Do kraja SEPTEMBRA nema puno, ali dovoljno da OVI ZNACI budu POVRIJEĐENI i RAZOČARANI kao nikada u životu!

Do kraja SEPTEMBRA nema puno, ali dovoljno da OVI ZNACI budu POVRIJEĐENI i RAZOČARANI kao nikada u životu!

13 rujna, 2022 0 By Admin

VAGA:

Svaka osoba koja zna šta je prava ljubav, vas jednostavno mora voljeti. Vi najbolje znate prave vrijednosti ljubavi. Dajte sebe u cijelosti za partnera i ljubav.

Brižni ste, nježni i pažljivi. Kad volite, volite do neba i do bola. Napravit ćete sve što je vašoj moći samo da usrećite partnera. Međutim,  u vašem odnosu već neko vrijeme situacija nije dobra. Iako na okolinu ne odajete takav dojam. U očima drugih izgledate kao savršen par.

Međutim iza tog “savršenstva”  se krije puno usamljenosti i tuge. Monotonija se zavukla u vašu vezu. Osim ljubavnih problema, prate vas još neki problemi kojima ste bili okupirani.

Zbog toga se ponekad niste ni mogli potpuno posvetiti vašem partneru, ali on to nije ni primjećivao. Potrebni su vam bili savjeti, razgovori i zajedničko donošenje odluka, međutim niti ste dobili podršku niti pomoć od partnera.

Već vam postaje jasno da su među vama problemi veći nego što ste mislili. To vas rastura jer uvijek ste davali svoj maksimum za voljenu osobu, a sada se nemate na koga osloniti niti išta očekivati.

Jasno vam je da tu više nema ljubavi. Da je sve rutina, navika i da je samo pitanje tko će prvi povući drastične korake i mjere.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš partner je pokazao svoje pravo lice i koliko god se vi trudili, u tome ne možete uspjeti sami. Iako vi niste od onih koji napuštaju partnera i zajednički život, ovaj puta vi ćete to napraviti.

Neće biti ni malo lako, toga ste svijesni, ali isto tako ste svijesni da zasluujete nekoga ko će vas voljeti i na koga ćete se moći osloniti.

Stranice: 1 2