Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 17. septembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

Saturn je planet pravila, odgovornosti i granica.

Dok se kreće kroz vlastitu retrogradnu fazu, pomaže vam sastaviti dijelove važnih karmičkih lekcija.

Pruža prostor za dubinski rad koji vam pomaže da promijenite svoj život od osjećaja da ste zapeli unutar određenog obrasca do slobode da živite svoj život prema vlastitim uvjetima.

Kako se ovo dvoje danas susreću, otvaraju se važna vrata unutar vas i vašeg života spajajući lekcije koje trenutno učite s onim što se mijenja u vašem životu.

To vam omogućuje da budete u prostoru kako biste znali koji će smjer u kojem idete u konačnici dovesti do veće slobode i autonomije u vašem životu.

S današnjom energijom, zapravo će vam se pokazati koliko je ograničenje koje sada osjećate zapravo vaše u odnosu na mišljenje da je život takav kakav jest.

To znači da vi jeste i uvijek ste bili jedini koji se možete osloboditi tako da možete zakoračiti u to sljedeće poglavlje i osjećati se kao kod kuće unutar vlastitog postojanja.

Mjesec u Biku spojit će se sa Suncem u Djevici i Plutonom u Jarcu naglašavajući ovu želju ne samo za slobodom, već i srećom, radošću i ljubavlju.

Danas počinjete uviđati da je sloboda koju doživljavate u svom životu osjećaj koji počinje u vama samima.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u subotu, 17. septembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

I Uran i Mjesec danas su u vašem horoskopskom znaku, što je savršen recept za masovnu spoznaju koja uključuje istinitost vaših osjećaja.

Kako se veliki buditelj posljednjih nekoliko godina kreće kroz vaš znak, mnogo toga se promijenilo. Ali to ne znači da ste si dopustili vremena da emocionalno nadoknadite zaostatak.

Upravo sada, s retrogradnim Uranom, dobivate priliku ne samo razmišljati o tome što se dogodilo u vašem životu ove godine. I to već od 2018. kada je ovaj planet prvi put ušao u vaš horoskopski znak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uran će još uvijek biti ovdje do 2026. tako da još nije sasvim gotov s transformacijom koju će donijeti. Ali vi ste u procesu ponovne izgradnje. Iskoristite današnji dan da dopustite svojim osjećajima da sustignu vašu novu stvarnost kako biste mogli jasno vidjeti u kojem smjeru želite dalje ići.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 17. septembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top