TOKOM VIKENDA: OVIM znacima strpljenje se isplatilo, jer njima počinje period PRAVOG UŽIVANJA!

OVAN

Ako vam nedostaje emocionalna podrška, provedite neko vrijeme dajući sebi podršku koja vam je potrebna umjesto da se širite tanko kako biste dali energiju drugima. Ravnoteža se može pronaći kroz aktivnosti koje okreću vaš pogled na unutarnji svijet koji stalno treba pažnju i odobravanje.

Snovi se pojačavaju i vaša intuicija postaje sve jača. Nemojte negirati unutarnje glasove koji ukazuju u kojem smjeru biste trebali, a koji ne biste trebali ići zbog vlastitog srca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Stvari nisu tako dobrotvorne kao što se čine, i još uvijek trebate prebrojati svoje gubitke iako ih niste očekivali. Imajte na umu svoju budućnost i nemojte biti impulzivni oko stvari koje zahtijevaju stabilnost i dosljednost.

Ne iznenađuju vas postupci ljudi koliko vas zbunjuju signali iz Svemira. Ostanite otvoreni za nova tumačenja i svježe samoprepoznavanje.

 

 

BLIZANCI

Svijet krivnje i prevelike samokritičnosti danas vas ne bi trebao previše zanimati. Ono što vam je uistinu potrebno je usredotočiti se na stvari koje želite izgraditi i postići iz realne trenutne pozicije. Nema smisla sanjati veliko ako ne činite korake da svoje vizije oživite.

Svijet će se širiti ispred vas i nove prilike neće propustiti kada vam srce bude otvoreno da ih pustite unutra. Gledajte naprijed, ostavljajući prošlost u prošlosti.

 

 

RAK

Proces ozdravljenja počeo je davno. Postaje jasno da postoji viši poredak koji žudi za uspostavljanjem, čak i ako se opirete promjeni lošeg osjećaja zbog ishoda određenih pokušaja iskakanja iz bolnih situacija i sjećanja.

Stajanje na mjestu nije uvijek loša ideja, ali ponekad je i nepotrebno. Odmorite se, usredotočite se na svoje tijelo i dobrobit svoje fiziologije koja je potrebna da biste se osjećali potpuno i lijepo.

 

 

LAV

Neki su ciljevi važniji od drugih i ako počnete juriti za nekoliko postignuća odjednom, svi bi se mogli pokvariti. Odredite prioritete prije nego požurite da sve završite ili se sakrijte od velikih odluka koje su nužne i koje se trenutno mogu činiti nemogućim.

Emocije i frustracije nakupljale su se tijekom mjeseci. Niste mogli živjeti u uobičajenim okruženjima i uspjeli ste se fleksibilno naviknuti na stvari koje su vrlo čudne i različite od vas.

 

 

DJEVICA

Najveća životinja na kopnu koja je ikada živjela bio je titanosaur koji je težio oko 77 tona. Kada uzmete u obzir neke iznimno velike probleme iz prošlosti, niste sigurni možete li se s njima natjecati ili metabolizirati sve što su nosili u vaš svijet, ali povijest govori sama za sebe, a vi ste već osoba koja jeste danas.

Vrijeme je da prihvatite činjenicu da ste izgrađeni nakon svega što je ikada bilo, tako da možete iskoristiti ovaj trenutak u vremenu da izgradite svoj duh i pomognete svojoj Duši da ozdravi i raste.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: OVIM znacima strpljenje se isplatilo, jer njima počinje period PRAVOG UŽIVANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top