Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana – nekome donose NESLUĆENU SREĆU!

Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana – nekome donose NESLUĆENU SREĆU!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

Horoskop je sastavljen uz pomoć zvijezda, planeta, numerologije i ciganskih karata za razdoblje od sedam dana za svaki horoskopski znak zodijaka…

OVAN

Ciganske karte: Tijekom ovog tjedna više će planeta utjecati na financijska pitanja. Kad više planeta utječe na financijska pitanja, doći će do krize.  Dakle, dobit ćete jedno ili drugo rješenje za sva svoja financijska pitanja. Postoje šanse za honorarne projekte i to će vam olakšati novac. Pokušajte smanjiti svoje troškove i izvršiti neke prilagodbe. Molimo vas da ne pokušavate davati bilo kakve obveze u vezi s novcem. Bit će puno komunikacije u vezi financija, zajmova, poreza i osiguranja.
Bit ćete usredotočeni na poboljšanje karijere i samopoštovanja. Ovo je dobra prilika i za poboljšanje vaših partnerskih poduhvata. Međutim, ovo nije vrijeme za osnivanje novih partnerskih poduhvata. Ovo je također dobro vrijeme za izvođenje nekih tečajeva i time poboljšava samopoštovanje. Bit će puno posla i morat ćete se pripremiti za postizanje dobrih rezultata. Imat ćete mnogo komunikacija o novim mogućnostima karijere, a to može biti i iz komunikacije, kreativnosti i administracije. Godišnji solarni tranzit donosi mnogo projekata ili stresa povezanog s radom. Bit će neke interakcije s vašim kolegama i ostalim suigračima. Morat ćete se potruditi jer će biti problema u vezi posla. Svi ti projekti bit će dugotrajni i konkurentni. Ovo je dobro vrijeme za traženje posla, ali nemojte odustati od postojećeg posla. Uzet ćete novi režim zdravstvene zaštite i program vježbanja. Dijeta i probava također će biti važni, pa ćete morati konzumirati organsku prehranu. Život vaše rodbine po majci također će zaslužiti više pažnje.

 

 

BIK

Tijekom ovog tjedna puno ćete se usredotočiti na svoj osobni i profesionalni odnos. Više planeta utječe na ove odnose, pa ćete imati dobre ali i složene trenutke veza. Bit će novih prilika za upoznavanje novih ljudi. Oni će vam dati nove ideje za poboljšanje vašeg posla ili posla. Ovo je također tjedan dana za radovanje novim mogućnostima zaposlenja i putovanjima vezanim uz posao. Susretat ćete se s novim ljudima iz osobne i profesionalne domene.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vaše kreativne talente i ovo je dobar tjedan za projekte iz kreativnih projekata. Oni koji se bave umjetnošću i zabavom bit će aktivni. Oni koji rade u špekulativnim pothvatima trebali bi biti vrlo oprezni s faktorom rizika takvog poslovanja. Klonite se rizičnih pothvata jer će u protivnom doći do gubitaka. Samci će dobiti dobre prilike za susret sa istomišljenicima. Učitelji, mentori i političari dobit će i neke projekte. Ovo je za vas naporan tjedan i imat ćete mnogo sastanaka tima.

Mars utječe na vašu karijeru i ovo je jako dobro vrijeme da se dokažete u karijeri. Mars je vrlo dobar planet za rješavanje pitanja vezanih uz karijeru, pa će biti nekih prilika za preuzimanje složenih odgovornosti. Vaše kolege imat će puno zahtjeva i trebali biste postupiti u skladu sa svojim dužnostima. Bit će puno aktivnosti za one koji se bave sportom, administracijom i policijom. Ovo je vrlo važan tjedan za vašu karijeru jer više planetarnih energija utječe na vašu karijeru. Iskoristite li ove mogućnosti, dobit ćete koristi od svoje karijere.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ovo je vrlo važan tjedan za vaše zdravlje i financije na radnom mjestu jer više planeta aktivira ove stvari. Morat ćete se više usredotočiti na posao jer će biti puno projekata od kreativnosti, pisanja i administracije. Većina tih projekata bit će vrlo složeni jer višeplanetarna povezanost uvijek ukazuje na stres. Na poslu se morate dobro ponašati; u protivnom će doći do sukoba s vašim kolegama. Bit će vrlo argumentirani, a isto možete učiniti i s njima. Dakle, radno mjesto može biti malo osjetljivo. Klonite se i uredske politike i tračeva.

