Sljedećih SEDAM DANA će OVIM znakovima biti kao STVORENI za LJUBAV – velike promjene slijede!

Sljedećih SEDAM DANA će OVIM znakovima biti kao STVORENI za LJUBAV – velike promjene slijede!

5 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Sljedećih SEDAM DANA:  Možda ćete biti dodatno nasrtljivi kada je u pitanju postizanje vašeg puta u vašoj vezi upravo sada. Vi i vaš partner ste se vjerojatno više svađali. Ovaj tjedan, međutim, sve bi se radnja mogla zaustaviti!  Kao odgovor, možete izgubiti motivaciju da se borite za vezu ili da se svađate oko nečega sa svojim partnerom. Samci koji bi radije bili u paru mogli bi se osjećati iscrpljenim zbog dostupnih romantičnih mogućnosti. Ne očajavajte, doći će vam vrijeme za ljubav. Možda nikada nećete znati je li potencijalni ljubavnik kraljevski ili žaba osim ako mu ne date priliku – i poljubac!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mnogo toga se događa s vama ovog tjedna po pitanju ljubavi, iako je većina toga skrivena ispod površine i vjerojatno već pokušavate kontrolirati ono što drugi vide. Pregledavanje i konačno suočavanje sa svojim demonima moguće je. Nešto bi vas moglo pokrenuti, i nije važno imate li partnera ili ne. Ovaj događaj vas može natjerati da shvatite da postoji nešto nezaliječeno što ste pokušali zakopati – ali jasno je da taj pristup ne funkcionira.  Vjerojatno je da se moć igra između vas i vašeg sadašnjeg ili potencijalnog ljubavnika.

 

 

BLIZANCI

Vrijeme je da preispitate sve što mislite da znate o ljubavi!  To baca sjaj neizvjesnosti oko svih perspektiva za spojeve, pa čak i same igre za izlaske. Što, točno su pravila? Što je još važnije – trebate li uopće igrati uz njih? Oh, i bilo koja karizmatična osoba na koju biste mogli baciti oko može biti više nego što se na prvi pogled čini. U vezi? Položaj planeta mogao bi vas natjerati da predumišljate odluke o vezi. Vas dvoje bi također mogli biti u nedostatku u komunikaciji. Sve je naopako za tebe ovog tjedna.

 

 

RAK

Intenzitet ljubavi mogao bi biti previše za vas ovog tjedna. Možda ćete pobjeći od veze za koju znate da je vruća – jer se čini da ima i naznaku opasnosti koje se jednostavno previše bojite. Ta se opasnost može sažeti u jednu riječ: intimnost. Možda postoji netko oko vas tko izaziva vaše najdublje strahove i ranjivosti u vezi s ljubavlju. Možda ste ili ne morate biti u vezi s tom osobom, ali je vjerojatno da će vaš prvi odgovor biti bijeg. Umjesto toga, zamislite što bi se moglo dogoditi ako ostanete.

 

 

LAV

Uznemirujuće vibracije mogle bi poremetiti sve nadolazeće romantične planove koje ste možda imali. Vjerojatno ćete se cijeli tjedan osjećati pomalo loše. Odjednom možda nećete biti sigurni da znate odgovore kada su u pitanju vaša ljubavna životna pitanja. Zapravo, možda ćete shvatiti da postavljate potpuno pogrešna pitanja! Možda je vrijeme da promijenite ono što tražite i način na koji pristupate ljubavi u cjelini. Ne brinite – sve dok ste spremni promijeniti smjer ljubavi prema potrebi, možete krenuti na pravi put s ovom retrogradnošću.

DJEVICA

Mogli biste se zavarati u uvjerenju da je netko tko vas privlači vrijedan potrage kada je u stvarnosti sve samo ne vrijedan toga. Ovaj tjedan moglo bi biti teško vjerovati svom intuitivnom radaru u pitanjima srca, bez obzira koliko ste inače precizni. Iako možete sumnjati u nečiju motivaciju, također ćete lakše utjecati na to da odbacite svoje intuitivne predosjećaje i prepustite se previše optimističnom gledištu. Ako ste u zdravoj vezi, ovaj tjedan bi mogao biti više o neostvarenim s….nim fantazijama. Razočaravajuće, ali ne i prekid dogovora. U svakom slučaju, budite oprezni!

