LJUBAV DO 30 SEPTEMBRA: Veza OVOG znaka će puknut zbog nedostatka ljubavi, dok će OVAJ znak naći osobu za čitav život…

OVAN

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi u prolazu! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i uspjet ćete zadržati hladnokrvnost.

 

BIK

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na vidiku. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Možda se ispostavi da je to istina ili možete saznati nešto što ste ignorirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali sve su one samo lažne i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte ignorirati negativnost da ste usamljeni, ovo je samo početak i imate još mnogo ljubavnika za slijediti.

 

RAK

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne udati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu, a navala leptirića u vašem trbuhu kad vidite tu osobu bit će pokazatelj toga! Neka vas vaša intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

LAV

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

DJEVICA

Zvijezde pokazuju da biste mogli imati romantičan susret sa nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite ovo vrijeme. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Samo mu dopustite da shvati vašu vrijednost.

Nastavak na sljedećoj stranici…

LJUBAV DO 30 SEPTEMBRA: Veza OVOG znaka će puknut zbog nedostatka ljubavi, dok će OVAJ znak naći osobu za čitav život…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top