U NAREDNA TRI DANA: Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

U NAREDNA TRI DANA: Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

21 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Netko tko živi daleko, netko s kim se dugo niste čuli,  mogao bi vas iznenaditi telefonom. Bit ćete oduševljeni i vjerojatno ćete predugo ostati na telefonu. Možda ćete morati obaviti nekoliko zadataka, ali vrijeme bi vas moglo zadržati u kući. Ne brini o tome. Još ćete imati vremena da se pobrinete za druge hitne stvari. Trebali biste se trenutno osjećati posebno umjetnički. Budi kreativan!

 

BIK

Možete se suočiti s gomilom ljudi izvan grada koje nikada prije niste sreli. Vjerojatno će vam ovo biti uzbudljivo i poticajno, ali možete se osjećati i pomalo uznemireno. Također možda trenutno niste baš najiskreniji. Ovo bi mogao biti bolji dan za slušanje nego za pokušaj razgovora. Ponekad to impresionira ljude više od svega što biste mogli reći

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija je električna i mogli biste se naći kako skakućete od zadatka do zadatka i od osobe do osobe. Stvari se mogu dogoditi kada ih najmanje očekujete, stoga budite spremni na iznenađenja. U današnje vrijeme postoji element genija koji bi vas mogao nadahnuti da budete netko mnogo veći nego što ste ikad mislili da biste mogli biti. Pridružite se ljudima koji dijele vašu želju za životom.

 

RAK

Novac bi mogao biti izvor brige. Možda mislite da ste potrošili previše (tko to ponekad ne čini?) ili su vam neka sredstva koja ste očekivali zadržana. Ovo je odgoda, a ne trajna situacija (iako se tako može činiti). Previše brige moglo bi vam pokvariti dane, a vi to ne želite. Ako postoji nešto što možete učiniti da olakšate situaciju, učinite to. Inače, držite se.

 

LAV

Na umu su vam putovanja i avanture. Mogli biste sanjariti o letenju na egzotična mjesta i neobičnim stvarima, poput obilaska drevnih znamenitosti. Takvi snovi su mogući, pa biste to možda htjeli pogledati. Možda biste željeli naučiti i o uzbudljivim područjima interesa, pa je ovo dobar dan da se prijavite za tečaj ili radionicu.

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da vas srce izigrava. Možda se susrećete s jakom silom koja vas na neki način tjera da sumnjate u sebe. Nemojte da vas zavaraju glasni, odvratni razgovori. Tražite pravo značenje iza riječi. Otkrit ćete da je većina vaše snage unutarnja. Budite spremni na tvrdoglavu volju da budete moćno prisutni u svom svijetu.

VAGA

Previše stresa i naprezanja tijekom proteklih nekoliko dana moglo bi uzrokovati sukobe s partnerom. Iako nije katastrofa, ovo vam može umanjiti dane. Možda bi bilo najbolje da odvojite nekoliko minuta da pobjegnete sami i pustite da sva vaša negativnost nestane kada nikoga nema u blizini. Osjećat ćete se bolje kad se ponovno suočite sa svojom obitelji, prijateljima i partnerom.

 

ŠKORPIJA

Možda vam neće biti lako nekoga uvjeriti. Bez obzira koliko duboka vaša ideja ili koliko uvjerljiva vaša objašnjenja, druga osoba jednostavno još nije spremna povjerovati u to. Ne budite nasrtljivi. Možda ova osoba treba prespavati nekoliko noći, ili možda samo treba napraviti vlastito istraživanje. Budite strpljivi i u međuvremenu se usredotočite na druge stvari!

 

STRIJELAC

Slobodno spojite svoje karirane hlače sa svojom najdražom košuljom. Dodati uz divlje tenisice i sako na pruge. Neka čudak u vama sjaji! Ovo su sjajni dan za vas i  slobodno se i glasno izrazite svijetu. Trebali biste doživjeti veliku dozu samopouzdanja. Iskoristite to u potpunosti u ovom trenutku.

 

JARAC

Ovih dana biste mogli upoznati glumce, glazbenike ili druge izvođače, od kojih bi neki mogli biti prilično poznati. Društvene prilike mogle bi vam donijeti vrijedne kontakte, koje biste kasnije mogli dobro iskoristiti. Možda se toliko zabavljate među prekrasnim ljudima da stvarno ne želite ići kući! Međutim, nemojte doći prekasno u noć. Ovih dana će vam trebati sva vaša energija!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vi bi, zajedno s nekom značajnom osobom u svom životu, mogli biti jako zauzeti pokušavajući pronaći vremena da se vidite. Kasnije, kada konačno ostanete sami, vaš bi telefon mogao zvoniti bez prestanka, dodatno ometajući vaše zajedničko vrijeme. Nemojte se bojati isključiti ga! Ako je poziv posebno važan, nazvat će ponovno kasnije.

 

RIBE

Slobodno uključite svoju vlastitu kreativnost kako biste riješili svaki problem koji vam se može pojaviti. Nemojte se osjećati kao da apsolutno trebate zauzeti racionalan i metodičan pristup. Ovakav način razmišljanja je već isproban. Sada je vrijeme da istražite intuitivniji način za dovršetak bilo kojeg zadatka s kojim se sada želite pozabaviti. Vježbajte više svoje osjetljive prirode.