život i sudbinu.

 

 

VODOLIJA

Vrlo ste dobri s djecom, znate li to već ili ne! Ako još niste roditelj, danas bi bio izvrstan dan da posudite djecu svog prijatelja ili sestre i zabavite se. Mogli biste smisliti igre i aktivnosti koje će vas zabavljati satima. Uvidjet ćete da je zabavno izražavati se s djecom jer ona cijene izravnost i iskrenost na način na koji odrasli ne.

 

 

RIBE

Dnevni horoskop: Emocionalno, danas bi vam trebalo biti dobro; međutim, kada je riječ o poduzimanju akcije, skloni ste biti krajnje neodlučni. Svaka opcija koju razmotrite vjerojatno će izgledati fantastično. Najvjerojatnije nećete htjeti ništa propustiti. Najbolja stvar za vas je pokušati dobiti dio svega. Mnogo je pita u koje možete umočiti prste, pa zašto ne kušati po malo svake od njih kako biste vidjeli koja vam se najviše sviđa?