NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak će PATITI zbog NEMOGUĆE i ZABRANJENE LJUBAVI, a OVAJ znak će biti SRETAN kao NIKAD…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak će PATITI zbog NEMOGUĆE i ZABRANJENE LJUBAVI, a OVAJ znak će biti SRETAN kao NIKAD…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovo vrijeme će vam pomoći da ojačate svoje povjerenje jedno u drugo. Jer za to vrijeme vaš partner neće oklijevati u izgovaranju svojih mišljenja pred vama, a to vam može dati priliku da se dočepate nekoliko tajni vezanih za njihov život. Ovog tjedna otkrit ćete da vaš bračni život nikada prije nije bio tako dobar i to ćete shvatiti kada vaš partner pređe vaša očekivanja i učini nešto veliko za vas. Stoga ne gubite ovo vrijeme na razmišljanje i uživajte s partnerom.

 

 

BIK

Ovaj tjedan možete se šaliti kako biste iznenada zadirkivali svoju dragu ili ga natjerali da osjeti ljubomoru, što ga može dodatno uznemiriti. Međutim, uskoro ćete biti viđeni kako pokušavate uvjeriti svog ljubavnika nakon što završite šalu. U takvoj situaciji bilo bi bolje da partneru ispričate ovu šalu, zamolite ga za oprost i po potrebi ga odvedete negdje na večeru. Shvatit ćete ovog tjedna da, ispunjavajući dodatne obaveze u kućanstvu i na radnom mjestu, uskraćujete si slatke trenutke u bračnom životu. Stoga ćete ovog tjedna vi i vaš supružnik od početka morati provesti neko vrijeme sami u bračnom životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo vremensko razdoblje donijet će sreću u vaš ljubavni život. Jer za to vrijeme možete odlučiti upoznati svog ljubavnika sa svojom obitelji i postoji vjerojatnost da će se vaša obitelj svidjeti, ali i odobriti vaš izbor. Ovaj tjedan bit će jedan od najposebnijih dana u vašem bračnom životu. Doživjet ćete dubinu svoje ljubavi sa svojim supružnikom, zbog čega ćete ga obasipati ljubavlju i privrženošću, a također ćete vidjeti kako vas podržava na svakom koraku.

 

 

RAK

Ovaj tjedan ćete osjetiti da vaš dečko/djevojka od vas traži nešto nepotrebno, što nećete moći ispuniti. U ovom slučaju, umjesto da razmišljate o svom partneru i klanjate se njegovim potrebama, morat ćete s njim pravilno razgovarati o tome. Ovog tjedna ponašanje vašeg životnog partnera može biti vrlo ponižavajuće, zbog čega možete ući u kakav-takav spor s njima. U takvoj situaciji ne dopustite da vam strpljenje što više pukne i pokušajte zadržati mir.

 

 

LAV

Nemojte sumnjati u voljenu osobu ili u njegove/njezine namjere ovog tjedna. Oboje vrlo dobro shvaćate da, uz samopouzdanje i povjerenje, ova veza može lijepo procvjetati. Stoga, umjesto da nadvladate jedno drugo, oboje ćete morati pokušati ojačati svoj odnos međusobnim razumijevanjem. Ako ste do sada mislili da je brak samo još jedno ime za kompromis, onda ćete ovog tjedna imati priliku dokazati da ste u krivu i iskusiti stvarnost. Jer za to vrijeme znat ćete da je to bila najbolja odluka u vašem životu, nakon koje ćete se naći bliže svom partneru.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan vaša će priroda biti prilično sretna, međutim, postoje šanse da se pojave neki stari problemi i razlike s vama dragim osobama. Tijekom tog vremena otkrit ćete da se osjećate malo više nego inače u objašnjavanju svog stajališta svom partneru. U takvoj situaciji, gubljenje kontrole tijekom tog vremena može dodatno povećati spor. Ovog tjedna vaš bračni život može u velikoj mjeri negativno utjecati na vaše obiteljske nevolje. Ali čak i u ovom trenutku, oboje možete inteligentno rješavati svaku situaciju, umjesto da se međusobno svađate, održavajući savršenu ravnotežu između svog osobnog i obiteljskog života.

