DNEVNI HOROSKOP ZA 15. Septembar: Rak će imati fantastičan dan, Jarac dolazi do novca, a OVAJ znak će pobijediti strah…

OVAN

Dnevni horoskop: Danas doživljavate osjećaj slobode. I u tom raspoloženju se osjećate kao da radite sve ono što ste voljeli raditi u djetinjstvu. Lijepo je vrijeme da povedete svoju obitelj na izlet. S obzirom na vaše raspoloženje, možda ćete početi planirati budućnost svojih najmilijih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pred vama je naporan dan. Bit ćete uronjeni u svoj posao cijeli dan i voljet ćete to raditi. Mnogo toga će se obaviti do kraja dana. Pazite da ne rastežete vrat i ne riskirate nepotrebno. To će biti loše za posao. Držite se osnova. Nemojte biti inovativni ili špekulativni. Budite spremni za nove izazove koji će vam se uskoro pojaviti.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Vrijeme je da sagledate svoj osobni život. Postoji li netko koga želite zaprositi, ali se bojite to učiniti?  Savjetujemo da ne dopustite da vas strah od odbijanja spriječi da se potrudite. Postoje jaki pokazatelji da ćete biti prihvaćeni ako danas kažete što osjećate. Zato mu/joj dajte do znanja kako se osjećate. Vrijeme je da ostvarite svoj san.

 

 

RAK

Ovo će biti jedinstven i povoljan dan za vas. Dobit ćete trag i naznake o tome od samog jutra. Ništa, ali baš ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje. Krajnje je vrijeme da se vaša životna situacija počne mijenjati na bolje.

 

 

LAV

Morat ćete snositi više odgovornosti u uredu. Prije donošenja odluke morate pažljivo odvagnuti svoje alternative. Na osobnom planu, morat ćete pripaziti da se ne pojave manji sukobi s vašim partnerom. Moći ćete sudjelovati u zabavnim i zabavnim aktivnostima.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Danas je pomiješana vreća vrijednosti i pragmatizma i da postoji natjecanje za najhumanitarniju osobu, vjerojatno biste pobijedili. Bilo bi dobro da napravite planove za povećanje produktivnosti. Savjetujemo da pogledate širu sliku, što vam ne bi trebalo biti tako teško jer već imate široku perspektivu.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. Septembar: Rak će imati fantastičan dan, Jarac dolazi do novca, a OVAJ znak će pobijediti strah…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top