VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ponos kada dođe po svoje, ljubav se spakuje i ode!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ponos kada dođe po svoje, ljubav se spakuje i ode!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Energija koja izvire iz planeta odvest će vas daleko, daleko; sigurno nećete moći ostati na Zemlji. Iako ste poznati po svojoj praktičnoj naravi, ona vam danas nekako izmiče. Ljubavni interesi su u stanju sugerirati najsmješnije stvari, kao što je izvlačenje svoje ušteđevine i odlazak na putovanje negdje na egzotično i skupo mjesto. Pokušajte ostati racionalni, pogotovo ako je njihov osmijeh posebno bezobrazan!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imate jake osjećaje, ali obično više volite razgovarati o njima nego ići s njima. Energija koja danas proizlazi iz planeta mogla bi samo nagnuti vagu u tom pogledu. Ako tek počinjete izlaziti s nekim posebnim, mogli biste se ponijeti atmosferom, zvijezdama, sjajem u njihovim očima, njihovim obećanjima, vašim obećanjima – baš svime. Tko zna? Možda je i dobro za vas!

 

 

BLIZANCI

Energija koja izvire s planeta se može pokazati posebno očaravajućom. Ako ste se nedavno zaljubili, mogli biste se potpuno onesvijestiti. Sve u vezi s drugom osobom može izgledati kao dar s neba. I oni će se možda ludo zaljubiti u vas. Možda nećete obaviti puno praktičnih stvari, ali u vašem sadašnjem stanju uma, to vam zapravo neće biti stalo.

 

 

RAK

Tako lako reagirate na laskanje da vam to ponekad može zakomplicirati život. Energija koja izvire s planeta danas vas čini još podložnijim. Dakle, ako vas pola tuceta ljudi, namamljenih vašim kraljevskim držanjem, odluči svojim riječima očarati u pokornosti, sjetite se da ste upozoreni. Ali hoćete li obratiti pažnju? To je pitanje!

 

 

LAV

Energija koja danas izvire s planeta povući će vaše emocije. Ako razmišljate o nekim važnijim odlukama u vezi s vašom trenutnom vezom, ovo možda nije najbolje vrijeme da ih finalizirate, jer trenutno niste posebno bistre glave. Možda na stvari gledate iz pogrešne perspektive. Bolje je pričekati dok ne budete sigurni u činjenice i svoje osjećaje.

 

 

DJEVICA

Astralna energija u igri nastoji zbližiti ljude kroz snagu razgovora, a ne fizičku privlačnost. Ako ste čekali da se pojavi ta posebna osoba, možda ćete imati sreće da razgovarate o umjetničkoj izložbi ili galeriji i uđete u raspravu s nekim čije je razumijevanje umjetničkih principa drugo nakon vašeg. Kasnije ćete sigurno željeti pogledati njihove bakropise.

VAGA

Iako ste skloni više se oslanjati na instinkt, a ne na logiku, današnja astralna energija će vas nagnati da razmišljate o praktičnoj budućnosti vaše trenutne ljubavne veze. Ipak, ovo će biti prije kreativna projekcija nego činjenična. Ako se pitate o svojim sljedećim koracima naprijed kao par, možda bi bilo bolje da o tome porazgovarate s onim koji vam je najvažniji.

 

 

ŠKORPIJA

Dnevna astralna energija stavlja vas točno u vaš element, pogotovo ako radite u akademskom miljeu. Ljubav je u ovom trenutku prilično intelektualna i mogao bi vas privući netko čijim se teorijama i uvidima već dugo divite. Ako dobijete priliku razgovarati s njima, možda će i oni biti impresionirani određenim vašim kvalifikacijama. Samo naprijed!

 

 

STRIJELAC

Od koristi ćete imati dugoročni pogled na svoju trenutnu vezu, umjesto da je gledate samo jedan dan po jedan. Sadašnja astralna energija potiče vas da se okupite i razgovarate, ne samo o ljubaznostima, već crpite iz dobrog raspoloženja vaših srca. Podijelite jedni s drugima i pogledajte kakvi su vam izgledi za budućnost. Mnogo je novih horizonata koje možete istražiti zajedno.

 

 

JARAC

Astralna energija stvara poprilično uzbuđenje u vašem životu. Ako ste već u predanoj vezi, ovo bi bio dobar trenutak da steknete nove prijatelje. Ako ste slobodni i tražite savršenu romansu, možda ćete je pronaći u intelektualnom okruženju, razgovarajući s onima koji imaju neke stvarno aktualne stvari o kojima treba raspravljati, možda na internetskim forumima ili grupama za raspravu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubav vas danas može potražiti na virtualnim duhovnim ili intelektualnim okupljanjima. Astralna energija stvara moćnu atmosferu u kojoj ljudi mogu zajedno komunicirati i dijeliti svoje misli kao i svoja uvjerenja o čitavom nizu pitanja i tema. Može se pokazati da razgovarate s nekim s kim stvarno kliknete, i mentalno i emocionalno. Ovo bi na kraju mogla biti duboko zadovoljavajuća veza.

 

 

RIBE

Astralna energija u igri donosi neke prekrasne razgovore u vaš život. Upravo kroz izlazak i razgovor s drugima možete upoznati tu posebnu osobu. Međutim, možda vas odmah ne privlači njihov fizički oblik, već kvaliteta njihova intelekta. Njihova prirodna mudrost i dobro raspoloženje je ono što vas privlači k njima. Uživati!