DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! Ona će naći snagu i BORITI SE do KRAJA!

DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! Ona će naći snagu i BORITI SE do KRAJA!

6 travnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! ONA ima nadprirodnu snagu i BORI se do zadnjeg atoma snage!

 

Djevice nisu osobe koji odustaju  čim naiđu na neku prepreku ili problem. Ona ima jako veliko srce i živi za to da voli i da bude voljena. Najveća želja joj je da ima svoj mirni dom i svoju obitelj. Od svog djetinjstva Djevica mašta o svojoj obitelji i o tome da ima lijep i miran život.

Djevice nikoga ne žele povrijediti, pa se u skladu sa time tako i ponašaju da spriječe da njih netko ne povrijedi. Voli biti voljena i osobama oko sebe daje mnogo ljubavi i pažnje. Djevice su iskrene. Nikada ne ubjeđuju nekoga u svoje stavove i mišljenje ukoliko vide da se to protivi njenom.

Imaju svoj stav kojeg se uvijek drže i ne dopuštaju da im se netko miješa u privatne stvari. Djevice su najveće podrške osobama koje su uz njih. Ona voli istinu čak i kada je istina surova i kada jako boli. Voli znati sve i čuti pravu istinu.

Ne voli osobe koje lažu i konstantno govore laži. Takve osobe Djevice izbace iz svojeg života. Također Djevica može i zna biti jako dobra glumca i ako želi, može mnogo bolje slagati nego netko drugi. Mudre su i uvijek se ponašaju u skladu sa pravilima. Ne vole kada ih netko ignorira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevicu ustvari nitko ne može otkriti kada laže. Kada laže, tada laže sa stilom i nema niti jedne sumnje da ju netko može otkriti. One su svjesne toga koliko vrijede i ne dopuštaju si da se netko sa njima igra na bilo koji način. Djevica ne voli…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2