DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Decembar: Rak će imati fantastičan dan, Jarac dolazi do novca, a OVAJ znak će pobijediti strah…

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Decembar: Rak će imati fantastičan dan, Jarac dolazi do novca, a OVAJ znak će pobijediti strah…

13 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas doživljavate osjećaj slobode. I u tom raspoloženju se osjećate kao da radite sve ono što ste voljeli raditi u djetinjstvu. Lijepo je vrijeme da povedete svoju obitelj na izlet. S obzirom na vaše raspoloženje, možda ćete početi planirati budućnost svojih najmilijih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pred vama je naporan dan. Bit ćete uronjeni u svoj posao cijeli dan i voljet ćete to raditi. Mnogo toga će se obaviti do kraja dana. Pazite da ne rastežete vrat i ne riskirate nepotrebno. To će biti loše za posao. Držite se osnova. Nemojte biti inovativni ili špekulativni. Budite spremni za nove izazove koji će vam se uskoro pojaviti.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Vrijeme je da sagledate svoj osobni život. Postoji li netko koga želite zaprositi, ali se bojite to učiniti?  Savjetujemo da ne dopustite da vas strah od odbijanja spriječi da se potrudite. Postoje jaki pokazatelji da ćete biti prihvaćeni ako danas kažete što osjećate. Zato mu/joj dajte do znanja kako se osjećate. Vrijeme je da ostvarite svoj san.

 

 

RAK

Ovo će biti jedinstven i povoljan dan za vas. Dobit ćete trag i naznake o tome od samog jutra. Ništa, ali baš ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje. Krajnje je vrijeme da se vaša životna situacija počne mijenjati na bolje.

 

 

LAV

Morat ćete snositi više odgovornosti u uredu. Prije donošenja odluke morate pažljivo odvagnuti svoje alternative. Na osobnom planu, morat ćete pripaziti da se ne pojave manji sukobi s vašim partnerom. Moći ćete sudjelovati u zabavnim i zabavnim aktivnostima.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Danas je pomiješana vreća vrijednosti i pragmatizma i da postoji natjecanje za najhumanitarniju osobu, vjerojatno biste pobijedili. Bilo bi dobro da napravite planove za povećanje produktivnosti. Savjetujemo da pogledate širu sliku, što vam ne bi trebalo biti tako teško jer već imate široku perspektivu.

VAGA

Vrlo je vjerojatno da ćete svojim uspjehom i poslovnim rastom kod drugih izazvati golemu ljubomoru. Vaši poslovni rivali mogu pokušati narušiti vašu kreditnu sposobnost na jedan ili drugi način. Smatramo da bi se možda radije bavili suptilno nego se s njima otvoreno suočili.

 

 

ŠKORPIJA

Sivi pramenovi na vašoj glavi nisu samo boja, već govore o vašim iskustvima. Vaša će vas mudrost natjerati da donesete odgovarajuće odluke na poslu. Upozoravamo da se klonite sudnica i pravnih pitanja, inače bi zamka mogla ostaviti dubok ožiljak.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop: Danas je za vas neobično zanimljiv dan. Iako ste uvijek dotjerani, danas biste mogli dodatno paziti da izgledate najbolje i za to privući puno pohvala, posebno od onih od kojih to najmanje očekujete. Taj besprijekoran šarm koji danas nosite poboljšat će vaše poslovno bogatstvo.

 

 

JARAC

Ako je rasipni izdatak ostavio vaš bankovni saldo malo ispod onoga što ste očekivali, danas ćete imati razloga za radost. Priljev novca – i to znatan iznos – je vjerojatan i učinit će da se osjećate dobro u vezi sa svojim financijama. Radovi će se odvijati uobičajeno. Jedina promjena može biti vidljiva promjena u radnom ambijentu; možda će postati malo ugodnije.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Želite li imati novi auto ili neku drugu nekretninu? Rezervirajte danas, jer je povoljan dan za takve kupnje. Dat ćete prioritet svojim potrebama i uzeti u obzir raspoložive financije kako biste mogli imati automobil ili kuću iz snova.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop:  Strah je sastavni dio života, i iako se ne može eliminirati, on se svakako može ukrotiti, a to je ono što ćete danas raditi. Sva vaša potisnuta smjelost bit će u potpunosti prikazana.