U NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će SVE RISKIRATI zbog LJUBAVI, jer bez ljubavi NE MOŽE, a OVOM znaku se OSTVARUJU LJUBAVNI SNOVI!

U NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će SVE RISKIRATI zbog LJUBAVI, jer bez ljubavi NE MOŽE, a OVOM znaku se OSTVARUJU LJUBAVNI SNOVI!

2 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna 3 dana: Planetarna atmosfera donosi priliku da se zbližite s nekim fascinantnim. Možda postoji velika konkurencija od strane drugih jednako zainteresiranih, ali s pobjedonosnom kombinacijom vašeg izgleda i vašeg mozga, sigurno ćete osvojiti ruke iznad ostalih. Sve dok prepustite predmetu svoje strasti da donese ovu konačnu odluku, vjerojatno će biti u redu. Samo nemoj gurati sreću!

 

 

BIK

U naredna 3 dana: Astralno usklađivanje čini ove dane posebnim za vas na sve načine. Ljubavni interesi i bliski prijatelji izuzetno su nježni i brižni, te će se potruditi da vas usreće. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo je pozitivno vrijeme za upoznavanje nekoga novog ili za izlaske. Isprobajte umjetničke galerije ili umjetnička događanja, jer su ljudi ovdje skloniji vašoj valnoj duljini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U naredna 3 dana:   Možda ćete se neuobičajeno i snažno privući nekome koga jednostavno ne možete izbaciti iz glave. Planetarna atmosfera stvara situaciju u kojoj osjećate da biste učinili sve da privučete njihovu pozornost ili ih navedete da vas pozovu na spoj. Ali imali biste veće šanse da se možete malo ohladiti; inače ih možete prestrašiti.

 

 

RAK

Općenito želite sve, ili ne želite ništa od toga. Nebeska konfiguracija pomaže vam da naučite kako uravnotežiti ovu tendenciju. Postupno dobivate poruku da ne pomaže kada imate tako ekstremne reakcije na događaje i probleme u vašim odnosima. Vidjet ćete kako često stvarate probleme svojim vlastitim stavovima i tako ćete se postupno mijenjati.

 

 

LAV

Nebeska konfiguracija pomaže vam da prihvatite ljubav na realističnijoj razini. Vaši su odnosi obično avantura u nepoznato, a često, kad vam se čini da se avantura pretvori u dosadnu svakodnevnu rutinu, odjednom osjetite ludu želju da potpuno pobjegnete ili u još jednu vezu. Postupno počinjete uviđati ludost svojih puteva i sada se možete početi ponašati u skladu s tim.

 

 

DJEVICA

Skloni ste se držati teških situacija u vezi mnogo dulje nego što je zapravo potrebno. Nebeska konfiguracija pomaže vam da shvatite koliko uništavajuća može biti duša kada vas svaki aspekt vašeg bića potiče da krenete dalje i izađete. Morate razviti malo više suosjećanja prema sebi i dati si priliku da se promijenite kada i ako je potrebno.

VAGA

Nebeska konfiguracija vas potiče da obiđete mračnije kutke vašeg bića kako biste razumjeli svoje stavove prema odnosima. Ovo je rijetka prilika da vidite određene obrasce ponašanja iz nove perspektive i počnete analizirati svoje motive za njihovo usvajanje. Sviće nova era u vašoj sposobnosti da budete otvoreni i iskreni s drugima.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete otkriti da vas određeni događaj ili čak otkriće iznutra katalizira da odlučite učiniti nešto u vezi s trenutnim ljubavnim odnosom. Nebeska konfiguracija ohrabruje vas da primijetite zašto se određeni problem čini da se ponavlja i da konačno nešto poduzmete po tom pitanju. Ovaj put morat ćete imati sposobnost utrti put boljim odnosima u budućnosti.

 

 

STRIJELAC

Dugoročne promjene u vašem pristupu vašoj najznačajnijoj vezi, i odnosima općenito, uskoro će se dogoditi. Možda ste razmišljali o tome zašto se čini da ste završili u istoj vrsti partnerstva. Postupno ćete početi uviđati obrazac koji ima toliko smisla da ćete biti inspirirani da učinite nešto po tom pitanju.

 

 

JARAC

U potpunosti razumijete da sve ima svoje cikluse rasta, uključujući odnose. Planetarna atmosfera danas ističe jedan takav ciklus. Možda se čini da oboje želite vrlo različite stvari i da imate potpuno različite ciljeve. Ipak, ako želite malo dublje sagledati situaciju, otkrit ćete da ono što oboje stvarno želite nije toliko različito.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna atmosfera dovodi vas do boljeg razumijevanja zašto želite privući određenu osobu u svoj život. Možda ćete otkriti dva sukobljena skupa motiva koji djeluju u vezi s vašom vezom. Čini se da ih želite, a ipak ih ne želite. Jedini način da to prođete je da se pokušate izdići iznad svega i ne zaplitati se emocionalno.

 

 

RIBE

Iako se možda nećete odlučiti kako biste trebali postupiti s obzirom na određeni odnos, planetarna atmosfera vam omogućuje da barem shvatite kako se uklapate u situaciju. I premda se u ovom trenutku može pokazati praktički nemoguće učiniti išta po tom pitanju, zasigurno ćete točno znati koje korake poduzeti kada dođe pravo vrijeme.