CIGANSKE KARTE od 15. do 30. Septembra: Napokon sreća dolazi i ostaje u životima OVIH zodijaka. Dolaze dani nakon kojih ništa neće biti isto!

OVAN

Da biste izgradili zdravo razumijevanje, trebat će vam kontakt s prirodom i prepoznati napore nadležnih da vaš svijet učine boljim mjestom.

Naporan rad doveo vas je do uspjeha koji neće svi razumjeti. Ipak, čini se da ste spremni krenuti dalje od onoga što je teško, mračno ili dugotrajno na načine koji ne donose dovoljno zadovoljstva i ljubavi u vaš svijet.

 

 

BIK

Ne biste se željeli naći usred tuđih poslova… Ali nešto vas poziva da date komentar, podijelite mišljenje i pretjerujete što zapravo nije vaše da analizirate. Znate da vaš unutarnji svijet žudi za nekim odgovorima. Trebate doseći dno vlastite potrebe za samoprepoznavanjem.

Neki osjećaji su trenutno zbunjujući. Trebat će vam sigurnost i osjećati se pozvanim tamo gdje niste imali priliku otvoreno izgovoriti svoje mišljenje kako biste mogli izgraditi jake i iskrene odnose.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zabavite se usput i sve će vam se činiti jednostavnije. Sve se svodi na viziju, sliku za koju se držite, a ako se uvučete u ideje iz prošlosti, mogli biste se naći u potrebi za pomakom perspektive koja će ovaj put omogućiti stvarni napredak.

Razgovarajte o svojim potrebama i željama s onima koji s vama dijele život i provode vrijeme u sličnim problemima ili aktivnostima. Dijeljenje svojih uvida moglo bi pomoći u problemima kroz koje prolaze drugi, čak i kada ne znate ništa o njihovim ranama.

 

 

RAK

Poštujte dijelove sebe koji žude izaći i biti viđeni, kao i one kojima još treba vremena da ostanu skriveni. Ne morate pretjerati ili izravno odgovarati na sva pitanja ako su vaše granice na bilo koji način postale nejasne. Ili ako su probijene nečijim pokušajem stvaranja intimne veze.

Slušajte unutarnju istinu, osjećaje koji nemaju puno veze s logikom i kolektivnim zaključcima. Na vama je da odaberete put koji će vam pomoći da se osjećate mladi, puni ljubavi, zdravi i puni energije.

 

 

LAV

Razmislite o stvarima jer ne znate koje su vam ideje pale na pamet jer ste bili odvojeni od stvarnih ljudi koji su uključeni u problem. Potrebna vam je zdrava komunikacija i da stvari budu očigledne bez odlaganja.

Moguće je da ćete se neko vrijeme omesti, ostavljajući svoje ciljeve po strani dok se pokušavate nositi s odnosima koji trenutno zahtijevaju više pažnje. Ostanite vjerni svojim unutarnjim potrebama bez obzira na sve.

 

 

DJEVICA

Imali ste što za reći i sada dovodite u pitanje svoju odluku da podijelite i trenutak koji je već iza vas. Nemoguće je promijeniti povijest i krivnja neće pomoći ni s jednim problemom. Ali trebate se zapitati jeste li birali prave ljude kojima ćete se obratiti za pomoć.

Odvojite važne od manje važnih pitanja, vidite gdje su vaši prioriteti i nemojte se previše truditi objasniti ih onima koji stvari vide u potpuno drugačijem svjetlu.

Nastavak na sljedećoj strani…

CIGANSKE KARTE od 15. do 30. Septembra: Napokon sreća dolazi i ostaje u životima OVIH zodijaka. Dolaze dani nakon kojih ništa neće biti isto!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top