Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaš ljubavni život će eksplodirati na najbolji mogući način, ali možda ćete morati malo poraditi na unutarnjem planu kako biste ga održali. Astralna konfiguracija otvara vam dublje spoznaje oko emocionalne intimnosti i s***a. Slušati svoje srce i psihu se isplati. Ova kozmička suradnja može vam pomoći da naučite i zadržite vrijedne lekcije o ljubavi i tjelesnim vezama. Možda žudite za svojim ljubavnikom i tijelom i umom.

 

 

BIK

Promjena vaše rutine može poboljšati vaše romantične mogućnosti. Astralna konfiguracija ohrabruje vas da krenete na putovanje barem uma, ako ne i tijela. Iako je vaš znak poznat po tome što ne voli neizvjesnost, gotovo je nemoguće znati što ćete pronaći na svom putu. Umjesto da se uhvatite za monotoniju u vezi, otvorite svoj um i srce da sve to činite drugačije,

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Veze su vam sada poput raketnog goriva. Zvijezde zahtijevaju da obratite pozornost na ovaj dio svog života. Ovo je snažan poticaj da zamislite kako bi točno mogla izgledati vaša idealna “druga polovica”. U redu je to učiniti bez obzira da li ste već u dugoj vezi ili ste trenutno slobodni. Razmišljanje o zdravlju vašeg ljubavnog života može uistinu ojačati te veze.

 

 

RAK

Suočavanje s emocionalnim izazovom rada u odnosima može vam sada donijeti nagrađivane rezultate. Položaji planeta intenzivno su usredotočeni na vašu zonu partnerstva, istražujući lekcije o spojevima, parenju i vezama. Ako ste otvoreni tražiti tragove u svojoj prošlosti, to može samo produbiti vaše veze s partnerom. Možda ćete također shvatiti zašto su stvari krenule na jug s bivšim, donoseći razumijevanje ako ne i pomirenje. Vrijedi razgovarati o tome, pa pošaljite taj tekst ili pozovite bez oklijevanja.

 

 

LAV

Danas je uzvišeno romantičan dan, ali ne na način na koji biste očekivali. Vjerojatno vas je vrlo lako upaliti- ali vaše bi vas želje mogle iznenaditi. Ipak, nema razloga odbaciti ili se bojati svojih čežnji. Bilo bi dobro da ih pustite da teku i dalje ih istražite. To možete učiniti sami ili s ljubavnikom, ovisno o vašem raspoloženju i statusu vaše veze.

 

 

DJEVICA

Žrtvovanje za ljubavnika nije nešto čega se bojite učiniti, ali možda ćete sada morati odrediti što zapravo znači “davanje”. Položaj planeta pomaže vam da se usredotočite na same detalje vašeg proživljenog života s ljubavnikom, prošlim ili sadašnjim. Dobivate li onoliko koliko dajete ili je ravnoteža okrenuta protiv vas? Biti nesebičan nije uvijek lako, ali može postati lakše ako osjećate da postoji ravnomjerna razmjena.

VAGA

Bljesak uvida može vam pomoći da nađete više ravnoteže između posla i ljubavi danas, ali možda ćete morati razmisliti o načinu na koji ste prvi put naučili da nađete vremena za veze. Merkur i Hiron mogu donijeti emocionalno iscjeljenje svim iskrivljenim prioritetima, dok vam Sunce pomaže da otvoreno razgovarate o svom procesu. Vaš pristup romansi na sve ili ništa može vas iscrpiti, a ponekad želite potpuno odbaciti svoj popis obaveza da biste bili sa svojim ljubavnikom. Reorganizirajte svoj pristup i naći ćete još više vremena za voljenu osobu.

 

 

ŠKORPIJA

Mogli biste biti spremni iskusiti potpuno novi način da volite i budete voljeni sada, ako ste iskreni prema sebi. Astralna konfiguravija vezuje vas za koncept predanosti, ali možda nećete razmišljati o tome na način na koji inače mislite. Možda ste puno otvoreniji nego što mislite da jeste, pa priznajte što se za vas promijenilo.

 

 

STRIJELAC

Romantika danas bukti, a ta vrućina je stvarno dobra. Vjerojatno žudite za poticajnim iskustvima, posebno onima koja praktički izgaraju od strasti. Proširivanje vašeg uma je ključno, pa čak i ako ne možete krenuti na fizičko putovanje, barem možete saznati kako karta izgleda – i koga ćete željeti povesti sa sobom u budućnosti. Uradite to istraživanje sada, bez obzira jeste li trenutno slobodni ili privrženi.

 

 

JARAC

Vaša žeđ za znanjem je totalno uzbuđena. Vaša mudrost je eksplozivna, šarmantna i možda pomalo zastrašujuća. Možda ćete htjeti igrati ulogu učitelja sa svojim ljubavnikom ili čak nekim koga upravo odjavljujete. Ovo je zdrav trenutak da testirate svoje samopouzdanje uz monolog ili dva. Nemojte se sramiti, profesore – znate više nego što mislite o ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš stav preuzimanja odgovornosti u romantičnom carstvu je naelektriziran. Nitko vas sada neće moći obuzdati, jer si posebno usredotočen na održavanje vlastite slobode. Međutim, ako prijeđete dalje od zaigranosti i počnete postavljati ozbiljne zahtjeve, vaš ljubavnik možda neće uživati ​​u tome koliko vi. Neka stvari budu lagane, zabavne i fleksibilne.

 

 

RIBE

Vaše strasti danas izbijaju na površinu, i nema razloga da ih potiskujete. Vaše su romantične čežnje potpuno budne. Nikakve praktične brige ne mogu ih zaustaviti! Zapravo, ako pokušate zanemariti bubnjanje želje u sebi, mogli biste završiti frustrirani ili iznervirani. Bolje je jednostavno dopustiti sebi da osjetite svoje porive – ili, još bolje, istražite njihovo porijeklo.