ŽENA DJEVICA: Slažeš li ju jednom, GUBIŠ JU ZA SVA VREMENA. Ako ti i oprosti, NIKAD TI VIŠE NEĆE MOĆI VJEROVATI!

ŽENA DJEVICA: Slažeš li ju jednom, GUBIŠ JU ZA SVA VREMENA. Ako ti i oprosti, NIKAD TI VIŠE NEĆE MOĆI VJEROVATI!

17 veljače, 2023 0 By Admin

Žena Djevica je vrlo pametna i spada u tri najiteligentnija znaka zodijaka. Osim svoje inteligencije, krasi se i intuitivnošću i gotovo ju je nemoguće prevariti i slagati. Ona ima čudnu moć osjeta i jednostavno osjeća kada ju netko pokuša slagati.

Također spada u grupu najiskrenijih zodijaka. Ona je iskrena i direktna i ne služi se sa lažima. Iskrenost je za nju temelj svake veze i smatra da ni jedan odnos ne može biti kvalitetan ako ne vlada iskrenost. Žena Djevica izdaju ne oprašta ili gotovo da ne oprašta.

Prevarite ju i slažete samo jednom, najvjerojatnije ćete ju izgubiti za čitav život. Ona je vrlo pravedna i ništa manje od toga ne želi od ljudi koji su u njenoj blizini. Može vas voliti najviše na svijetu, ali ako ju prevarite, ponizite ili slažete, u stanju vas je prekrižiti za cijeli život.

Ipak, postoje one situacije kada će Djevica ipak naći načina da vam oprosti. Međutim, u tom slučaju ste trajno izgubili njeno povjerenje i nikad više vam neće vjerovati u potpunosti i istom jačinom kao prije. Svaka vaša riječ bit će joj sumnjiva.

Možete stotinu istina izgovoriti, ali svaka ta istina će joj biti sumnjiva, a povjerovat može jedino ako nađete načina da joj dokažete da govorite istinu. Upravo zbog toga Djevica možda nema puno prijatelja, ali one koje ima su prijatelji za cijeli život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrlo je pažljiva u odnosu sa ljudima. Možda ponekad djeluje hladno, no to je daleko od istine. Ona jednostavno ima…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2