Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 18. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Današnji dan ima jedinstvenu energiju zbog velike zbirke planeta unutar zemljanih znakova. Ova vrsta astrologije stavlja fokus na mudrost, senzualnost, ambiciju i planiranje.

Jedini fokus postaje odabir puta koji će vam u konačnici pomoći da stignete tamo gdje želite biti u budućnosti, a ne samo fokusiranje na popravljanje stvari u sadašnjem trenutku.

Venera i Mars ovdje pojačavaju poslovičnu temperaturu jer će vaši osjećaji prema onome što odjekuje ili što želite biti jednako jaki kao i spoznaja o tome što nije u skladu s vašim snovima. I što je vrlo očito više smetnja nego nešto što bi trebalo biti dio vaše budućnosti.

Iako sutra, posljednja četvrt Mjeseca u astrologiji predstavlja završetak i zatvaranje starog prije nego što se počne kretati u početke povezane s Mladim Mjesecom, koji će se dogoditi sljedeći tjedan.

Ovo je vrijeme da doista dopustite vlastitim osjećajima da otkriju vašu istinu. Da prigrlite snagu riječi koje izgovorite u postojanje i odlučite da više ne izbjegavate ono što je izazovno.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u nedelju, 18. septembra su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

I Venera i Sunce su u vašem horoskopskom znaku i dio su velike zbirke planeta unutar današnjih zemljinih znakova.

Uzmite ovo kao priliku da se ponovno povežete s onim što vam je u životu dobro. Bez obzira na to što vam se još događa, odabir usklađivanja s onim što vam je dobro i što vam donosi radost uvijek je izbor koji sami možete napraviti.

Ne postoji takva stvar kao čekanje da sve postane savršeno ili da se sve shvati jer to samo odgađa vlastitu sreću. Umjesto toga, danas imate priliku prisjetiti se što je tako jedinstveno u vašim vlastitim snovima. I uvjeriti se da birate korake koji će vas približiti njima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god možete postati uloženi u živote drugih, uključujući ljubavnike, važno je upamtiti da vam uvijek morate biti na prvom mjestu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 18. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top