CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 19. DO 25.09. – Sljedećih SEDAM DANA će biti kao STVORENI za LJUBAV – velike promjene slijede!

OVAN

Ovaj tjedan možete nenamjerno prijeći granicu s prijateljem i postati previše osobni. Možda mislite da prema vama imaju osjećaje koji su više romantični nego platonski, ili ste zapravo bili uključeni u jednom trenutku prije nego što ste sporazumno prekinuli i postali prijatelji. Odjednom ćete se možda zateći kako maštate o tome što bi se moglo dogoditi ako ih protresete! Nemojte ići tamo – velika je vjerojatnost da će završiti razočaranjem ili izravnim odbijanjem. Za one koji su već u vezi, vi i vaš partner možda ćete u nedjelju biti u modu para snage. Nitko se neće petljati s vama dvojicom!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete biti dodatno nasrtljivi kada je u pitanju postizanje vašeg puta u vašoj vezi upravo sada. Vi i vaš partner ste se vjerojatno više svađali. Ovaj tjedan, međutim, sve bi se radnja mogla zaustaviti!  Kao odgovor, možete izgubiti motivaciju da se borite za vezu ili da se svađate oko nečega sa svojim partnerom. Samci koji bi radije bili u paru mogli bi se osjećati iscrpljenim zbog dostupnih romantičnih mogućnosti. Ne očajavajte, doći će vam vrijeme za ljubav. Možda nikada nećete znati je li potencijalni ljubavnik kraljevski ili žaba osim ako mu ne date priliku – i poljubac!

 

 

BLIZANCI

Mnogo toga se događa s vama ovog tjedna po pitanju ljubavi, iako je većina toga skrivena ispod površine i vjerojatno već pokušavate kontrolirati ono što drugi vide. Pregledavanje i konačno suočavanje sa svojim demonima moguće je. Nešto bi vas moglo pokrenuti, i nije važno imate li partnera ili ne. Ovaj događaj vas može natjerati da shvatite da postoji nešto nezaliječeno što ste pokušali zakopati – ali jasno je da taj pristup ne funkcionira.  Vjerojatno je da se moć igra između vas i vašeg sadašnjeg ili potencijalnog ljubavnika.

 

 

RAK

Vrijeme je da preispitate sve što mislite da znate o ljubavi!  To baca sjaj neizvjesnosti oko svih perspektiva za spojeve, pa čak i same igre za izlaske. Što, točno su pravila? Što je još važnije – trebate li uopće igrati uz njih? Oh, i bilo koja karizmatična osoba na koju biste mogli baciti oko može biti više nego što se na prvi pogled čini. U vezi? Položaj planeta mogao bi vas natjerati da predumišljate odluke o vezi. Vas dvoje bi također mogli biti u nedostatku u komunikaciji. Sve je naopako za tebe ovog tjedna.

 

 

LAV

Intenzitet ljubavi mogao bi biti previše za vas ovog tjedna. Možda ćete pobjeći od veze za koju znate da je vruća – jer se čini da ima i naznaku opasnosti koje se jednostavno previše bojite. Ta se opasnost može sažeti u jednu riječ: intimnost. Možda postoji netko oko vas tko izaziva vaše najdublje strahove i ranjivosti u vezi s ljubavlju. Možda ste ili ne morate biti u vezi s tom osobom, ali je vjerojatno da će vaš prvi odgovor biti bijeg. Umjesto toga, zamislite što bi se moglo dogoditi ako ostanete.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 19. DO 25.09. – Sljedećih SEDAM DANA će biti kao STVORENI za LJUBAV – velike promjene slijede!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top