Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

OVAN

Vi bi, zajedno s nekom značajnom osobom u svom životu, mogli biti jako zauzeti pokušavajući pronaći vremena da se vidite. Kasnije, kada konačno ostanete sami, vaš bi telefon mogao zvoniti bez prestanka, dodatno ometajući vaše zajedničko vrijeme. Nemojte se bojati isključiti ga! Ako je poziv posebno važan, nazvat će ponovno kasnije.

 

BIK

Slobodno uključite svoju vlastitu kreativnost kako biste riješili svaki problem koji vam se može pojaviti. Nemojte se osjećati kao da apsolutno trebate zauzeti racionalan i metodičan pristup. Ovakav način razmišljanja je već isproban. Sada je vrijeme da istražite intuitivniji način za dovršetak bilo kojeg zadatka s kojim se sada želite pozabaviti. Vježbajte više svoje osjetljive prirode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko tko živi daleko, netko s kim se dugo niste čuli,  mogao bi vas iznenaditi telefonom. Bit ćete oduševljeni i vjerojatno ćete predugo ostati na telefonu. Možda ćete morati obaviti nekoliko zadataka, ali vrijeme bi vas moglo zadržati u kući. Ne brini o tome. Još ćete imati vremena da se pobrinete za druge hitne stvari. Trebali biste se trenutno osjećati posebno umjetnički. Budi kreativan!

 

RAK

Možete se suočiti s gomilom ljudi izvan grada koje nikada prije niste sreli. Vjerojatno će vam ovo biti uzbudljivo i poticajno, ali možete se osjećati i pomalo uznemireno. Također možda trenutno niste baš najiskreniji. Ovo bi mogao biti bolji dan za slušanje nego za pokušaj razgovora. Ponekad to impresionira ljude više od svega što biste mogli reći

 

LAV

Energija je električna i mogli biste se naći kako skakućete od zadatka do zadatka i od osobe do osobe. Stvari se mogu dogoditi kada ih najmanje očekujete, stoga budite spremni na iznenađenja. U današnje vrijeme postoji element genija koji bi vas mogao nadahnuti da budete netko mnogo veći nego što ste ikad mislili da biste mogli biti. Pridružite se ljudima koji dijele vašu želju za životom.

 

DJEVICA

Novac bi mogao biti izvor brige. Možda mislite da ste potrošili previše (tko to ponekad ne čini?) ili su vam neka sredstva koja ste očekivali zadržana. Ovo je odgoda, a ne trajna situacija (iako se tako može činiti). Previše brige moglo bi vam pokvariti dane, a vi to ne želite. Ako postoji nešto što možete učiniti da olakšate situaciju, učinite to. Inače, držite se.

Nastavak na idućoj stranici…

Za OVA 3 horoskopskog znaka ovo će biti tri NAJLJEPŠA dana u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top