Evo što se događa 15. septembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Mjesec je danas u Biku što promiče stabilnu energiju dobrog osjećaja koja će vam pomoći ne samo da pronađete malo mira u sebi, već i dajte prednost vremenu provedenom kod kuće sami ili s onima koji doprinose da se osjećate opušteno.

Bik je također znak koji uživa u zdravoj hrani i voli prekrasne stvari, pa bi kupovna terapija, naravno umjerena, mogla biti način da se opustite ili čak naručite hranu za van.

Koliko god bilo lako usredotočiti se na sve što je nesređeno u vašem životu, zapravo nije.

Dio perspektive koju trenutno imate je zato što je toliko mnogo planeta retrogradno. To povećava vašu sposobnost da pretjerano razmišljate i čak dopustite da vas te misli nadvladaju.

Samo si nastavite govoriti da, međutim, osjećate da to nije trajno i da je također dio procesa.

Mjesec se poravnava s Plutonom u Jarcu ranije tijekom dana, što vam može otkriti nešto novo i možda čak izazvati strastven odgovor.

Čak i ako vam se čini da ćete dobiti one ah-ha trenutke koje ste čekali, najbolje je odmah zastati i samo pričekati.

Ovaj je tjedan prvi od sljedeća tri u kojima je zajednička tema samo vidjeti što će se dogoditi. Jer je jedno jamstvo da do trenutka kada dočekate listopad ništa od onoga što se čini kao stvarnost više neće postojati. I možda ćete otkriti da ne samo da ste prošli nego ste i naučili nešto vrijedno o sebi.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u četvrtak, 15. septembra:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Pluton u Jarcu danas će baciti malo svjetla na vaše vlastite izbore i postupke. Ovo treba primiti s energijom učenja kako ne biste dopustili egu da se uključi u ono što bi vam moglo pomoći da postanete bolji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova energija tražit će od vas da razmislite o tome kako pristupate drugima u svom životu s kojima ste bliski, bilo da su vezani za prijatelje ili ljubav. Mnogo puta činite da se drugi osjećaju kao da ih opterećujete ili da nemate vremena za ono što im je najvažnije, čak i ako se to vas malo tiče.

Danas si dopustite da vidite stvari iz perspektive druge osobe jer biste mogli shvatiti koliko drugačije sve izgleda, a posebno vi sami.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Evo što se događa 15. septembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top