VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ponos kada dođe po svoje, ljubav se spakuje i ode!

OVAN

Energija koja izvire iz planeta odvest će vas daleko, daleko; sigurno nećete moći ostati na Zemlji. Iako ste poznati po svojoj praktičnoj naravi, ona vam danas nekako izmiče. Ljubavni interesi su u stanju sugerirati najsmješnije stvari, kao što je izvlačenje svoje ušteđevine i odlazak na putovanje negdje na egzotično i skupo mjesto. Pokušajte ostati racionalni, pogotovo ako je njihov osmijeh posebno bezobrazan!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imate jake osjećaje, ali obično više volite razgovarati o njima nego ići s njima. Energija koja danas proizlazi iz planeta mogla bi samo nagnuti vagu u tom pogledu. Ako tek počinjete izlaziti s nekim posebnim, mogli biste se ponijeti atmosferom, zvijezdama, sjajem u njihovim očima, njihovim obećanjima, vašim obećanjima – baš svime. Tko zna? Možda je i dobro za vas!

 

 

BLIZANCI

Energija koja izvire s planeta se može pokazati posebno očaravajućom. Ako ste se nedavno zaljubili, mogli biste se potpuno onesvijestiti. Sve u vezi s drugom osobom može izgledati kao dar s neba. I oni će se možda ludo zaljubiti u vas. Možda nećete obaviti puno praktičnih stvari, ali u vašem sadašnjem stanju uma, to vam zapravo neće biti stalo.

 

 

RAK

Tako lako reagirate na laskanje da vam to ponekad može zakomplicirati život. Energija koja izvire s planeta danas vas čini još podložnijim. Dakle, ako vas pola tuceta ljudi, namamljenih vašim kraljevskim držanjem, odluči svojim riječima očarati u pokornosti, sjetite se da ste upozoreni. Ali hoćete li obratiti pažnju? To je pitanje!

 

 

LAV

Energija koja danas izvire s planeta povući će vaše emocije. Ako razmišljate o nekim važnijim odlukama u vezi s vašom trenutnom vezom, ovo možda nije najbolje vrijeme da ih finalizirate, jer trenutno niste posebno bistre glave. Možda na stvari gledate iz pogrešne perspektive. Bolje je pričekati dok ne budete sigurni u činjenice i svoje osjećaje.

 

 

DJEVICA

Astralna energija u igri nastoji zbližiti ljude kroz snagu razgovora, a ne fizičku privlačnost. Ako ste čekali da se pojavi ta posebna osoba, možda ćete imati sreće da razgovarate o umjetničkoj izložbi ili galeriji i uđete u raspravu s nekim čije je razumijevanje umjetničkih principa drugo nakon vašeg. Kasnije ćete sigurno željeti pogledati njihove bakropise.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ponos kada dođe po svoje, ljubav se spakuje i ode!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top