ASTRO PROGNOZE i ASTROLOZI otkrivaju što vas čeka do kraja godine! -Horoskop za sve znakove!

OVAN

Do kraja godine pogodvat će vam poslovna atmosfera i sredina. Moguće da ćete poslovno i napredovati i dobiti povlašteniji položaj ili promaknuće. Međutim, obiteljska sredina sa sobom vuče neke probleme i sukobe. Morat ćete si bolje oraganizirati vrijeme i više vremena se posvetiti članovima obitelji kako se vaši odnosi ne bi narušili i udaljili. Moguće i da ćete se upustiti u malo veću kupovinu ili čak renoviranje postojećih objekata. Ljubav će biti stabilna uz povremene trzavice, no ništa što bi ostavilo dublji trag na vaš odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo bi mogao biti savršen period za osobe rođene u vašem znaku. Uz malo više truda, vjere i neizbježnog samopuzdanja, mogli bi jako puno toga postići. Sve će vam ići od ruke, ali nemojte se previše opustiti i zanositi, jer i najmanja greška bi vam mogla vrlo zakomplicirati idealnu situaciju. U krugu obitelji, kao i u ljubavnim odnosima će vladati sklad i mir. Financijska situacija bi trebala biti bolja nego je sada. Pokažite mudrost i izdignite se iznad ostalih ljudi, jer neće vam svi pristupati sa dobrim namjerama. Na vama je da prepoznate one koji će pokušati manipulirati sa vama.

 

 

BLIZANCI

Nastupit će period koji će vam pogodovati sa svim planovima života. Zvijezde će vas štititi i pomoći vam da uspješno savladavate sve probleme koji se nađu pred vama.  Ipak, krajem godine moguća je financijska kriza, pa je potrebno da pravilno trošite novac i ne ulažete novac u one stvari koje vam nisu prijeko potrebne. Kraj godine također donosi i zategnute obiteljske i ljubavne odnose zbog kojih bi se vaši odnosi mogli narušiti, ali je trajno. Moguća je čak i ljubavna avantura koja neće potrajati i koja će vam samo razočarenje donijeti.

 

 

RAK

Specifične su astroprognoze za ovaj znak što se tiče perioda do kraja godine. Dok će jedni nizati velike uspjehe, drugi će doživjeti totalni kolaps i raspad sistema. Puno toga ovisi o vašem datumu rođenja, kao i onome što ste u podznaku. Ipak ono što je zajedničko svima je povoljna ljubavna situacija, kako za one u vezi, tako i za slobodne, jer će velik broj slobodnih zaploviti u ljubavnu vezu, pa čak i brak. Onaj dio kojima će zvijezde biti naklonjene mogu očekivati i novčani dobitak. Onaj drugi dio morat će se vraški potruditi za svaki uspjeh. Ali dobra vijest je da će i oni sam kraj godine ipak završiti povoljno, iako će morati uložiti puno rada i truda.

 

LAV

Ostatak godine donosi vam kroničan nedostatak vremena za sve, a posebno za obitelj i ljubavnog partnera. Fokus će vam biti na posao i izvršavanje poslovnih obaveza, zbog čega će vam trpiti obiteljski život. Samim time i opće stanje organizma bit će narušeno, jer ćete konstantno biti izloženi stresu. Morate ostati mudri i ne donositi ishitrene odluke, jer svaka greška bi mogla još vise zakomplicirati već ionak tešku situaciju.

 

 

DJEVICA

Povoljno razdoblje je pred vama u kojemu će dominirati mir i sklad, kako u obiteljskim odnosima, tako i u prijateljskim i ljubavnim. Ovo će također biti vrlo povoljno razdoblje za riješavanje starih nesuglasica i problema sa bliskim ljudima ukoliko ih imate. Što se tiče financija, financijska situacija će biti stabilna, ali ne toliko stabilna da bi se upuštali u neke adaptacije, kredite ili veće kupovine.

Nastavak na idućoj stranici…

ASTRO PROGNOZE i ASTROLOZI otkrivaju što vas čeka do kraja godine! -Horoskop za sve znakove!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top