Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

OVAN

Vaš stav preuzimanja odgovornosti u romantičnom carstvu je naelektriziran. Nitko vas sada neće moći obuzdati, jer si posebno usredotočen na održavanje vlastite slobode. Međutim, ako prijeđete dalje od zaigranosti i počnete postavljati ozbiljne zahtjeve, vaš ljubavnik možda neće uživati ​​u tome koliko vi. Neka stvari budu lagane, zabavne i fleksibilne.

 

 

BIK

Vaše strasti danas izbijaju na površinu, i nema razloga da ih potiskujete. Vaše su romantične čežnje potpuno budne. Nikakve praktične brige ne mogu ih zaustaviti! Zapravo, ako pokušate zanemariti bubnjanje želje u sebi, mogli biste završiti frustrirani ili iznervirani. Bolje je jednostavno dopustiti sebi da osjetite svoje porive – ili, još bolje, istražite njihovo porijeklo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš ljubavni život će eksplodirati na najbolji mogući način, ali možda ćete morati malo poraditi na unutarnjem planu kako biste ga održali. Astralna konfiguracija otvara vam dublje spoznaje oko emocionalne intimnosti i s***a. Slušati svoje srce i psihu se isplati. Ova kozmička suradnja može vam pomoći da naučite i zadržite vrijedne lekcije o ljubavi i tjelesnim vezama. Možda žudite za svojim ljubavnikom i tijelom i umom.

 

 

RAK

Promjena vaše rutine može poboljšati vaše romantične mogućnosti. Astralna konfiguracija ohrabruje vas da krenete na putovanje barem uma, ako ne i tijela. Iako je vaš znak poznat po tome što ne voli neizvjesnost, gotovo je nemoguće znati što ćete pronaći na svom putu. Umjesto da se uhvatite za monotoniju u vezi, otvorite svoj um i srce da sve to činite drugačije,

 

 

LAV

Veze su vam sada poput raketnog goriva. Zvijezde zahtijevaju da obratite pozornost na ovaj dio svog života. Ovo je snažan poticaj da zamislite kako bi točno mogla izgledati vaša idealna “druga polovica”. U redu je to učiniti bez obzira da li ste već u dugoj vezi ili ste trenutno slobodni. Razmišljanje o zdravlju vašeg ljubavnog života može uistinu ojačati te veze.

 

 

DJEVICA

Suočavanje s emocionalnim izazovom rada u odnosima može vam sada donijeti nagrađivane rezultate. Položaji planeta intenzivno su usredotočeni na vašu zonu partnerstva, istražujući lekcije o spojevima, parenju i vezama. Ako ste otvoreni tražiti tragove u svojoj prošlosti, to može samo produbiti vaše veze s partnerom. Možda ćete također shvatiti zašto su stvari krenule na jug s bivšim, donoseći razumijevanje ako ne i pomirenje. Vrijedi razgovarati o tome, pa pošaljite taj tekst ili pozovite bez oklijevanja.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top