LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Septembar: Blizance BIVŠI partner želi opet kraj sebe, a OVAJ znak će biti uhvaćen u LAŽI…

ljubavni horoskop

OVAN

Možda se danas osjećate malo nespretno i može vam se činiti da vam se jutros glava nije baš zeznula. Nemojte se zamarati malim stvarima i shvatite da se mnogi ljudi osjećaju jednako razmaknutim kao i vi. Iskoristite energiju dana da se prepustite svojim fantazijama i podijelite intimne trenutke s voljenima. Pazite da se ne prepustite bijegu. Možda će vam se uopće teško vratiti na zemlju.

 

 

BIK

Ovo je nevjerojatan dan za vas, s puno mogućnosti. Vaša topla, osjetljiva i kreativna strana osjećate se voljeno i njegovano. Zračite ovim osjećajem drugima. Vratit će vam se deseterostruko. Danas je izvrstan dan za rad s drugima i pokretanje bilo kakvog grupnog projekta. Vaše srce je zaiskrilo osjećajima ljubavi i romantike. Prepustite se ugodnoj večeri za dvoje ove večeri.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ovo bi vam mogao biti neobičan dan u vašem romantičnom životu. Bivši bi vas mogao iznenada nazvati i poželjeti ponovno biti zajedno s vama. Ako ste već krenuli naprijed u svom životu, ovo bi se moglo pokazati malo nezgodnim. Možda ćete biti u iskušenju da ispitate svoje osjećaje prema toj osobi i vidite kako se oni mjere u odnosu na trenutnu vezu. Ne idite danas u ekstreme, jer bi moglo potrajati da se stvari razriješe.

 

 

RAK

Emocije koje sežu jako duboko trebale bi vam danas donijeti puno zadovoljstva. Odnosi svih vrsta također bi mogli biti posebno obećavajući. Romantična veza može se dovršiti, revitalizirati ili premjestiti na sljedeću razinu predanosti. Bliska prijateljstva mogu postati bliža zbog obostranih interesa, dok poslovna udruženja mogu dovesti do povećanja prihoda. U domu trebaju vladati sreća i zadovoljstvo.

 

 

LAV

Pokušajte ne biti toliko uvučeni u vlastitu dramu da ne cijenite ljepotu koja vas okružuje. Odvojite si time-out da biste cijenili prijatelje i voljene koji vas okružuju. Prepustite se sebi i svojim suputnicima večeras. Slušajte svoje srce i srca drugih. U ovom trenutku možda zaiskri nova romansa, ili možda trenutnu podižu današnje energije. Neka dobra vremena započnu.

 

 

DJEVICA

Odnosi sa susjedima, braćom, sestrama ili drugim rođacima u ovom trenutku bi mogli dobiti loptu u ruku. Za neke bi vaši nedavni poslovni uspjesi mogli uzrokovati da požele ući u vagon. Za druge bi vaš osobni rast mogao povećati njihovo divljenje prema vama. Partnerstva bilo koje vrste koja se danas formiraju pokazuju veliko obećanje uspjeha. To mogu biti poslovni, osobni ili romantični. Nemojte se sramiti. Idite uz tok.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Septembar: Blizance BIVŠI partner želi opet kraj sebe, a OVAJ znak će biti uhvaćen u LAŽI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top