 

 

VAGA

Možda ste se nedavno osjećali strastvenije nego inače. Nažalost, sav bi taj osjeećaj mogao nestati ovog tjedna. Ovo se može osjećati kao da ste neko vrijeme potpuno bez kontakta sa svojim tijelom. Također možete doslovno izgubiti želju za životom — i nagon za intimnošću — na kratko. Čak je moguće da ćete se naći uhvaćeni u nerealnu fantaziju o nekome, samo da biste shvatili da ste se pripremili za razočaranje. Nemojte biti tako strogi prema sebi – svi smo bili tamo.

 

 

ŠKORPIJA

Imate moć ovog tjedna! Možete voditi vezu u smjeru u kojem želite da ide i nije vjerojatno da ćete dobiti veliki otpor dok to činite. Iako bi se u nekim slučajevima to moglo shvatiti kao kontroliranje, sada je vjerojatnije da će se onaj koga vodite osjećati polaskano. Druga – manje zabavna – mogućnost je da ćete se naći zasjenjeni ovom intenzivnom energijom. Možda ćete postati previše opsjednuti nekim i možda čak imati paranoične misli o njima. Ne idi tamo!

 

 

STRIJELAC

Drugi ljudi, čak i oni s kojima ste bliski, možda vas neće dobiti na način na koji to obično čine. Nestašni Merkur ovog tjedna postaje retrogradan u vašem znaku, izazivajući trzanja u cjelokupnoj komunikaciji – posebice, vi i vaša druga druga osoba mogli biste se osjećati kao da ste na dva suprotna spektra u vezi s određenim stvarima. Ako trebate razgovarati ili donijeti važnu odluku, to bi moglo biti frustrirajuće. Bez obzira na to kako prenosite informaciju, ona se vjerojatno čini pogrešno protumačenom. Razmislite o potpuno drugačijem pristupu – uostalom, ponekad je tišina zlatna. Singl? Dajte sve od sebe da se usredotočite na svoje životne planove. U njima bi mogla postojati korekcija smjera koja odgovara eventualnoj pravoj osobi za vas.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan vjerojatno će vaši postupci biti pogrešno shvaćeni. Kao rezultat toga, kada je u pitanju vaš ljubavni život, mogli biste se osjećati kao da ste u situaciji u kojoj ne možete pobijediti. Ako se pomaknete u jednom smjeru, to nije podržano. Ako se uopće ne pomaknete, dolazi do frustracije. Možda ste toliko zauzeti pokušavajući shvatiti što vaš partner ili ljubavni interes želi da učinite da zaboravite što VI želite! Singl? Ovaj tjedan možete izgubiti svaku motivaciju za spojeve. Progon za nekim drugim vjerojatno se čini iscrpljujućim – možda ste i više nego spremni za pauzu, i to je u redu. Opustite se i vaša ambicija za izlaske trebala bi se uskoro vratiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zamagljivanje linija u vašem ljubavnom životu radeći nešto što ugrožava vaše vrijednosti ili osobni integritet moglo bi biti previše lako ovog tjedna. Možete to opravdati govoreći sebi da je sve to u ime ljubavi, a da vas još uvijek stidi u srcu. Obratite pažnju na ono što radite i na izbore koje donosite. Jesu li usklađeni s onim tko vi uistinu jeste ili se na neki način prodajete kako biste stekli ili sačuvali ljubavnu vezu? To nisi ti!  Možda imate nesporazum s prijateljem koji je mislio da stvari nisu samo platonske.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan možete nenamjerno prijeći granicu s prijateljem i postati previše osobni. Možda mislite da prema vama imaju osjećaje koji su više romantični nego platonski, ili ste zapravo bili uključeni u jednom trenutku prije nego što ste sporazumno prekinuli i postali prijatelji. Odjednom ćete se možda zateći kako maštate o tome što bi se moglo dogoditi ako ih protresete! Nemojte ići tamo – velika je vjerojatnost da će završiti razočaranjem ili izravnim odbijanjem. Za one koji su već u vezi, vi i vaš partner možda ćete u nedjelju biti u modu para snage. Nitko se neće petljati s vama dvojicom!