HOROSKOP od 15. do 30. Septembra: OVE znakove pratit će neviđena sreća, uživat će i u LJUBAVI i u NOVCU…

OVAN

Imajući na umu budućnost, spremni ste za sljedeće poglavlje. Situacija se preokrenula i čini se da imate više opcija nego što ste imali u posljednjih nekoliko mjeseci. Netko konačno sluša vaše riječi i pokazuje vam koliko možete biti cijenjeni.

Pomno slušajte suptilne signale i riječi koje ostaju neizrečene dok emocija ostaje u pozadini. Možete prepoznati snažne situacije i one koje vas zapravo ne vode u pravom smjeru.

 

 

BIK

Ne možete kriviti sebe za iskrenost, koliko god to bilo teško progutati onima oko vas. Bliski ljudi i njihove emocije su važni, ali ne možete se staviti nisko na popis prioriteta samo zato što netko drugi ima drugačije potrebe i probleme u sebi.

Srce želi ono što želi. Možda to možete prestati ispitivati ​​i krenuti s tokom, svjesni da vaša Duša žudi za ozdravljenjem i da vam uvijek pokazuje put prema tome. Metabolizirajte i analizirajte ono što se čini besmislenim i nelogičnim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoje snovi koje ne želite propustiti, čak ni ako vas drugi smatraju razmaženim ili vide kako se krećete u smjeru za koji misle da je pogrešan. Nema ništa pozitivno u negativnim, mračnim ili ograničavajućim uvjerenjima. Ako osjećate da možete slijediti određeni put za kojim vaše srce žudi, učinite to ne obazirući se puno na nevjericu drugih.

Da biste sjajili, vaša vjera mora biti što udaljenija od ograničavajućih stvarnosti. Možete ostati praktični i povezani s onima koji vam ne stoje na putu.

 

 

RAK

Niste raspoloženi davati više objašnjenja tamo gdje su stvari već objašnjene. Znate istinu i nemate ništa protiv da je jednostavno slijedite, čak i ako je osoba ispred vas ne želi prihvatiti i krenuti u toku.

Nešto je bilo nefunkcionalno i savijeno, ali stvari idu gore. Situacija se mijenja i možete vidjeti svjetlo na kraju tunela iako ste u prošlosti dovodili u pitanje cijeli proces.

 

 

LAV

Navikli ste raditi stvari na određeni način i nećete promijeniti smjer ili fokus sada kada ste sigurni u svoje moguće uspjehe i stvari koje možete učiniti kada se držite sigurnosti.

Dajte drugima prostora da izraze svoj potencijal odabirom vlastitog smjera, ali nemojte se previše truditi prilagoditi se njihovim prijedlozima ili slušati neželjene savjete.

 

 

DJEVICA

Postoje plave, sive i zelene vrste pčela. Niste vidjeli sve varijante svog okruženja i situacija u kojima ste bili, ali ste sigurni da još uvijek možete istraživati. Znatiželja osvjetljava put, pokazuje vam sve što možete naučiti dok ne evoluirate i prijeđete u sljedeću fazu života.

Uz visoka očekivanja, važno je zapamtiti da postoji ispravan način da se nosite sa situacijom i pravi način da se stvari obavi, čak i ako im se morate posvetiti sami.

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP od 15. do 30. Septembra: OVE znakove pratit će neviđena sreća, uživat će i u LJUBAVI i u NOVCU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top