LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Decembar: Saznajte kome će ovaj dan označiti POČETAK NOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Decembar: Saznajte kome će ovaj dan označiti POČETAK NOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda i stres prijeđe na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti puni razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću  ako ne danas, onda svakako kasnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop:Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste uključeni u više afera uz naporan radni raspored. Posljedično, morate prekinuti svoj posao koji će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i jednostavno uživajte u onome što imate dok to imate.

 

 

BLIZANCI

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati da vas iznenadi ili može zamrijeti.  Samo se dobro zabavite.

 

 

RAK

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam danas biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Opet ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim vezama. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

VAGA

Ljubavni horoskop: Možete se dobro povezati sa svima na koje danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati ljubav na prvi pogled za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će biti u budućnosti. Nastavite s tom osobom u životu.

 

 

ŠKORPIJA

Ako je veza trebala izmamiti osmijeh na vaše lice, trebala bi vas učiniti sretnima i mirnim. Ako nije, vrijeme je da krenemo dalje. Ne vuci vezu, samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je neusklađen, odbacite ga. I dok smirujete svoje unutarnje glasove, vidjet ćete kako vas čeka svijet iznenađenja. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Ako ste bili mirni ili ste bili u nedoumici oko posvećenosti vezi, danas ćete moći donijeti zaključak. Oni koji su uključeni u vezu mogu odlučiti da se zaruče ili vjenčaju. Promjena planetarnih energija danas može uzrokovati da procijenite svoj odnos u novom svjetlu. Ako ste ranije izbjegavali obveze, danas ćete ih dočekati.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Nježnost i pažnja su nužni za odnose s partnerom upravo sada. On ili ona se susreću s problemom koji je za njega/nju vrlo važan. Morate potaknuti povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješan prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete možda morati nekim osobama jasno dati do znanja da ne dozvoljavate da vam se upliću u vezu i nameću svoja mišljenja. Moguće da će to biti netko od obitelji. Parter će vas podržati i imati ćete punu podršku partnera. I to je u redu. Neka svatko sam kroji svoja pravila i svoj život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Ovo je vrijeme da ozdravite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti kao ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.