Vaše zdravlje također će biti glavna briga tijekom ovog tjedna. Venera će povećati želju da izgleda dobro. Nema ništa loše u tretmanu ljepote. Venera označava slatka jela, pa biste trebali kontrolirati unos slatkih jela. Vaša prehrana bit će vrlo važna i trebali biste uzeti organsku prehranu. Inače postoje šanse za gastritis i zatvor. Morat ćete također prakticirati meditaciju i jogu, ako želite, i to da biste mogli biti usredotočeni na svoj život. Dobit ćete i neke projekte iz stranih zemalja i to će vam pomoći da zaradite više novca.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na dom i obitelj, pa ćete morati više vremena provoditi kod kuće. Sunce nije idealan planet, pa ćete se možda osjećati malo opterećeni obiteljskim stvarima. Sunce ovdje gubi smjer pa će starije osobe u obitelji imati zabrinutosti. Postoje šanse za neke poslove s nekretninama, ali morate biti oprezni. Bit ćete uglavnom usredotočeni na poboljšanje svog doma i okruženja. Tijekom tog razdoblja mogući su i obiteljski sastanci i duhovni sastanci.

 

 

RAK

Vaša kreativna energija bit će vrlo važna u ovoj fazi. Više planeta aktivira vaše kreativne vještine, a vi ćete imati puno posla. Bit će puno timskih rasprava i to će vam pomoći da postavite novi cilj za svoj život. Vaš će život biti vrlo sadržajan jer više planeta ukazuje na užurban život. S vašim timom bit će puno aktivnosti. Događanja će se događati na društvenim mrežama, a mogu se dogoditi i na mreži, a i izvan mreže. Morat ćete provesti vrijeme s djecom i mladim grupama. Ovo je složeno vrijeme za romantičan život, stoga nemojte riskirati s tim.

Ovo je vrijeme i za postavljanje dugoročnih ciljeva za vaš život i molimo vas da ovo vrijeme iskoristite mudro. U suprotnom ćete izgubiti neke dobre trenutke. Prilike će dolaziti i s dalekih mjesta. Radit ćete na tehničkim projektima i to će vam pomoći da naučite nove vještine. Tijekom ovog tjedna pokušat ćete svojim kreativnim vještinama započeti nove projekte. Molimo vas da ne zanemarite faktor rizika i mudro napravite svoje planove. Rad s djecom može vam donijeti sreću, a od njih morate puno naučiti.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vašu treću kuću komunikacije i braće i sestara. Bit će i nekih sastanaka s vašom braćom i sestrama te s rodbinom. Mogu se pojaviti projekti s područja propovijedanja i poučavanja. Ovo je također tjedan dana za putovanje i upoznavanje suigrača. Bit će više interakcije s tehnologijom. Možda čak pokušate kupiti ili popraviti elektroničke uređaje. Učenici i nastavnici ovo će doživjeti kao vrlo važno vrijeme. Područje od vrata do ramena bit će vrlo osjetljivo, a postoje i šanse za manje zdravstvene probleme.

LAV

Vaš će obiteljski život biti vrlo sadržajan jer će na njega utjecati više planeta. Ovo je miješano vrijeme za vaš obiteljski život jer pozitivni, kao i negativni planeti, utječu na dom. Dakle, bit će dobrih, ali i izazovnih aspekata u pogledu doma i obitelji. Dogovor o nekretninama, obiteljski sastanci, važni razgovori s članovima obitelji također su dio ovog tjedna. Budite oprezni pri sklapanju određenih poslova s ​​nekretninama. U ovoj fazi može doći do popravljanja. Izgradnja i uređenje obitelji i doma također će biti dio ovog tjedna.

