Jedan znak će dobiti SAMOPOUZDANJE, HRABROST i ODLUČNOST i javiti se BIVŠOJ LJUBAVI – najava nove romanse…

OVAN

Odbacite negativna uvjerenja o ljubavi. Neke dobijete, a neke izgubite.

Stvari vam izgledaju bolje i očekujte da će se ljubav pojaviti na nova vrata.

Ovaj tjedan možete čak uspostaviti vezu s srodnom dušom, a to bi mogla biti veza i prijateljstvo koje ostaje smisleno i vječno.

 

 

BIK

Vaša želja da se utješite i osjećate da ste u pravoj situaciji sa svojim partnerom sada može postati jača. Čak vam i vaše nesigurnosti počinju biti očiglednije.

Ovo je dobro vrijeme za rad na emocionalnim problemima koji vas sprječavaju u pronalaženju prave ljubavi. Ne dopustite da vas plaši ono što vidite. Zaronite i tražite razumijevanje i ozdravljenje.

 

 

BLIZANCI

Postoji velika količina informacija kojima vas svemir pokušava hraniti.

Različiti aspekti vašeg života, od ljubavi do prijateljstva, tu su za vas da radite i razgovarate.

O čemu se stalno svađate sa svojim partnerom? Gdje mislite da bi vaše prijateljstvo moglo biti bolje? Raspravljajte o tome i ne bojte se reći ono što vam je na umu, zaista.

 

RAK

Problemi s novcem mogu vas omesti u želji da se osjećate ugodno u braku ili izlasku s prijateljima. Izlasci mogu biti skupi, a ako ste zabrinuti zbog prevelike potrošnje, možete se povući, a to bi za sada moglo biti pametno.

Slušajte svoje instinkte. Pregrupirajte se i pogledajte što bi vam pomoglo umjesto da slijepo izađete van i potrošite mnogo novca.

 

 

LAV

I vi imate snove i želje. I želite vidjeti da se vaše nade u ljubavi ostvaruju. No, ovo nije trenutak da kompromitirate ono što želite s osobom u koju niste sigurni.

Ne morate se zadovoljavati s manje nego što mislite da je dobro za vas. Morate se sjetiti da se ponekad čekanje isplati, čak i ako potraje duže nego što ste se nadali.

 

 

DJEVICA

Ljudi koji vas vole, čak i ako su dobronamjerni, mogu vas pokušati zaštititi više nego što želite jer vam ne dopuštaju da prevaziđete ono što misle da ste činili u prošlosti.

Pokušavate zaslužiti povjerenje, a to je teško učiniti. Možda ga nikada nećete u potpunosti vratiti od drugih, ali još uvijek morate živjeti svoj najbolji život sada. Pokušajte ne dopustiti da vas negativnost zadesi.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će dobiti SAMOPOUZDANJE, HRABROST i ODLUČNOST i javiti se BIVŠOJ LJUBAVI – najava nove romanse…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top