VAGA

Ako želite ojačati svoju ljubavnu vezu, onda morate učiniti da vaš partner osjeti koliko je poseban za vas. Ako to učinite, tada ćete moći izbjeći nekoliko nevolja koje dolaze u ljubavni život. Takve povoljne situacije dovest će do porasta vaše razine samopouzdanja, a zauzvrat i vaš partner može učiniti nešto posebno za vas. Za oženjene osobe ovaj tjedan će biti povoljan. Za to vrijeme vaš će supružnik postići golem uspjeh na svom radnom mjestu. Također, možete pripremiti njegova omiljena jela ili ih naručiti izvana, što će vašeg supružnika učiniti sklonijim vama.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav je osjećaj koji svakoga očarava. I vi ćete biti viđeni kako ronite u oceanu ljubavi u ovo vrijeme. Vaš partner vam možda neće biti jako blizak u tom razdoblju, ali će vam ostati jako blizak mentalno i duhovno. Dok razgovarate sa voljenom osobom možete vidjeti ugodan osmijeh na licu. Ljudi koji žive s roditeljima ne bi smjeli govoriti ili razgovarati s njima grubo pred svojim supružnicima. Jer će to smanjiti razinu poštovanja u očima vašeg supružnika. Zato se ponašajte pristojno i živite pristojno.

 

 

STRIJELAC

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovaj tjedan vaša će priroda biti prilično sretna, međutim, postoje šanse da se pojave neki stari problemi i razlike s vama dragim osobama. Tijekom tog vremena otkrit ćete da se osjećate malo više nego inače u objašnjavanju svog stajališta svom partneru. U takvoj situaciji, gubljenje kontrole tijekom tog vremena može dodatno povećati spor. Ovaj tjedan vidjet ćete kako se ljutite na svog supružnika zbog bilo koje njegove loše navike. Zbog toga je moguća određena napetost u bračnom životu. No, s vremenom ćete ih i vi pokušati objasniti i shvatiti da je vaš partner spreman promijeniti tu naviku.

 

 

JARAC

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovaj tjedan ćete shvatiti da mnoge stvari radite protiv svoje volje kako biste ugodili svom ljubavniku. Stoga se trebate suzdržati od ponašanja kao roba u ljubavnoj vezi dok poboljšavate svoju narav. Početkom tjedna moguće je da član obitelji izazove svađu između vas i vašeg supružnika. Međutim, uz uplitanje starijih članova kuće, ispričat ćete se jedni drugima i zaboraviti svaki spor.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovo nije dobro vrijeme za ljubavnike. Budući da se vaš partner u ovom trenutku može osjećati neugodno u komunikaciji s vama. To će u vašem umu stvoriti osjećaj nesigurnosti u vezi s vašim odnosom. Ovog tjedna ponašanje vašeg životnog partnera može biti vrlo ponižavajuće, zbog čega možete ući u kakav-takav spor s njima. U takvoj situaciji ne dopustite da vam strpljenje što više pukne i pokušajte zadržati mir.

 

 

RIBE

Nedeljni ljubavni horoskop:  Zbog nepovoljnih okolnosti koje se događaju na vašem radnom mjestu, ovaj tjedan će vam se činiti da ste pretjerano osjetljivi i prema svojoj voljenoj. U takvoj situaciji morat ćete kontrolirati svoje emocije i istovremeno izbjegavati sve što će pogoršati stvari. Ovog tjedna moguće je da ćete se posvađati sa supružnikom zbog svekrva. Međutim, do kraja tjedna ti bi prijepori mogli nestati. Zato ostanite mirni i pričekajte dobar provod.