Ovi će planeti utjecati na vašu karijeru pa ćete morati razmišljati i o svojoj karijeri. Više planeta u jednom sektoru ukazuje na stres, pa će stres na poslu biti prisutan. Ljubazno izbjegavajte bilo kakav rizik pri svom poslu, jer je ovo osjetljivo vrijeme. Iskoristite ovo vrijeme mudro i uzmite stručno mišljenje prije nego što napravite ozbiljan potez. Mogu se otvoriti mogućnosti iz kreativnog, komunikacijskog i administrativnog sektora. Ovo je vrijeme i za više zadataka, a to može donijeti i više projekata. Ne biste se trebali upuštati u bilo kakvu borbu s moći sa svojim mentorima, umjesto toga budite dobar slušatelj.

Godišnji solarni tranzit utječe na financijska pitanja pa ćete imati problema s novcem. Već imate brige oko novca i Sunce će vam pokazati točno stanje. Prisutnost Sunca  nije toliko velika jer je to energija vatre i pokazuje previše troškova. Međutim, ovo je dobro vrijeme da i kroz honorarne projekte ostvarite profit i ne biste ih trebali izgubiti. Neočekivani troškovi bit će veliki dio ovog tjedna i ne biste trebali riskirati s novcem.

 

 

DJEVICA

Ovo je vrlo važno vrijeme za vaše pothvate. Ovo je tjedan dana za beskrajnu komunikaciju i možda ćete se umoriti od toga. Za to vrijeme bit će moguća i kratka putovanja, obuka vezana uz karijeru i studiranje. Bit će puno posla od medija, izdavaštva, pisanja, uređivanja i poučavanja. Puno ćete komunicirati sa svojom braćom i sestrama i susjedima. Područje od vrata do ramena bit će vrlo osjetljivo i morat ćete se dovoljno odmoriti. Naučit ćete i nove vještine.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vaš osobni život i zdravlje. Ovo je vrijeme za poboljšanje vašeg fizičkog zdravlja, kao i unutarnje snage. Sunce ukazuje na pročišćavanje i pokazat će vam što vam nedostaje i što vam je potrebno za poboljšanje života. Sunce je velika sila i drugi će vas primijetiti. Molimo pazite da vam ono što učinite u privatnom i društvenom životu neće uzvratiti udarac. Mogu vam doći novi ljudi i oni će imati svrhu. Molimo vas da se klonite svih kontroverzi, inače će doći do štete.

Mars će utjecati na vaše financije i posao. Bit će jako konkurentnih projekata, a Mars je pokazatelj financijskih problema pa se morate pobrinuti za svoja novčana pitanja.

Nemojte riskirati sa svojim poslom, međutim, možete se prijaviti, ali nemojte žuriti. Bit će nekih borbi u vezi zdravlja, pa se morate pobrinuti i za svoje zdravlje. Gornji dio trbuha bit će vrlo osjetljiv i morat ćete kontrolirati unos hrane. Mars je vatrena energija i izbjegavajte začinjena jela.

 

 

VAGA

Ovo je vrlo važno vrijeme za vaša financijska pitanja. Više planeta aktivira vaša financijska pitanja, pa možete očekivati ​​dobitke i izazove u slučaju novca.  Tijekom ovog tjedna bit će nekih argumenata u vezi s financijama. Budite spremni jer će doći i do neočekivanih troškova. Ušteda također može biti malo teška, ali ipak morate uštedjeti koliko god možete, a to će jednog dana biti korisno. Nemojte ulaziti u neovlaštene financijske planove tijekom ovog tjedna.

