Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 17. septembra

Koja tri horoskopska znaka će danas imati najviše sreće u ljubavi? Pogledajmo astrologiju i način na koji se odvijaju naši ljubavni horoskopi kako bismo saznali.

Teško je pogriješiti na dan kao što je subota, sa Suncem u trigonu Mjesec i Mjesecom u sekstilu Neptun na nebu. Ovi planetarni tranziti pojačavaju našu želju da budemo voljeni.

Željeli smo ovakav izlaz — čekali smo da netko prihvati sve što imamo za dati. Današnji dan pruža to iskustvo određenim znakovima Zodijaka.

Imamo i svoj Mjesec u Blizancima, što dodatno doprinosi našem iskustvu jer nam omogućuje da vidimo obje strane situacije.

Energija Blizanaca je promišljena energija, a to znači da ne zaranjamo samo bez prethodnog razmišljanja.

Ne, smatrali smo osobu s kojom smo kvalitetnom osobom. Ne bismo gubili dragocjeno vrijeme na nekoga koga nismo prije ‘provjerili’. O da, provjerili smo ovu osobu i sada smo oduševljeni.

Može li to biti bolje od osobe koju smo odabrali za partnera? Sigurno ne u našim glavama, i dobro, to je mjesto gdje živimo 24 sata dnevno.

Sunce u trigonu s Mjesecom čisti je potencijal i nečuvena pozitivnost. Ovo je dan u kojem se snovi ne samo ostvaruju, već se i ostvaruju po prvi put.

Danas nam daje moć da svoje romantične snove prepoznamo kao mogućnosti i puteve za sreću i zadovoljstvo.

Uživat ćemo u iskustvima koja dijelimo s voljenima na ovaj dan jer ništa ne izgleda ‘isključeno’ i sve se čini mogućim. To je Sunce u trigonu Mjesec, za vas!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 17. septembra:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovog dana ćete doživjeti nešto što niste navikli, a to će biti potpuni mir u vašoj vezi. Možda čak i ne znate što biste sami sa sobom jer ste svaki dan prilično na oprezu i čekate da padne lopta.

Današnji dan dovodi vas u vezu s idejom da i vi možete imati uspješnu ljubavnu vezu i da nekako niste izostavljeni iz slike.

To vas može čak i uznemiriti jer niste navikli osjećati mir, a ipak, ovdje nema sumnje. Stvari idu dobro za vas i vašeg partnera, a kad bolje razmislite… ne ide izgleda da će to nešto promijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dakle, na vama je da preuzmete tu super pozitivnu energiju Sunca u trigonu Mjeseca i prihvatite je onakvom kakva jest. Suoči se s tim, Blizanci, i ti možeš uživati ​​u svom životu, a to znači, da, iu ljubavnom životu. Slobodno se opustite, što svi znamo da je teško za vas, Blizanci.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 17. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top