TOKOM SEPTEMBRA: 4 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOSI POBOLJŠATI i donijeti LJUBAV o kakvoj ste do sad samo mogli SANJATI

Septembar 2022. nosi malo čarolije za četiri horoskopska znaka čiji se odnosi popravljaju, jer donosi ljubav o kojoj ste sanjali.

Venera, planet ljubavi i veza, ovog mjeseca dva puta mijenja znak. Prvo prelazi u Djevicu, a zatim u Vagu, dajući mjesecu romantičnu energiju brzog tempa, čak i s pet planeta koji su još uvijek retrogradni.

To je zato što, iako se možda osjećate zaustavljeno u drugim područjima svog života jer su izbori vezani uz vašu vezu tako usko povezani s vašim emocijama, unutarnji rad više retrogradnih planeta zapravo vas čini spremnima za sljedeći korak.

Pun Mjesec u Ribama i Mladi Mjesec u Vagi donose osjećaj bezuvjetne ljubavi, oprosta i novog početka u novoj ili postojećoj vezi.

Oba horoskopska znaka rade s ljubavlju, ali na različite načine. Pa bilo da se radi o boljem razumijevanju perspektive vašeg partnera ili o pronalaženju ravnoteže u vašoj vezi, lijepo novo poglavlje započet će ovog mjeseca.

Merkur ovog mjeseca postaje retrogradan, što može predstavljati izazov za spontane veze. Ali sve dok ste oprezni u odvajanju vremena, a oni su još uvijek tu nakon završetka retrogradnosti, sigurno je nastaviti istraživati ​​vezu.

Za ostale horoskopske znakove ovo će biti prilika za važne razgovore, postizanje boljeg razumijevanja o smjeru veze i ulaganje u ljubav, što znači da jedino što morate učiniti jest biti spreman primiti ono što želite. su se nadali.

Ovo su četiri horoskopska znaka čiji će se odnosi poboljšati tijekom mjeseca septembra 2022.:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Kao Riba, Djevica je vaš suprotni horoskopski znak. To znači da kad god postoji planetarna energija unutar znaka božice zemlje Djevice, to znači pozitivan razvoj događaja za vaš ljubavni život. Ova energija zapravo je započela krajem augusta kada je nastupio Mladi Mjesec u znaku Djevice, ovaj val zdrave energije ljubavi ono je čime započinjete mjesec.

Ubrzo nakon početka novog mjeseca, Venera, planet ljubavi, ulazi u Djevicu dajući vam veliki poticaj romantično usmjerene energije. Zatim pred kraj, retrogradni Merkur ulazi u Djevicu dajući vam priliku za važne razgovore o vašoj vezi i budućim obvezama.

Ovo je puno romantične energije za vas ovaj mjesec i iskreno, nakon što je bilo proteklih nekoliko, mogli biste imati koristi od toga. Tijekom ove godine postali ste bolji u izražavanju sebe, posebice svojih potreba, ugrađivanju zdravih granica, a također i u poznavanju svoje vrijednosti.

Kako septembar počinje, vrijeme je da sve što ste naučili stavite na test dok se veza počinje formirati u vašem životu. To može biti novo poglavlje stare ljubavi ili čak već postojeće koja još potpunije napreduje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak, ono što se pojavi u vašoj vezi bit će proizvod svega kroz što ste prošli. To znači da bi vas moglo izazvati da u potpunosti prihvatite da se ova vrsta ljubavi zapravo pojavljuje, ali to je također dio svrhe jer ne možete znati koliko vrijedite bez da primite upravo to.

Nastavak na sljedećoj stranici…

TOKOM SEPTEMBRA: 4 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOSI POBOLJŠATI i donijeti LJUBAV o kakvoj ste do sad samo mogli SANJATI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top