Jedan znak će dobiti SAMOPOUZDANJE, HRABROST i ODLUČNOST i javiti se BIVŠOJ LJUBAVI – najava nove romanse…

Jedan znak će dobiti SAMOPOUZDANJE, HRABROST i ODLUČNOST i javiti se BIVŠOJ LJUBAVI – najava nove romanse…

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaša želja da se utješite i osjećate da ste u pravoj situaciji sa svojim partnerom sada može postati jača. Čak vam i vaše nesigurnosti počinju biti očiglednije.

Ovo je dobro vrijeme za rad na emocionalnim problemima koji vas sprječavaju u pronalaženju prave ljubavi. Ne dopustite da vas plaši ono što vidite. Zaronite i tražite razumijevanje i ozdravljenje.

 

 

BIK

Postoji velika količina informacija kojima vas svemir pokušava hraniti.

Različiti aspekti vašeg života, od ljubavi do prijateljstva, tu su za vas da radite i razgovarate.

O čemu se stalno svađate sa svojim partnerom? Gdje mislite da bi vaše prijateljstvo moglo biti bolje? Raspravljajte o tome i ne bojte se reći ono što vam je na umu, zaista.

 

 

BLIZANCI

Problemi s novcem mogu vas omesti u želji da se osjećate ugodno u braku ili izlasku s prijateljima. Izlasci mogu biti skupi, a ako ste zabrinuti zbog prevelike potrošnje, možete se povući, a to bi za sada moglo biti pametno.

Slušajte svoje instinkte. Pregrupirajte se i pogledajte što bi vam pomoglo umjesto da slijepo izađete van i potrošite mnogo novca.

 

 

RAK

I vi imate snove i želje. I želite vidjeti da se vaše nade u ljubavi ostvaruju. No, ovo nije trenutak da kompromitirate ono što želite s osobom u koju niste sigurni.

Ne morate se zadovoljavati s manje nego što mislite da je dobro za vas. Morate se sjetiti da se ponekad čekanje isplati, čak i ako potraje duže nego što ste se nadali.

 

 

LAV

Ljudi koji vas vole, čak i ako su dobronamjerni, mogu vas pokušati zaštititi više nego što želite jer vam ne dopuštaju da prevaziđete ono što misle da ste činili u prošlosti.

Pokušavate zaslužiti povjerenje, a to je teško učiniti. Možda ga nikada nećete u potpunosti vratiti od drugih, ali još uvijek morate živjeti svoj najbolji život sada. Pokušajte ne dopustiti da vas negativnost zadesi.

 

 

DJEVICA

Tako je dobro kad se možeš okupiti sa svojim prijateljem i samo skinuti teret sa srca. Potrebna vam je osoba u životu kojoj se možete otvoriti i reći kako se osjećate kada je u pitanju vaš bivši ili vaša trenutna veza.

Nema boljeg dana ovaj tjedan za provesti sa svojom najboljom osobom nego danas.

VAGA

Možda ćete sada morati raditi malo više od svih ostalih, ali to je djelomično zato što je vaša životna uloga drugačija. Gradite za vodeću ulogu u svom ljubavnom životu i vanjskim odnosima.

Dakle, na vama je da ispunite veliku odgovornost. A ovo vam također može oduzeti puno vremena. Žrtve koje podnosite činite ih iz pravih razloga. Budite sigurni da su za ljubav.

 

 

ŠKORPIJA

Da biste voljeli druge, morate vjerovati u sebe u određenoj mjeri. Možda ponekad sumnjate u svoju sposobnost da volite, ali to ne znači da nekoga ne možete voljeti bezuvjetno. to je proces.

Učite da prihvatiti nekoga takvog kakav jest, također znači da ćete biti tu da prihvatite nedostatke dok oni to rade. To je lijepa stvar, ali za to treba vremena.

 

 

STRIJELAC

U vašem ljubavnom životu ovog tjedna se stvara spektakularna energija!  Ideja o pobjedi u ljubavi i odnosima može postati vrlo jasna s ovom energijom, jer sve više shvaćate da ne pobjeđujete sami, pobjeđujete kao dio tima. Ako ste već u ljubavnoj vezi, u vašoj se vezi moglo dogoditi nešto novo, pa ćete oboje shvatiti da je vaša veza doista neraskidiva. I samci mogu imati koristi, jer je ovo izvrsna prilika da obnovite svoju želju za pronalaskom “onog”. Priprema pozor sad!

 

 

JARAC

U vašem ljubavnom životu trenutno postoji toliko prostora za rast.

Dobivate snagu i podršku od svojih prijatelja, a to može potaknuti vaše samopouzdanje da se osjećate ohrabrenima da još jednom pokušate pružiti si ljubav. Svemir vam šalje enrgiju, odlučnost i samopouzdanje. Nemojte se iznanaditi ako u roku jedne sekunde odlučite nazvati bivšu ljubav i uspostavit ponovo kontakt!

 

 

VODOLIJA

Trebao vam je mali predah od svega, ali sada ste spremni isprobati nove stvari.

Super je zdravo za vas da izađete i uživate u svom životu.

Iskoristite priliku da otputujete ili se malo zabavite.

 

 

RIBE

Odbacite negativna uvjerenja o ljubavi. Neke dobijete, a neke izgubite.

Stvari vam izgledaju bolje i očekujte da će se ljubav pojaviti na nova vrata.

Ovaj tjedan možete čak uspostaviti vezu s bivšom ljubavlju, a to bi mogla biti veza i prijateljstvo koje ostaje smisleno i vječno.