Mars će utjecati na vaš osobni život i ovo je dobro vrijeme za nove početke. Pokušat ćete pokazati svoje vještine i dobit ćete dovoljno mogućnosti da kroz to steknete više posla. Morat ćete biti malo fleksibilniji kako biste mogli biti produktivniji. Mogu se pojaviti novi članovi tima koji će sa vama donijeti dugoročni projekt. Vaši dugoročni projekti mogu biti iz financijskog ili tehnološkog sektora. Ovo je također vrijeme za dobivanje novih poziva za posao i mogućnosti društvenih mreža.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vaša emocionalna pitanja pa će biti nekih izazova. Imat ćete neke emocionalne brige i mogu doći do rasprava s obitelji i rodbinom. Ovo je dobro vrijeme i za molitvu i meditaciju. Pokušajte ostati mirni, ali to ne bi bilo puno moguće tijekom ovog tjedna. Tjelesnom zdravlju također je potrebno posvetiti puno pažnje i imajte dobru prehranu. Osjećat ćete se kao sami i to će vam pomoći da se energizirate. Nema ništa loše u pravljenju takvih pauza jer će vam to pomoći da donesete bolje odluke u svom životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Tijekom ovog tjedna više će planeta utjecati na vaš osobni život, kao i na odnose. Sigurno ćete moći imati neke nove početke, ali nemojte donositi samostalne odluke. Ovo nije vrijeme za sjedenje bez posla jer je vaš osobni i profesionalni život jako aktiviran. Međutim, ovo je sjajno vrijeme za upoznavanje novih ljudi i dobru zabavu. Odnosi mogu biti iz osobne i profesionalne domene. Novi ugovori, ponude za posao kao i duga putovanja također se mogu pojaviti tijekom ovog tjedna. Više ćete se brinuti za poboljšanje svoje ljepote i zdravlja. Ovo je vrijeme i za privlačenje pozornosti javnosti.

Godišnji solarni tranzit utječe na postavke vašeg tima i prijateljstva. Vaši dugoročni projekti bit će istaknuti. Morate biti oprezni sa suigračima i izbjegavati osobne razgovore s njima. U protivnom, može doći do nekih rasprava sa suigračima. Mogu se pojaviti novi dugoročni projekti, ali može doći do nekih korekcija. Dakle, morate biti oprezni. Mogu se pojaviti i projekti iz znanstvenih i tehničkih komunikacijskih područja.

Vaš ljubavni život također će biti važan tijekom ovog tjedna. Više planeta će rasplamsati romantiku u vama. Međutim, bit će sukoba i u romantičnom životu. Molimo vas da ne pokušavate uvrijediti svog partnera; umjesto toga, trebali biste ih slušati. Dobit ćete priliku upoznati istomišljenike i oni će vam dati neke ideje. Djeca i mladi bit će dio ovog tjedna. Trebat će vam više vremena od vas. Organizirat ćete timska okupljanja i programe društvenih mreža. Oni koji se bave kreativnošću i zabavom dobit će više projekata.

STRIJELAC

Ovo je za vas vrlo važan tjedan jer će više planeta utjecati na vaše emocije i podsvijest. Merkur i Venera izazvat će skrivene strahove i emocije. Tijekom ovog tjedna osjećat ćete se kao sami i pravit ćete neke planove za svoju budućnost. Nema ništa loše u privremenim pauzama i to će vam pomoći da budete energični. Možda ćete se morati pobrinuti i za svoje zdravlje. Ovo je jako dobro vrijeme za meditaciju i molitvu te se tako povezujete sa svemirom. Imat ćete puno složenih snova i oni će vam poslati neke signale iz svemira.

Oba planeta će utjecati na kolege i radno mjesto. Bit će puno projekata iz komunikacijskog i kreativnog sektora. Bit ćete višezadaćni i to vas može staviti pod stres. Molim vas da svoj posao shvatite ozbiljno i pokušat ćete preuzeti novi posao. Međutim, nemojte riskirati sa svojim trenutnim poslom. Morat ćete biti vrlo oprezni sa svojim kolegama. No, imat ćete dovoljno mogućnosti za poboljšanje odnosa sa svojim kolegama. Molimo vas da se klonite svih vrsta osobnih razgovora na poslu. Bit će i nekih zdravstvenih problema.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vašu karijeru, a to znači da je vaš rad tijekom ovog tjedna jako istaknut. Na poslu će biti puno rasprava, a mogu se odnositi na vaš rad ili neke rasprave s vašim menadžerima i kolegama. Vaši će menadžeri biti vrlo zahtjevni i morate ih se pokoravati. Ovo je vrijeme i za poboljšanje obiteljskih pitanja. Možete očekivati ​​neke poslove s nekretninama i obiteljske rasprave. Obiteljski sastanci i svađe kod kuće također će biti dio ovog tjedna.

