Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak 15. septembra

Imati sreću u ljubavi može definirati samo pojedinac. Neki vjeruju da sreća dolazi u obliku predanosti i odanosti, dok drugi vide sreću kao sposobnost dobre komunikacije s osobom koju volimo.

Ponekad se sreća dogodi kada se obje strane samo slože oko nečega što utječe na njihovu zajedničku budućnost. A ponekad je sreća u tome što znamo da smo u ovoj vezi sigurni i zaštićeni.

Bez brige, mnogi tako doživljavaju pojam sreće.

Sigurnost je značajna na načine koje većina ljudi niti ne razmatra, jer za neke implicira da je njihova budućnost određena i da nema razloga za brigu.

I dok je to idealno, mnogi od nas stvarno vole vjerovati da imamo sretnu, sretnu budućnost koju možemo provesti s osobom koju volimo.

Na današnji dan,  imat ćemo jedan takav tranzit koji će nam pomoći da postignemo ovaj osjećaj sigurnosti i stabilnosti, a taj tranzit je Mjesec u Biku.

Dok se Bik ponekad povezuje s tvrdoglavim stavovima ili lijenošću, ovo je vrijeme kada atributi temeljeni na Biku rade za nas.

S našim Mjesecom koji ulazi u Bika, nismo u iskušenju da izađemo izvan svoje zone udobnosti. A za neke znakove osjećamo se posebno sretnim samo ako znamo da smo u to vrijeme sigurni.

Nitko nas ne vara i nitko ne laže. Današnji tranzit omogućuje nam da se opustimo i jednostavno uživamo u ideji da je život s osobom s kojom smo dobar. Nema prijetnji, nema opasnosti.

Čitajte dalje kako biste saznali horoskope za ova tri znaka jer su oni najsretniji u ljubavi 15. septembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Osjećate se bolje nego ikada u vezi u kojoj ste, Bik, a s Mjesecom u vašem horoskopskom znaku, osjećate se kao kod kuće.

Niste od onih kojima je potrebna teška drama ili ekstremni postupci kada je u pitanju ljubav, zapravo, svi se brinete za osjećaj sigurnosti; dani preuzimanja rizika za vas su gotovi, barem kada je ljubav u pitanju, a način na koji se danas osjećate je da ste vi i vaš partner vezani za slavu. Ovo je sve što ste ikada željeli, i čini se više nego sretnim; djeluje obećavajuće.

Osjećate da je ovo vrhunac svih vaših namjera. Djeluje i možete se tiho nasmijati u sebi jer znate da je tako.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čak i prijatelji to primjećuju kod vas i vašeg partnera pa se nemojte iznenaditi ako vam netko danas kaže ovako nešto: “Vau, vi ste savršeni zajedno!” Istina? Da, jeste. Vi ste pametan, strpljiv, dobro uravnotežen Bik, a ljubav je vaša sudbina.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak 15. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top