Došlo je vrijeme da se OVIM znacima ŽELJE ISPUNE – Odlične vijesti imamo za OVE znakove, dok će OVI znaci biti izuzetno loše raspoloženi!

OVAN

Noćne more s kojima se susrećete vjerojatno će uzrokovati da se probudite osjećajući se izrazito ljutito bez opipljivog razloga. Možda biste željeli pomno pogledati svoje snove i pokušati ih analizirati kako biste saznali izvor svog bijesa i kako ga najbolje ukloniti. Uznemirujuće vijesti o novcu vjerojatno će se pokazati neutemeljenim, stoga nemojte odskočiti i biti pod stresom kada ih čujete.

 

BIK

Partner, bilo vaš životni partner ili kolega će vjerojatno biti razdražljivog raspoloženja, što bi vas moglo malo uznemiriti. Imajte na umu da raspoloženje ove osobe vjerojatno nema nikakve veze s vama ili bilo čime što ste rekli ili učinili. Samo im se sklonite s puta dok ne prebrode! Ovo nisu dobri dani za darivanje ili prisustvovanje društvenim događajima ili čak prihvaćanje pozivnica. Pričekajte!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Previše nedovršenih zadataka ili kućnih poslova bi moglo izazvati pritisak da ih obavite, stvarajući nepotreban stres i naprezanje. Tempirajte se i nemojte paničariti ako neke od njih morate pustiti. Vjerojatno se osjećate osjetljivije nego inače, pa ćete možda i osjetiti raspoloženje od ljudi oko sebe. Povremeno pravite pauze i izlazite u šetnju. Ovo bi vam trebalo razbistriti glavu i olakšati vam stvari.

 

RAK

Emocionalna razina raste među članovima grupe s kojom ste povezani jer se nesuglasice pretvaraju u svađe. Klonite se ovoga, neće vam ništa koristiti. Zapišite svoje dojmove i podijelite ih s ostalima u nekom drugom trenutku kada se temperamenti ohlade. Možda ćete se zateći da želite učiniti još jedan pomak prema postizanju vlastitog osobnog cilja, ali bi vas mogle blokirati sile izvan vaše kontrole. Pokušajte ostati strpljivi!

 

LAV

Pritisci da se nedovršeni zadaci dovrše i započnu novi uzrokuju preplavljivanje emocija. Svi, uključujući i vas, vjerojatno će se osjećati nervozno i ​​pod stresom, a mogu izbiti i svađe. Možda bi bilo najbolje da oči i um budu usredotočeni na zadatke koji su pred vama, a ne na sitne svađe koje se događaju oko vas. To snižava vaš krvni tlak i umiruje one koje želite impresionirati.

 

DJEVICA

Frustrirana energija koja proizlazi iz nemogućnosti da svoje planove provedete u djelo mogla bi biti na ivici živaca i mogli biste doći u iskušenje da uđete u sitne svađe s onima oko sebe. Pokušajte pronaći alternativne izlaze za svoju energiju kako biste izbjegli ovu zamku. Također postoji opasnost da možete poduzeti impulzivne radnje, a da o tome ne razmišljate. Ne zaboravite stati i razmisliti prije nego što djelujete; u protivnom, vaši napori mogu biti uzaludni.

Nastavak na idućoj stranici…

Došlo je vrijeme da se OVIM znacima ŽELJE ISPUNE – Odlične vijesti imamo za OVE znakove, dok će OVI znaci biti izuzetno loše raspoloženi!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top