LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Septembar: U toku dana će se nečija ljubavna situacija promijeniti iz korijena…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Osjećate učinke današnjih energija? Ohrabrite se. Dajte sve od sebe da napravite korak po korak i razmislite o tome kako napraviti neke planove za malo zabave ove večeri. Okupite se s prijateljima ili pogledajte film. Pomozite sebi da se osjećate bolje tako što ćete ostati zaposleni i usredotočeni, a zatim se malo rekreirajte. Tjedan će biti gotov prije nego što shvatite!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako imate partnera, možda ćete danas biti u iskušenju da zalutate, a ako ste slobodni, mogli biste se zainteresirati za uzbudljivu i drugačiju osobu. Važno je biti vrlo, vrlo oprezan u oba slučaja. Danas nije dobar dan za početak nove veze. Vjerojatnije je da će vas netko privući zbog opasnosti koju predstavlja nego zbog dugoročne koristi koju ćete oboje dobiti. Ne bacaj ono što imaš radi bacila zbog kojeg ćeš sutra požaliti.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Je li ti srce nedavno slomljeno? Ako jeste, što ste učinili da njegujete sebe? Provodite li svoje vrijeme čačkajući se i pitajući se ‘što ako’ ili se bavite umirujućim i oživljavajućim aktivnostima, poput razgovora s prijateljem ili promjene izgleda? Iako ne možete promijeniti kako se osjećate, možete odlučiti kako ćete se nositi s tim. Odaberite da se brinete o sebi najbolje što možete!

 

 

RAK

Danas ćete vjerojatno dobiti ruku pomoći ili utjehu od nekoga starijeg kome je stalo do vas. Nemojte se ustručavati pitati ih za njihova mišljenja, ideje i pomoć. Vjerojatno će im se svidjeti što to mogu učiniti umjesto vas i bit će im drago što ste im se obratili. Dopustite sebi da danas budete stvarno otvoreni i prihvatite ljubav i podršku koja vam se pruža.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Općenito govoreći, ovo bi trebao biti sretan dan za ljubav, karijeru, novac i zdravlje. Planovi za putovanje mogli bi se konačno ostvariti, a moglo bi se konačno dogoditi i dugo očekivano povećanje plaće. Trebali biste se osjećati vrlo entuzijastično i optimistično u pogledu svoje budućnosti, a možda biste čak bili dovoljno hrabri da iskoristite još nekoliko prilika. Idite na zlato i nemojte se iznenaditi ako zaista dođe!

 

 

DJEVICA

Provedite neko vrijeme sa svojim prijateljima. Uvjerit ćete se da vaša osobnost blista u svom punom sjaju i da će se svi oko vas dobro zabaviti! Dogovorite se da se okupite nakon posla i učinite nešto drugačije. Poslije, ako imate partnera, neka vidi i ovu vašu zabavnu stranu. Dodavanje male avanture svom ljubavnom životu lako će doći i vjerojatno će biti dobro prihvaćeno.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Septembar: U toku dana će se nečija ljubavna situacija promijeniti iz korijena…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top