 

 

JARAC

Tijekom ovog tjedna više ćete se fokusirati na pothvate svog tima i dugoročne ciljeve. Oba planeta su vrlo znatiželjna i donijet će više posla timskim pothvatima. Dobro ćete se provesti sa suigračima, a dobit ćete i nove suigrače. Međutim, nemojte trošiti vrijeme na bezvrijedne aktivnosti. Ovo je dobro vrijeme za postavljanje novih dugoročnih projekata i to će vam donijeti određenu zaradu u budućnosti. Tijekom ovog tjedna mogu se pojaviti i projekti stranih kompanija i stranih zemalja

Merkur i Venera utjecat će na vašu romantiku i djecu. Ovo je također sektor za kreativnost, a tijekom ovog tjedna dobit ćete neke kreativne projekte. Molimo vas da ove mogućnosti iskoristite vrlo mudro; u protivnom ćete u budućnosti možda propustiti nešto dobro. Blisko ćete surađivati ​​s djecom i mladim grupama. Prehrana djece bit će vam prioritet. Bit će nekih izazova u vezi vašeg studija ili usavršavanja. Bit će tu i društvenih okupljanja i zabavnih programa. Samci će pronaći istomišljenike i ovo je dobro vrijeme za međusobno istraživanje.

Inostrana suradnja također će biti dio ovog tjedna. Pisci, izdavači, učitelji i mentori imat će puno posla. Ovo je također dobro vrijeme za duhovna povlačenja, što se i vidjelo. Međutim, ne biste smjeli ulaziti u bilo kakve verbalne svađe u vezi s vjerom i sustavom vjerovanja.

 

 

VODOLIJA

Merkur i Venera utjecati će na desetu kuću karijere i to će vas učiniti vrlo aktivnima. Međutim, oba planeta nisu previše odgovorna pa se možete osjećati pomalo neodgovorno. Bit će nekih projekata iz komunikacije i kreativnosti. . Imat ćete mnogo sastanaka tima i rasprava. Međutim, nemojte imati glupih razgovora, umjesto toga, imajte valjane poene. Ovo je vrijeme i za otvaranje novih radnih mjesta. Dakle, budite spremni na to. Od svojih menadžera možete očekivati ​​i neke nove odluke.

Oba planeta će imati aspekt doma i obitelji. Možete očekivati ​​neke obiteljske funkcije i sesije rješavanja problema. Također se vide ozbiljni razgovori s roditeljima i drugim članovima obitelji. Možete očekivati ​​i poslove s nekretninama, obnovu i preinake. Postoje i neke šanse za argumente. Oba planeta ne vole da budu ovdje, pa ćete se morati pobrinuti za obiteljska pitanja. Molimo vas da se klonite svih vrsta argumenata. Starije osobe u obitelji bit će zabrinute i morate ih riješiti.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na financijska pitanja. Mogući su neočekivani troškovi i morate napraviti planove za smanjenje troškova. Sunce ne voli biti na mračnom mjestu, pa očekujete financijske probleme. Ovo je vrijeme za rješavanje problema u partnerstvu. Također se vide krediti i zaduživanja. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje financijskih problema. Pokušajte biti oprezni sa svojim partnerima. Možda postoje neki problemi u vezi s financijama. Zanimat će vas astrologija, mistika i meditacija. Ovo je vrijeme i za istraživanje alternativnih zdravstvenih i iscjeliteljskih metoda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete se osjećati pomalo zbunjeno, jer postoji mogućnost da ni sami nećete znati što zapravo želite. Dani koji dolaze nikako vam neće pogodovati jer u ništa nećete bitii sigurni. Ono u što ćete biti sigurni, već za desetak minuta promijenit ćete mišljenje.

Također će vam se otvarati nove poslovne prilike i koliko god ste nezadovoljni sa trenutnom poslovnom situacijom, sada više nećete biti sigurni da li da pokušate neke nove poslovne prilike.

To bi također moglo unijeti nemir u vaš ljubavni život, jer postoji mogućnost da vaša voljena osoba neće imati dovoljno razumijevanje prema vama i vašoj situaciji. No dobra vijest je da je to samo trenutna i prolazna faza, jer već od vikenda bi se ipak trebali početi osjećati bolje.